Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Καλησπέρα σας! Έχω βάλει το 4G πακέτο της Νοva από τον Οκτώβριο του 2024 και ενώ δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα μέχρι τον προηγούμενο μήνα, ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις με αποκορύφωμα το σημερινό όπου με ενημέρωσαν ότι δεν καλύπτεται πια η περιοχή μου και ότι θα με καλέσουν να αλλάξω πακέτο. Όταν τους ρώτησα γιατί έγινε αυτό ενώ είχα κάλυψη, απάντηση δεν πήρα. Περιοχή Αρτέμιδας προς ενημέρωση. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις παρόμοιο θέμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 59 minutes ago, Chryssa86 said: Καλησπέρα σας! Έχω βάλει το 4G πακέτο της Νοva από τον Οκτώβριο του 2024 και ενώ δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα μέχρι τον προηγούμενο μήνα, ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις με αποκορύφωμα το σημερινό όπου με ενημέρωσαν ότι δεν καλύπτεται πια η περιοχή μου και ότι θα με καλέσουν να αλλάξω πακέτο. Όταν τους ρώτησα γιατί έγινε αυτό ενώ είχα κάλυψη, απάντηση δεν πήρα. Περιοχή Αρτέμιδας προς ενημέρωση. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις παρόμοιο θέμα; Όλοι έχουν πρόβλημα το Firmware που έχει το ρουτερ έχει θέμα και η Nova δεν έχει κάνει κάτι όσοι και να το αναφέρουν μόνο ο πελάτης φταίει ενώ μόνο του κάνει επανεκκίνηση. Μάλλον είναι η τελευταία έκδοση αυτή μόνο εάν η εταιρεία επικοινωνήσει με τη ZTE μπορεί να γίνει κάτι. Εάν δεν υπάρχει 4G δεν έχει και 5G κάλυψη, 2 πακέτα υπάρχουν 4G και 5G. Στη περιοχή υπάρχει σταθερή 100mbps ίσως θέλουν να σε πάνε VDSL ή FFTH (εάν υπάρχει) ή στο 5G.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 12 minutes ago, elkons said: Όλοι έχουν πρόβλημα το Firmware που έχει το ρουτερ έχει θέμα και η Nova δεν έχει κάνει κάτι όσοι και να το αναφέρουν μόνο ο πελάτης φταίει ενώ μόνο του κάνει επανεκκίνηση. Μάλλον είναι η τελευταία έκδοση αυτή μόνο εάν η εταιρεία επικοινωνήσει με τη ZTE μπορεί να γίνει κάτι. Εάν δεν υπάρχει 4G δεν έχει και 5G κάλυψη, 2 πακέτα υπάρχουν 4G και 5G. Στη περιοχή υπάρχει σταθερή 100mbps ίσως θέλουν να σε πάνε VDSL ή FFTH (εάν υπάρχει) ή στο 5G.. Στο σημείο που είμαι δεν έχει FTTH ούτε 5G ,ούτε VDSL μόνο ADCL. Υπάρχει περίπτωση να αποκατασταθεί το σήμα ή να κοιτάξω άλλη λύση; Μάλλον είναι θέμα κεραίας γιατί στην αρχή είχα ίντερνετ έπιανα ένα 25Mbps και τώρα είναι στα ταρταρα με συνεχείς αποσυνδέσεις. Αξίζει να πάω σε κάτι άλλο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Πότε 5G έχεις κινητό NOVA; ή άλλο πάροχο και τι ταχύτητες έχεις με data και τι συσκευή. Έχεις το πακέτο 30mbps πιάνεις 25..οκ Το θέμα με τις αποσυνδέσεις είναι δικό τους με το firmware του ρουτερ, δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Όλοι το έχουν όσοι είναι στο 4G home internet. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Πότε 5G έχεις κινητό NOVA; ή άλλο πάροχο και τι ταχύτητες έχεις με data και τι συσκευή. Έχεις το πακέτο 30mbps πιάνεις 25..οκ Το θέμα με τις αποσυνδέσεις είναι δικό τους με το firmware του ρουτερ, δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Όλοι το έχουν όσοι είναι στο 4G home internet. Έχω και πακέτο στο κινητό με κάρτα και τηλέφωνο πού πιάνει 5G. Έχω πρόβλημα όμως και στο κινητό,δεν με ακούνε καλά στις κλήσεις. Τις προάλλες με τα δεδομένα ανοιχτά και ενώ δεν ήμουν συνδεδεμένη στο wifi έκανε διακοπή ρεύματος και μου έβγαλε Ε. Υποθέτω ότι δεν θα έπρεπε να γίνει έτσι. Όσο για την ταχύτητα πού πιάνω τώρα είναι 3 με 4 από το 25 πού έπιανα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Just now, Chryssa86 said: Έχω και πακέτο στο κινητό με κάρτα και τηλέφωνο πού πιάνει 5G. Έχω πρόβλημα όμως και στο κινητό,δεν με ακούνε καλά στις κλήσεις. Τις προάλλες με τα δεδομένα ανοιχτά και ενώ δεν ήμουν συνδεδεμένη στο wifi έκανε διακοπή ρεύματος και μου έβγαλε Ε. Υποθέτω ότι δεν θα έπρεπε να γίνει έτσι. Όσο για την ταχύτητα πού πιάνω τώρα είναι 3 με 4 από το 25 πού έπιανα. Τι πάροχο έχεις στο κινητό και τι ταχύτητες με αυτό Ίσως με τη διακοπή έσβησε η τοπική κεραία και είχες Ε εάν δεν έχεις συχνά. Για τις αποσυνδέσεις γενικά έτσι είναι για τη πτώση όχι. Μετά τη διακοπή έπεσαν οι ταχύτητες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 8 minutes ago, elkons said: Τι πάροχο έχεις στο κινητό και τι ταχύτητες με αυτό Ίσως με τη διακοπή έσβησε η τοπική κεραία και είχες Ε εάν δεν έχεις συχνά. Για τις αποσυνδέσεις γενικά έτσι είναι για τη πτώση όχι. Μετά τη διακοπή έπεσαν οι ταχύτητες; Νοβα έχω πάλι και στο κινητό και εκεί χάλια οι ταχύτητες είναι. Δεν είχα συχνά Ε . Μόνο με εκείνη την διακοπή μου έβγαλε το Ε. Ενώ δέν είχα πρόβλημα πριν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, Chryssa86 said: Νοβα έχω πάλι και στο κινητό και εκεί χάλια οι ταχύτητες είναι. Δεν είχα συχνά Ε . Μόνο με εκείνη την διακοπή μου έβγαλε το Ε. Ενώ δέν είχα πρόβλημα πριν. Καλέστε στο 13700 να δηλώσετε βλάβη στην περιοχή σας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Έβγαλε στη διακοπή Ε γιατί ο σταθμός (η κεραία) έσβησε και δεν είχε εναλλακτικό μέσο λειτουργίας πχ γεννήτρια ή μπαταρίες. Μετά όμως άνοιξε αλλά υπάρχει πτώση. Θα στρώσει λογικά τις επόμενες μέρες ή απλά ξεκίνησε μεγαλύτερη κίνηση. Το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις του ρουτερ όμως δεν σχετίζεται. Θα στείλω στη nova να δει τις κεραίες στη περιοχή μήπως υπάρχει πρόβλημα θα μιλήσω και με Vodafone γιατί έχουν κοινές. Εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες και εξακριβωθεί τι δεν πάει καλά εάν έχει σήμα η Cosmote εκεί βάζεις το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη για Cosmote 5G Wifi ή με παρόμοιες τιμές Vodafone 4G ή 5G Wireless απλώς έχει κόφτη ταχύτητας Μετά από κάποια GB χρήσης όπως και στο 4G της Nova, αρκεί να δοκιμάσεις πρώτα το δίκτυο της εάν επαρκεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 minute ago, hercoulis said: Καλέστε στο 13700 να δηλώσετε βλάβη στην περιοχή σας. Σήμερα μίλησα αρκετές φορές με το 13700 γιατί μου είχαν πει να καταγράψω τις αποσυνδέσεις και να τους καλέσω, όπως και έκανα για να δηλωθεί ως βλάβη. Αλλά ηαπα που πήρα ήταν ότι δεν έχω πια την κάλυψη 4G.Οποτε για ποια βλάβη μιλάμε!;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Δεν γίνεται πριν να είχες και μετά όχι διαθεσιμότητα, δε στέκει αυτό που λένε δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα πέρα της σαπιοADSL ή το αντίστοιχο πρόγραμμα που έχεις σε 5G. Βέβαια από 30 που προφέρει το πρόγραμμα έπιανες 25 δεν είναι και από τις καλές περιοχές της Nova. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 3 minutes ago, elkons said: Έβγαλε στη διακοπή Ε γιατί ο σταθμός (η κεραία) έσβησε και δεν είχε εναλλακτικό μέσο λειτουργίας πχ γεννήτρια ή μπαταρίες. Μετά όμως άνοιξε αλλά υπάρχει πτώση. Θα στρώσει λογικά τις επόμενες μέρες ή απλά ξεκίνησε μεγαλύτερη κίνηση. Το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις του ρουτερ όμως δεν σχετίζεται. Θα στείλω στη nova να δει τις κεραίες στη περιοχή μήπως υπάρχει πρόβλημα θα μιλήσω και με Vodafone γιατί έχουν κοινές. Εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες και εξακριβωθεί τι δεν πάει καλά εάν έχει σήμα η Cosmote εκεί βάζεις το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη για Cosmote 5G Wifi ή με παρόμοιες τιμές Vodafone 4G ή 5G Wireless απλώς έχει κόφτη ταχύτητας Μετά από κάποια GB χρήσης όπως και στο 4G της Nova, αρκεί να δοκιμάσεις πρώτα το δίκτυο της εάν επαρκεί. Για τις κεραίες μου είπε μια κοπέλα στην εξυπηρέτηση ότι υπήρχε βλάβη και ότι επειδή είναι μακριά μου 2 χιλιόμετρα δεν με επηρεάζει. Ωστόσο έμαθα από υπάλληλο του καταστήματος της περιοχής ότι τον προηγούμενο μήνα είχαν πέσει οι υπηρεσίες τους γενικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Just now, Chryssa86 said: Για τις κεραίες μου είπε μια κοπέλα στην εξυπηρέτηση ότι υπήρχε βλάβη και ότι επειδή είναι μακριά μου 2 χιλιόμετρα δεν με επηρεάζει. Ωστόσο έμαθα από υπάλληλο του καταστήματος της περιοχής ότι τον προηγούμενο μήνα είχαν πέσει οι υπηρεσίες τους γενικά. Εννοείται και σε επηρεάζει εάν πιάνεις μόνο από αυτή, δεν γίνεται να μαζέψει η υπάλληλος από ποια παίρνεις εκείνη την ώρα. Εγώ μπορώ να πιάσω και σήμα από 5χλμ μια χαρά. Οπότε κρατάμε ότι έχει βλάβη, αναμένεις για την επίλυση και εάν δεν δεις διαφορά ψάξε εναλλακτικές λύσεις σε άλλους παρόχους με τη προϋπόθεση να έχουν καλές ταχύτητες σπίτι σου ή γενικά εκεί που θες να το χρησιμοποιήσεις και το budget και τις ανάγκες σου από τις ταχύτητες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Δεν γίνεται πριν να είχες και μετά όχι διαθεσιμότητα, δε στέκει αυτό που λένε δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα πέρα της σαπιοADSL ή το αντίστοιχο πρόγραμμα που έχεις σε 5G. Βέβαια από 30 που προφέρει το πρόγραμμα έπιανες 25 δεν είναι και από τις καλές περιοχές της Nova. Αυτό μου κάνει εντύπωση. Πως στην αρχή έπιανα 4g και μετά σταμάτησα να καλύπτομαι; 5g σίγουρα δεν υπάρχει εδώ. Για αυτό πήγαινα στην αρχή αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει στην περιοχή μου. Ήμουν ευχαριστημένη και με αυτό που έπιανα μέχρι να έρθουν οι οπτικές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Just now, Chryssa86 said: Αυτό μου κάνει εντύπωση. Πως στην αρχή έπιανα 4g και μετά σταμάτησα να καλύπτομαι; 5g σίγουρα δεν υπάρχει εδώ. Για αυτό πήγαινα στην αρχή αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει στην περιοχή μου. Ήμουν ευχαριστημένη και με αυτό που έπιανα μέχρι να έρθουν οι οπτικές. Βλακείες δικαιολογίες είναι μήπως αλλάξεις σε 5g για να πάρουν παραπάνω € 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Εννοείται και σε επηρεάζει εάν πιάνεις μόνο από αυτή, δεν γίνεται να μαζέψει η υπάλληλος από ποια παίρνεις εκείνη την ώρα. Εγώ μπορώ να πιάσω και σήμα από 5χλμ μια χαρά. Οπότε κρατάμε ότι έχει βλάβη, αναμένεις για την επίλυση και εάν δεν δεις διαφορά ψάξε εναλλακτικές λύσεις σε άλλους παρόχους με τη προϋπόθεση να έχουν καλές ταχύτητες σπίτι σου ή γενικά εκεί που θες να το χρησιμοποιήσεις και το budget και τις ανάγκες σου από τις ταχύτητες. Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι γιατί δεν υπάρχει πια η κάλυψη και γιατί δεν το δηλώνουν ότι είναι δικό τους θέμα. Παρά μού λένε θα σε καλέσουμε για να αλλάξεις πακέτο. 2 minutes ago, elkons said: Βλακείες δικαιολογίες είναι μήπως αλλάξεις σε 5g για να πάρουν παραπάνω € 😉 Κανένα πρόβλημα αν είναι να πάω σε 5g. Αλλά αυτοί θέλουν να πάω πιο κάτω και από το 4G. Θα περιμένω τηλ τις επόμενες ημέρες για ενημέρωση των πακέτων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 minute ago, Chryssa86 said: Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι γιατί δεν υπάρχει πια η κάλυψη και γιατί δεν το δηλώνουν ότι είναι δικό τους θέμα. Παρά μού λένε θα σε καλέσουμε για να αλλάξεις πακέτο. Έτσι πάει ο πελάτης φταίει συνήθως. Σε άλλη περιοχή στη περίπτωση του @marios239 στα Καλά Νερα Πηλίου με κινητή Nova η κάλυψη είναι υπερβολικά χαμηλή και η λύση της εταιρείας ήταν μόνο να αλλάξει σιμ ενώ το δίκτυο φταίει.. Θέλουν να πας σε 5G Home internet γιατί θα ανανεωθεί το συμβόλαιο για αλλά 2 χρόνια και θα βάλουν περισσότερα φράγκα στη τσέπη τους. Κάνε λίγο υπομονή περιθώριο 7-10 μέρες σίγουρα θα δουν τη κεραία σε μια τέτοια περιοχή πρέπει να είναι οκ για το Πάσχα περιμένουμε κόσμο. Είναι ήδη ενήμεροι κιόλας. Εάν δεν βλέπεις αλλαγή πήγαινε αλλού καλύτερα, δε θα αλλάξει κάτι εάν 5G και στο κινητό σου είναι χάλια δεν έχει νόημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Έτσι πάει ο πελάτης φταίει συνήθως. Σε άλλη περιοχή στη περίπτωση του @marios239 στα Καλά Νερα Πηλίου με κινητή Nova η κάλυψη είναι υπερβολικά χαμηλή και η λύση της εταιρείας ήταν μόνο να αλλάξει σιμ ενώ το δίκτυο φταίει.. Θέλουν να πας σε 5G Home internet γιατί θα ανανεωθεί το συμβόλαιο για αλλά 2 χρόνια και θα βάλουν περισσότερα φράγκα στη τσέπη τους. Δεν θα το αφήσω έτσι πραγματικά. Σήμερα με έκαναν μπαλάκι από τον έναν στον άλλο μέχρι που μου είπαν αυτό. Θα κάνω καταγγελία της σύμβασης. Δεν είναι δική μου υπαιτιοτητα ότι σταμάτησα να έχω υπηρεσίες τις οποίες πληρώνω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, Chryssa86 said: Στο σημείο που είμαι δεν έχει FTTH ούτε 5G ,ούτε VDSL μόνο ADCL. Υπάρχει περίπτωση να αποκατασταθεί το σήμα ή να κοιτάξω άλλη λύση; Μάλλον είναι θέμα κεραίας γιατί στην αρχή είχα ίντερνετ έπιανα ένα 25Mbps και τώρα είναι στα ταρταρα με συνεχείς αποσυνδέσεις. Αξίζει να πάω σε κάτι άλλο; Πιθανόν να κατέβηκε καμιά κεραία. Δες το πακέτο Cosmote 5G WiFi και το Vodafone home internet via 5G (με κόφτη στα 300GB). Edited 6 Απριλίου by MIKU 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 6 ώρες πριν, MIKU said: Πιθανόν να κατέβηκε καμιά κεραία. Δες το πακέτο Cosmote 5G WiFi και το Vodafone home internet via 5G (με κόφτη στα 300GB). Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω αν δεν βγάλω άκρη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Έφτασαν οι νέες κεραίες, για να δούμε πως τα πάνε, ελπίζω το βράδυ που θα είμαι σπίτι να έχω κάτι θετικό να αναφέρω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 2 ώρες πριν, Chryssa86 said: Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω αν δεν βγάλω άκρη. Starlink με 29€ το μήνα χωρίς συμβόλαιο και ταχύτητες 50-100. Λίγο ακριβός ο εξοπλισμός 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 19 minutes ago, leo06 said: Starlink με 29€ το μήνα χωρίς συμβόλαιο και ταχύτητες 50-100. Λίγο ακριβός ο εξοπλισμός Ναι είναι αρκετά τσιμπημένος ο εξοπλισμός. Κατά τα άλλα είναι μία καλή και αξιόπιστη φαντάζομαι λύση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 4 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Έφτασαν οι νέες κεραίες, για να δούμε πως τα πάνε, ελπίζω το βράδυ που θα είμαι σπίτι να έχω κάτι θετικό να αναφέρω Από που; 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) Γράφω σε προηγούμενο post από που και πόσο. Μπήκαν παράλληλα όρθιες με απόσταση μεταξύ τους δίπλα στο router , το καλώδιο δεν ήταν αρκετό για να τις βγάλω στο μπαλκόνι. Προς το παρόν δουλεύουν οκ, σίγουρα δεν κάνουν κάτι χειρότερο, μένει να δω αν βοηθούν στα reboot καθόλου. Edited 7 Απριλίου by Don_VitoCorleone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts