Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 08:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:26 μμ 56 minutes ago, babis3g said: καλές ταχύτητες...έχεις βάλει έξωτερικά την κεραία ? Την κεραία την έχω στο παράθυρο. Συνήθως 100-102 mbps 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. Πέμπτη στις 09:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:20 μμ 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Nona 5G εξοπλισμός outdoor. Δεν έκανα καμία τρύπα το έχω βάλει μέσα στο σπίτι, είχε ίδια ταχύτητα στο παράθυρο που το έχω και ίδια έξω. Το μονο αρνητικό είναι το μακρύ καλώδιο που το έχω μαζέψει. Τρύπα στο σπίτι θα κάνω μόνο για οπτική ίνα το 2099😂 Σου ήρθαν και τα δυό με κούριερ ή ήρθε το ένα και μετά ήρθε τεχνικός για το 2ο; Θα αξίζει πάντως αν μετά από το τέλος του συμβολαίου δεν ζητάνε πίσω τον εξοπλισμό και μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε με πακέτα απεριόριστων άλλων εταιριών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Πέμπτη στις 10:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:48 μμ (edited) 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Την κεραία την έχω στο παράθυρο. Συνήθως 100-102 mbps καλά είναι ... ωραία ... αν έχεις όρεξη αργότερα με την πάροδο του χρόνου γιά πειράματα, νομίζω αν μπορείς να βγάλεις έξω το καλώδιο να βάλεις & την κεραία αν ξέρεις την μεριά πού είναι οι κεραίες ιστός voda να τις κοιτάζει, θα είναι καλύτερα (σαν την κεραία tv δηλαδή) Edited Πέμπτη στις 10:49 μμ by babis3g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:24 μμ Αφού το πρόγραμμα της Nova στο 5G είναι έως 100mbps οπότε και έξω να το χει δε θα αλλάξει κάτι αφού και μέρα αγγίζει 100. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Πέμπτη στις 11:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:37 μμ το ξέχασα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:15 πμ 8 ώρες πριν, babis3g said: το ξέχασα Ναι, δεν αλλάζει κάτι. Επίσης φαίνεται μέτριος εξοπλισμός αυτός που δίνει. ΟΤΕ μάλλον δίνει καλύτερο τελικά. @Antonio21 Κλασσική εργολαβία Wind - Nova, μισές δουλειές. Σαν τον οτε τελικά στην επέκταση του δικτύου, δεν έχει. Αφήνουν μισές πόλεις στο έλεος απλά. FTTH έργα στην Καλλιθέα έχουν γίνει στο μεταξύ; Μάλλον ΟΤΕ θα τα έχει πάρει ή καμιά ΔΕΗ 😏 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:28 πμ 13 ώρες πριν, ioanniskar said: Σου ήρθαν και τα δυό με κούριερ ή ήρθε το ένα και μετά ήρθε τεχνικός για το 2ο; Θα αξίζει πάντως αν μετά από το τέλος του συμβολαίου δεν ζητάνε πίσω τον εξοπλισμό και μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε με πακέτα απεριόριστων άλλων εταιριών. Και τα 2 με κουριερ και μέτα ήρθε ο τεχνικός. Όχι ο εξοπλισμός ανήκει στην NOVA τον γυρνάμε πίσω και είναι και λίγο ακριβός από ότι έχω δει εάν του κάνουμε ζημιά η δεν τον επιστρέψουμε. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 10:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:48 πμ 19 minutes ago, Antonio21 said: Και τα 2 με κουριερ και μέτα ήρθε ο τεχνικός. Όχι ο εξοπλισμός ανήκει στην NOVA τον γυρνάμε πίσω και είναι και λίγο ακριβός από ότι έχω δει εάν του κάνουμε ζημιά η δεν τον επιστρέψουμε. Ο τεχνικός σου πρότεινε να τον βάλει κάπου έξω αλλά του είπες όχι τελικά, σωστά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 12:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:30 μμ (edited) 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Ο τεχνικός σου πρότεινε να τον βάλει κάπου έξω αλλά του είπες όχι τελικά, σωστά; Ό Τεχνικός ήταν ένα μικρό παιδάκι πολύ ευγενικό αλλά εγώ γνώριζα πιο πολλά από εκείνον. Μου είπε ότι όλοι σχέδον τον βάζουν μέσα γιατί δεν θέλουν τρύπα. Δεν πρότεινε έξω γιατί δεν ήθελε να κάνει και τρύπα.. 😂 Είδα ότι πιάνει ίδιες ταχύτητες και έμεινε μέσα. Να σας βγάλω φώτο να δείτε. Οι οδηγίες πάντως της ZTE λένε η κεραία να μην μπαίνει έτσι όπως το έχω μόνο όρθια. Edited Παρασκευή στις 12:33 μμ by Antonio21 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 01:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:11 μμ 40 minutes ago, Antonio21 said: Ό Τεχνικός ήταν ένα μικρό παιδάκι πολύ ευγενικό αλλά εγώ γνώριζα πιο πολλά από εκείνον. Μου είπε ότι όλοι σχέδον τον βάζουν μέσα γιατί δεν θέλουν τρύπα. Δεν πρότεινε έξω γιατί δεν ήθελε να κάνει και τρύπα.. 😂 Είδα ότι πιάνει ίδιες ταχύτητες και έμεινε μέσα. Να σας βγάλω φώτο να δείτε. Οι οδηγίες πάντως της ZTE λένε η κεραία να μην μπαίνει έτσι όπως το έχω μόνο όρθια. Οκ, είσαι τυχερός γιατί έχεις κομπλέ κάλυψη. Αλλιώς θα έπρεπε να την βάλεις κάθετα 😜 Γλύτωσες και τα μερεμέτια, κομπλέ είσαι 👌🏻😜 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 05:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:39 μμ ευχαριστούμε γιά τις φωτό 👍 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 05:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:55 μμ 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Οκ, είσαι τυχερός γιατί έχεις κομπλέ κάλυψη. Αλλιώς θα έπρεπε να την βάλεις κάθετα 😜 Γλύτωσες και τα μερεμέτια, κομπλέ είσαι 👌🏻😜 Εάν δεν έπιανε και τα 100 mbps με την κεραία δύο στενά πιο πάνω τι να πω........ 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Παρασκευή στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:09 μμ 7 ώρες πριν, Antonio21 said: Ό Τεχνικός ήταν ένα μικρό παιδάκι πολύ ευγενικό αλλά εγώ γνώριζα πιο πολλά από εκείνον. Μου είπε ότι όλοι σχέδον τον βάζουν μέσα γιατί δεν θέλουν τρύπα. Δεν πρότεινε έξω γιατί δεν ήθελε να κάνει και τρύπα.. 😂 Είδα ότι πιάνει ίδιες ταχύτητες και έμεινε μέσα. Να σας βγάλω φώτο να δείτε. Οι οδηγίες πάντως της ZTE λένε η κεραία να μην μπαίνει έτσι όπως το έχω μόνο όρθια. Ξέσκισέ το να δούμε τον κόφτη που μπαίνει 😝 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 07:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:29 πμ 1 Tera??? 2 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 08:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:29 πμ 1 hour ago, Antonio21 said: 1 Tera??? Δωστου 😜 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts