Gv2008 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 8 ώρες πριν, dimitris064 said: καλησπέρα εγώ έχω το 100 mbps 5g home internet από τότε που βγήκε είμαι σε νησί μόλις είδα ότι βγήκαν καινούργια πρόγραμματα την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή έκανα αίτηση για αύξηση ταχύτητας αλλά πρέπει να αλλάξει ο εξοπλισμός να μου βάλουν αυτόν με την εξωτερική κεραία και αν δείτε στο site γράφει δωρεάν wifi mesh τους ρωτάω αν το πάρω αυτό άλλοι μου λένε ναι άλλοι όχι ότι να ναι γενικά αα και έχει περάσει μια βδομάδα ακόμα δεν έχει έρθει το συμβόλαιο! Εμένα μου το έστειλαν το mesh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Με πήραν τηλέφωνο και μου ανέφεραν ότι μετά το 1 tb γυρνάει σε 4g 30-50 mbps τώρα δεν ξέρω αλλά λέει ο ένας αλλά λέει ο άλλος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris064 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου On 9/4/2026 at 7:08 ΠΜ, Gv2008 said: Εμένα μου το έστειλαν το mesh στο έστειλαν σε αναβάθμιση ταχύτητας ή νέο συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 10 ώρες πριν, dimitris064 said: στο έστειλαν σε αναβάθμιση ταχύτητας ή νέο συμβόλαιο? Νέο συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris064 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου οκ στο indoor router που είχα ήταν κλειδωμένο και δεν ξεκλειδωνε με την κεραία τωρα τι γίνεται και αυτή κλειδωμένη θα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Δευτέρα στις 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:42 μμ (edited) Εξαφανίστηκε το 4G πακέτο από το site! Προφανώς σημείωσε τεράστια επιτυχία χαχα. Πάτησα πάνω στο φτηνότερο και έδωσα τον αριθμό μου, με κάλεσαν μετά από 1 λεπτό για για άλλη μια φορά φάγαμε άκυρο, δεν υποστηρίζεται στην ανατολική όπως φαίνεται Πάτρα η οποία η μισή ακόμη δεν έχει fiber.... Edited Δευτέρα στις 01:51 μμ by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:28 μμ 5 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Εξαφανίστηκε το 4G πακέτο από το site! Προφανώς σημείωσε τεράστια επιτυχία χαχα. Πάτησα πάνω στο φτηνότερο και έδωσα τον αριθμό μου, με κάλεσαν μετά από 1 λεπτό για για άλλη μια φορά φάγαμε άκυρο, δεν υποστηρίζεται στην ανατολική όπως φαίνεται Πάτρα η οποία η μισή ακόμη δεν έχει fiber.... Το 4G πακέτο έχει εξαφανιστεί από την ημέρα που είχαν βγει οι νέες ταχύτητες μάλλον δεν το είχες προσέξει … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts