MIKU Δημ. Σάββατο στις 09:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:01 μμ On 3/5/2025 at 6:11 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: https://www.patrasbroadband.gr/oikiaka-paketa/ Υπάρχει επιλογή φτηνότερη και τέρμα αξιόπιστη και χωρίς συμβόλαιο. Η ταχύτητα είναι τελευταία μου προτεραιότητα. Το πρόβλημα που έχω είναι το συμβόλαιο στο οποίο έχω πάνω από έτος υπόλοιπο. Τα έγραψα ήδη. Είχα την αξιόπιστη (και αργή) adsl να κάνω απλώς τη δουλειά μου αλλά με 24 ευρώ που ζητούσαν σε συνδυασμό με 2ετες συμβόλαιο δεν ήταν πλέον ελκυστικά σε σχέση με τα 20 ευρώ (πλέον 20,5 ευρώ) που δίνω με το nova home internet. Να προσθέσω ότι στην patras broadband αλλάζεις ταχύτητα κάθε μήνα αν θες με ένα mail και εξακολουθείς να μην έχεις συμβόλαιο. Μεγάλη υπόθεση. Βέβαια δεν έχεις τηλέφωνο αν για κάποιον μετράει Expand Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο. Τότε, προσπάθησε όσο μπορείς να φύγεις ατελώς. Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. Σάββατο στις 09:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:05 μμ Αφού Δεν θέλει να αλλάξει εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:15 μμ On 3/5/2025 at 9:05 ΜΜ, olympios1 said: Αφού Δεν θέλει να αλλάξει εταιρεία Expand 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Σάββατο στις 09:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:37 μμ (edited) Του είπα πως 10 μήνες κάνει 10 με 20 reboot τη μέρα. Τι άλλο πρέπει να πω ότι βγάζει σπίθες ή ότι ουρλιάζει σα λύκος τη νύχτα; Υπενθυμίζω ότι έχουν ήδη στείλει σπίτι τεχνικό πριν λίγους μήνες γι αυτό το θέμα. Παριστάνουν ότι δε συμβαίνει απλά. Η λύση των reboot θα ήταν απλή αν έδιναν το 5G πακέτο κι ενώ υπάρχει κάλυψη (φυσικά!). Αλλά ούτε εκεί παίρνουν χαμπάρι. Το ανέφερα και στο σημερινό τηλεφώνημα. Βέβαια στο κινητό η ένδειξη σηματος στο κινητό κάνει νερά εδώ και 2 μήνες (βλέπε φωτό), υπάρχουν στιγμές που πέφτει ανεξήγητα σε μια παύλα και επιστρέφει σε τέρμα αργότερα. Η κατάληξη του τηλεφωνήματος σήμερα περιλάμβανε την ατάκα "άρα δεν έχουμε βλάβη!"από το στόμα του τεχνικού.η πλάκα είναι όταν με ρώτησε πόσο καιρό έχω να κάνω στο router επανεκκίνηση! Αφού βέβαια του είχα πει τι συμβαίνει...😑 Edited Σάββατο στις 09:47 μμ by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7 GR Δημ. Κυριακή στις 02:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:37 πμ (edited) Για αυτό και εγώ αποφάσισα να πληρώσω την ρήτρα επειδή έσπασα το συμβόλαιο αλλά γλύτωσα, και να το κόψω το 5g home internet 100 παιδιά πήγα, cosmote 5g στην αντίστοιχη υπηρεσία και ότι πιο σταθερό έχω δει από ταχύτητα και το outdoor έχει φάει πολύ ξύλο υγρασία και νερό και δεν παίρνει χαμπάρι επανεκκίνηση έχει να κάνει μήνες χαχα. Edited Κυριακή στις 02:39 πμ by olympiakos7 GR 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:28 πμ On 3/5/2025 at 9:37 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: Του είπα πως 10 μήνες κάνει 10 με 20 reboot τη μέρα. Τι άλλο πρέπει να πω ότι βγάζει σπίθες ή ότι ουρλιάζει σα λύκος τη νύχτα; Υπενθυμίζω ότι έχουν ήδη στείλει σπίτι τεχνικό πριν λίγους μήνες γι αυτό το θέμα. Παριστάνουν ότι δε συμβαίνει απλά. Η λύση των reboot θα ήταν απλή αν έδιναν το 5G πακέτο κι ενώ υπάρχει κάλυψη (φυσικά!). Αλλά ούτε εκεί παίρνουν χαμπάρι. Το ανέφερα και στο σημερινό τηλεφώνημα. Βέβαια στο κινητό η ένδειξη σηματος στο κινητό κάνει νερά εδώ και 2 μήνες (βλέπε φωτό), υπάρχουν στιγμές που πέφτει ανεξήγητα σε μια παύλα και επιστρέφει σε τέρμα αργότερα. Η κατάληξη του τηλεφωνήματος σήμερα περιλάμβανε την ατάκα "άρα δεν έχουμε βλάβη!"από το στόμα του τεχνικού.η πλάκα είναι όταν με ρώτησε πόσο καιρό έχω να κάνω στο router επανεκκίνηση! Αφού βέβαια του είχα πει τι συμβαίνει...😑 Expand -121dBm είναι οριακό το σήμα σου. Όταν δεις φουλ ξανά δώσε screenshot να δούμε μήπως σβήνει η κεραία και συνδέεσαι σε άλλη μερικές φορές. PCI 390 αυτή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Κυριακή στις 11:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:51 πμ (edited) Το σήμα που δείχνει η εικόνα είναι το 5G όταν στο κινητό έχω μια παύλα. Αυτό δε συνέβαινε ποτέ στο σπίτι τα τελευταία 6 χρόνια έχει ξεκινήσει τις τελευταίους 2 3 μήνες. Το αναφέρω ως πιθανή αιτία που δε δίνουν το 5G home internet πως δεν έχουν σωστή υποδομή. Όσο για το 4G παίζουν οι μπάντες B 1 , 3 και 7. Όταν έχω μόνο B7 πάει το σύρσιμο τρένο, όταν είναι σε 4G+ τότε έχω νορμάλ σύνδεση είτε Β1+7 είτε Β1+3. Στη δεύτερη περίπτωση έχω και καλό σήμα και ταχύτητα, στη πρώτη έχω κακό σήμα και ταχύτητα γύρω στα 10Mbps. Όλα αυτά τα κόλπα ξεκίνησαν φέτος, το πρώτο εξάμηνο ήταν σχεδόν σταθερή η κατάσταση (πέρα από τα γνωστά reboot). "έχετε το ρούτερ κοντά σε παράθυρο;" Ε... Μου την έδωσε Ναι το έχω πλέον, με ταινία κολλημένο στο τζάμι, τέρμα το καλοριφέρ (το οποίο ήταν δίπλα από το παράθυρο). Δείχνει να δουλεύει πάντως... Από ιδέες πλέον ξέμεινα σίγουρα. Κέρδισα γύρω στα 4 5 dB σήμα πάντως σ αυτό το σημείο. Edited Κυριακή στις 12:42 μμ by Don_VitoCorleone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Κυριακή στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:28 μμ On 4/5/2025 at 2:37 ΠΜ, olympiakos7 GR said: Για αυτό και εγώ αποφάσισα να πληρώσω την ρήτρα επειδή έσπασα το συμβόλαιο αλλά γλύτωσα, και να το κόψω το 5g home internet 100 παιδιά πήγα, cosmote 5g στην αντίστοιχη υπηρεσία και ότι πιο σταθερό έχω δει από ταχύτητα και το outdoor έχει φάει πολύ ξύλο υγρασία και νερό και δεν παίρνει χαμπάρι επανεκκίνηση έχει να κάνει μήνες χαχα. Expand Αυτό ακριβώς. Γιατί να πληρώνεις κάτι που δεν; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:31 μμ (edited) On 4/5/2025 at 11:51 ΠΜ, Don_VitoCorleone said: "έχετε το ρούτερ κοντά σε παράθυρο;" Ε... Μου την έδωσε Expand Δοκίμασε αυτό 😂 On 4/5/2025 at 11:51 ΠΜ, Don_VitoCorleone said: Expand Πάλι δεν έφτασε 50🗿 On 4/5/2025 at 7:28 ΜΜ, MIKU said: Αυτό ακριβώς. Γιατί να πληρώνεις κάτι που δεν; Expand Συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις. Όχι πάντα αλλά σε πολλές περιπτώσεις. Edited Κυριακή στις 07:32 μμ by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Κυριακή στις 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:16 μμ (edited) Είδα μέχρι και -73dB σήμα ε δε θα πεθάνω για να δω -69 λες και θα αλλάξει τίποτα. Εκτός της φανταστικής λήψης δικτύου εξασφαλίζει και τούμπανο εμβέλεια wifi, πιάνει κυριολεκτικά σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο και φυσικά και μέσα στο σπίτι που είναι το κύριο.Reboot είχα και στη νέα τοποθέτηση πάντως! Ευχαριστημένο με καμία κυβέρνηση αυτό το ρούτερ. Μασάζ να του κάνεις θα σου πει με πονεσες Edited Κυριακή στις 08:36 μμ by Don_VitoCorleone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts