Jump to content

Nova Home Internet 4G/5G

hercoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, elkons said:

Είναι αορίστου δηλαδή; ληγμένο;

Εγώ θα Έκανα αίτημα φορητότητας σε άλλο πάροχο για να δώσουν αντιπροσφορά. 

Είναι παράλογη η τιμή εμένα γνωστοί μου δίνουν 45€ για 24αρα με απεριόριστα σταθερά κινητά και Cosmote tv full pack και εγώ 50αρα απεριόριστα κινητά σταθερά με Cosmote tv cinema pack 41€.

Άμα είναι αξιόπιστη σύνδεση κράτα τη αν θες να πας σε μεγαλύτερες ταχύτητες και στη περιοχή σου έχεις μόνο 24αρα πήγαινε σε ασύρματο.

Πιθανότατα να μην έχει καν δυνατότητα για φορητότητα σε άλλο πάροχο εκεί που είναι.. Άρα χτυπάνε στο μεδούλι.. Είναι τέτοιες περιπτώσεις μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, δυστυχώς. Αλλιώς θα την έπαιρνε χώμα την adsl από καμιά vodafone, μπορεί και κάτω από 20 ευρώ για πλάκα, δεν είναι κάτι.. 😏

• Απαντήσεις 589
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

έχει λήξει κοντά εδώ & χρόνο ... όχι δεν υπάρχει άλλος πάροχος βαράνε στο μελούδι όπως λέτε... μόνο αν πάρω φορητότητα σε αυτά τα wifi

τα ξέρω πέρι adsl ένα καλωδιο να μην παταει καλα κλπ ... δοκίμαζα γιά την ASUS modems τα έστελναν από Taiwan σε διπλανό forum ήμουν καιρό μέχρι πού βαρέθηκα τόσα χρόνια, απλά έμεινα πίσω με τις εξελίξεις wifi

➡️ εν τω μεταξύ έχει πέσει η τιμη το 4G στα 21 ευρώ ... το 5 στα 25 ... μόλις με κάλεσαν από βόντα, θα με ξανα καλέσει ο ειδικός...πειρασμός η τιμή στα 150mbps & με τηλ μέσα

edit λάθος στη τιμή λέει πιό κκάτω γιατι ηταν ενεργοποιμένο το ... έχεις συμβόλαιο κινητής voda

edit μπά & αντιπροσφορά δεν περιμένω πολλά, ίσως αν κόψουν 4-5 ευρώ, δεν μασάνε στον κοσμοτέ

Edited by babis3g

3 ώρες πριν, babis3g said:

έχει λήξει κοντά εδώ & χρόνο ... όχι δεν υπάρχει άλλος πάροχος βαράνε στο μελούδι όπως λέτε... μόνο αν πάρω φορητότητα σε αυτά τα wifi

τα ξέρω πέρι adsl ένα καλωδιο να μην παταει καλα κλπ ... δοκίμαζα γιά την ASUS modems τα έστελναν από Taiwan σε διπλανό forum ήμουν καιρό μέχρι πού βαρέθηκα τόσα χρόνια, απλά έμεινα πίσω με τις εξελίξεις wifi

➡️ εν τω μεταξύ έχει πέσει η τιμη το 4G στα 21 ευρώ ... το 5 στα 25 ... μόλις με κάλεσαν από βόντα, θα με ξανα καλέσει ο ειδικός...πειρασμός η τιμή στα 150mbps & με τηλ μέσα

edit λάθος στη τιμή λέει πιό κκάτω γιατι ηταν ενεργοποιμένο το ... έχεις συμβόλαιο κινητής voda

edit μπά & αντιπροσφορά δεν περιμένω πολλά, ίσως αν κόψουν 4-5 ευρώ, δεν μασάνε στον κοσμοτέ

Αν θες, ανέβασε στο αντίστοιχο θέμα της σταθερής της Cosmote, για να μη γίνει χαμός σ αυτό εδώ, τα στατιστικά της γραμμής του ρούτερ, μη τυχόν παίρνει καμιά βελτίωση η γραμμή με τυχόν πρόβλημα στην καλωδίωση, κατανεμητη, πρώτη πρίζα ξέρω γω, αν και άμα δεν έχει αποσυνδέσεις και παίζει σταθερά, θα έχεις πιάσει ταβάνι λογικά 😏

Άμα έδινε άλλος πάροχος σταθερή σε σένα και στο έδινε στο 20αρικο, trust me, τεμεναδες θα σου έκανε η Cosmote, και πιο χαμηλή τιμή. Δεν αφήνουν να φύγει εύκολα πελάτης Cosmote και βοντα, θα σου έδιναν πολύ καλή αντιπροσφορά πάντα. 

Εδώ και 15 ημέρες περίπου στην Καλλιθέα Αττικής με 5G μου κάνει αποσύνδεση το router δεν έχει καθόλου internet και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. 

Screenshot_20250127_160423.jpg

Nova only Edge SA For Ever.. 

Εγώ μόλις βρήκα το δικό μου 4G γνωστό ταλαίπωρο router να λέει ότι είναι συνδεδεμένο με 2G και του έδωσα μια χειροκίνητη επανεκκίνηση για να επανέλθει σε 4G+. Εδώ έστω θα περίμενες να κάνει μόνο του για να ξαναβρεί internet αλλά όχι, αυτές τις κάνει όταν θέλει να σου σπάσει τα νεύρα😑

36 minutes ago, Antonio21 said:

Εδώ και 15 ημέρες περίπου στην Καλλιθέα Αττικής με 5G μου κάνει αποσύνδεση το router δεν έχει καθόλου internet και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. 

Screenshot_20250127_160423.jpg

Κάνε μια επαναφορά μπας και στρώσει 

5 minutes ago, Don_VitoCorleone said:

Εγώ μόλις βρήκα το δικό μου 4G γνωστό ταλαίπωρο router να λέει ότι είναι συνδεδεμένο με 2G και του έδωσα μια χειροκίνητη επανεκκίνηση για να επανέλθει σε 4G+. Εδώ έστω θα περίμενες να κάνει μόνο του για να ξαναβρεί internet αλλά όχι, αυτές τις κάνει όταν θέλει να σου σπάσει τα νεύρα😑

Καλά αυτό είναι και κολλήματα του δικτύου με τα χαζό Huawei όπως το καλοκαίρι με τη κίνηση έλεγε Ε ενώ είχα σήμα και ήθελε πτήση να στρώσει. 

λάθος νήμα...

Edited by babis3g

Τι; γιατί; όσο και παλιο να είναι το δίκτυο κλήσεις κάνει. 

Στο νούμερο που σε έδωσαν δοκίμασες καμία κλήση;

Σου έχω κ άλλη ιδέα

Μπορείς να δηλώσεις το σταθερό σου ανεφικότητα να σου δώσουν το Cosmote Doble play SIM 4G+ στα 25€ λόγω ανεφικότητας, κρατάει το νούμερο της σταθερής και στο WiFi μέσω δικτύου κινητής COSMOTE. Μετά την κατανάλωση 400GB σε πλήρη ταχύτητα, ισχύει απεριόριστη χρήση internet με μειωμένη ταχύτητα έως 15Μbps download /upload. 

Ξέρω κόσμο που το έχει άλλα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ρουτερ πχ επανεκκινήσεις.

3 ώρες πριν, johnny_htc said:

Αν θες, ανέβασε στο αντίστοιχο θέμα της σταθερής της Cosmote, για να μη γίνει χαμός σ αυτό εδώ, τα στατιστικά της γραμμής του ρούτερ, μη τυχόν παίρνει καμιά βελτίωση η γραμμή με τυχόν πρόβλημα στην καλωδίωση, κατανεμητη, πρώτη πρίζα ξέρω γω, αν και άμα δεν έχει αποσυνδέσεις και παίζει σταθερά, θα έχεις πιάσει ταβάνι λογικά 😏

Άμα έδινε άλλος πάροχος σταθερή σε σένα και στο έδινε στο 20αρικο, trust me, τεμεναδες θα σου έκανε η Cosmote, και πιο χαμηλή τιμή. Δεν αφήνουν να φύγει εύκολα πελάτης Cosmote και βοντα, θα σου έδιναν πολύ καλή αντιπροσφορά πάντα. 

έχει λίγο περιθώρια η γραμμή από 8-10 να φτάσει τα 13-14 αλλά χάνει σταθερότητα γιατί είμαι στα 2.5χιλ από dslam (line attenuator 35) δεν αξίζει γιά 3-4mbps να έχω lags ... έχω κοιτάξει όλα τα καλώδια κλπ μέχρι & modem έχω να ανεβάζω/κατεβάζω εγώ το snr magrin ... έχω κάνει αρκετά πειράματα, να σκεφτείς ότι όταν ήρθαν να βάλουν voip, είχα τόσα επιχειρήματα/δικαιολογίες πού έφυγαν & ακόμα είναι με pstn

ευχαριστώ όλους συνέχεια στο νήμα voda wireless

10 minutes ago, elkons said:

Σου έχω κ άλλη ιδέα

Μπορείς να δηλώσεις το σταθερό σου ανεφικότητα να σου δώσουν το Cosmote Doble play SIM 4G+ στα 25€ λόγω ανεφικότητας, κρατάει το νούμερο της σταθερής και στο WiFi μέσω δικτύου κινητής COSMOTE. Μετά την κατανάλωση 400GB σε πλήρη ταχύτητα, ισχύει απεριόριστη χρήση internet με μειωμένη ταχύτητα έως 15Μbps download /upload. 

Ξέρω κόσμο που το έχει άλλα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ρουτερ πχ επανεκκινήσεις.

@babis3g

22 minutes ago, elkons said:

διαγραψα την απάντηση ήταν σε λάθος νήμα, τα μπερδεψα, τα ξανά έβαλα στο voda γιατί εκεί ταιριάζει

στο ερώτημα σου δεν ξέρω, αυτά μου είπαν, αυτά λέω, όχι δεν δοκίμασα να κάνω κλίσεις από την κάρτα πού μου έδωσαν, αλλά τους έφαγα κάνα GB σε δοκιμές ταχύτητας :classic_laugh:

αυτό με την ανεφικότητα θα το τσεκάρω, ευχαριστώ

Edited by babis3g

1 ώρα πριν, Don_VitoCorleone said:

Στην αρχή πήγα να διαβάσω ότι του έδωσες καρπαζιά .. 🤣

6 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Το ίδιο μου έκανε το πρόγραμμα που είχα στην wind 4G+ με ρουτερ zte όριο τα 100 giga και μετά κόφτης στα 8 mbps, περίμενα να τελειώσουν τα 2 χρόνια και το έκοψα. 

Στην περιοχή μου (επαρχία) υπάρχει μόνο χαλκός με 24Mbps (πραγματικά 14Mbps). Η μισή πόλη έχει 100Mbps με χαλκό και δεν βλέπω να γίνέται σύντομα κάποια αναβάθμιση στην περιοχή μου, οπότε δεν βλέπω άλλη λύση από το 5G.

Πέρασαν σήμερα δύο κοπέλες για να με ενημερώσουν ότι η  περιοχή μου υποστηρίζει 5G και έκανα αίτηση.

Τους έδωσα τον αριθμό βρόγχου και τους έβγαλε στο κινητό ότι υποστηρίζει outdoor. Τι εξοπλισμό δίνουν; Μου είπαν ότι θα λάβω το router με courier και λογικά θα περάσει τεχνικός για κάποια εγκατάσταση εξοπλισμού έξω. Θα μπει ένα router έξω και ένα μέσα; Τον εξοπλισμό τον ζητάνε πίσω αν π.χ. μετά τη λήξη του συμβολαίου αλλάξω εταιρία;

Δεν με ενημέρωσαν για τον κόφτη που μπαίνει μετά το 1TB και δεν το βρίσκω πουθενά στο site. Δεν με ενοχλεί γιατί δεν κάνω μεγαλύτερη χρήση αλλά με προβληματίζει, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάπου ξεκάθαρα γραμμένο, ότι θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να το μειώσουν.

Νομίζω στο 5G outdoor κεραία εξω, ράουτερ μέσα ... περίμενε κάποιον πού το έχει να πεί σίγουρα

στο 4G διαφορετικό ράουτερ μέσα σπίτι αυτό

και να ενημερώσω επειδή αναστάτωσα το νήμα...στην περιοχή μου Νόβα δίνουν μόνο 4G δεν το πήρα λόγο του γρήγορου κόφτη 200GB & συχνών επανεκκινήσεων του συγκεκριμένου ράουτερ στα 4G... γύρισα προς voda μόνο 4G & αυτοί, στο τσακ έτοιμος .. αλλά τελικά σε τελευταία προσπάθεια με οτε αποφασισμένος να το κλείσω, ανανέωσαν το adsl από 40 & χωρίς κινητά, με 27.90 όλα μέσα με τελικη ταχύτητα ως 10mbps στη περιοχή μου αλλά απεριόριστα data φυσικά

ευχαριστώ

EDIT ναί να μην γράφουν γιά τον κόφτη και σε εμένα μου κακοφάνηκε, από εδώ μέσα πήρα την ενημέρωση να είναι καλά τα παιδιά

Καλά Σερφαρίσματα με μεγάλες ταχύτητες

Edited by babis3g

6 ώρες πριν, babis3g said:

Νομίζω στο 5G outdoor κεραία εξω, ράουτερ μέσα ... περίμενε κάποιον πού το έχει να πεί σίγουρα

στο 4G διαφορετικό ράουτερ μέσα σπίτι αυτό

και να ενημερώσω επειδή αναστάτωσα το νήμα...στην περιοχή μου Νόβα δίνουν μόνο 4G δεν το πήρα λόγο του γρήγορου κόφτη 200GB & συχνών επανεκκινήσεων του συγκεκριμένου ράουτερ στα 4G... γύρισα προς voda μόνο 4G & αυτοί, στο τσακ έτοιμος .. αλλά τελικά σε τελευταία προσπάθεια με οτε αποφασισμένος να το κλείσω, ανανέωσαν το adsl από 40 & χωρίς κινητά, με 27.90 όλα μέσα με τελικη ταχύτητα ως 10mbps στη περιοχή μου αλλά απεριόριστα data φυσικά

ευχαριστώ

EDIT ναί να μην γράφουν γιά τον κόφτη και σε εμένα μου κακοφάνηκε, από εδώ μέσα πήρα την ενημέρωση να είναι καλά τα παιδιά

Καλά Σερφαρίσματα με μεγάλες ταχύτητες

Αυτή είναι η επίσημη τιμή, δεν σου έκαναν καμία χάρη. Μπορούσες και μόνος σου από το site https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/nea-programmata-internet.html#

2 ώρες πριν, leo06 said:

Αυτή είναι η επίσημη τιμή, δεν σου έκαναν καμία χάρη. Μπορούσες και μόνος σου από το site https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/nea-programmata-internet.html#

Το γνωρίζω. Απλά δεν γνώριζα ότι έχει γίνει διαθέσιμο στη περιοχή μου και μιας που ήθελα να αλλάξω με την πρώτη ευκαιρία είπα να τις βοηθήσω να κάνουν την δουλειά τους που βγήκαν μέσα στη βροχή να βρουν πελάτες.

Θα ήταν σίγουρα καλύτερο για την εταιρία να ενημερώσει με άλλον τρόπο για τις περιοχές που υποστηρίζει κάθε υπηρεσία.

2 ώρες πριν, leo06 said:

ναι μα σε πριν προσπάθειες σε τοπικό μαγαζί & ξανά πριν από τηλ ήθελαν 35 /36 αντίστοιχα με 400/500λ προς κινητά...όταν είπα κλείστε τα όλα φεύγω έστω έδωσαν αυτό με όλα μεσα...εντάξει από τα 40ευρώ χωρίς κινητά

δεν υπάρχουν άλλοι πάροχοι  με καλώδιο...μόνη λύση 4G + την τηλεφωνία η νόβα (αλλά (κόφτη & αποσυνδέσεις το router στο 4G) ... & βόντα 4G χωρίς τηλ

το κοίταξα το side γιά κάποιο λόγο έλεγε ότι η γραμμή μου ήθελε παραπάνω εξερεύνηση, έτσι ξανά πήρα τηλ

Edited by babis3g
ορθογραφικά

Nona 5G εξοπλισμός outdoor. 

Δεν έκανα καμία τρύπα το έχω βάλει μέσα στο σπίτι, είχε ίδια ταχύτητα στο παράθυρο που το έχω και ίδια έξω. 

Το μονο αρνητικό είναι το μακρύ καλώδιο που το έχω μαζέψει. 

Τρύπα στο σπίτι θα κάνω μόνο για οπτική ίνα το 2099😂

Screenshot_20250130_212409.jpg

Just now, Antonio21 said:

Nona 5G εξοπλισμός outdoor. 

Δεν έκανα καμία τρύπα το έχω βάλει μέσα στο σπίτι, είχε ίδια ταχύτητα στο παράθυρο που το έχω και ίδια έξω. 

Το μονο αρνητικό είναι το μακρύ καλώδιο που το έχω μαζέψει. 

Τρύπα στο σπίτι θα κάνω μόνο για οπτική ίνα το 2099😂

Screenshot_20250130_212409.jpg

Στο ένα σπίτι δλδ έχεις τη 200αρα της Cosmote και στο άλλο το 5G outdoor της Nova

Σωστά;

Σωστά 😊

Στην Καλλιθέα στο πατρικό το άλλο στενό έχει fttc και εμείς adsl καλό ε; 

Και μάντεψε ποιανού είναι οι καμπίνες..... 

Just now, Antonio21 said:

Σωστά 😊

Στην Καλλιθέα στο πατρικό το άλλο στενό έχει fttc και εμείς adsl καλό ε; 

Και μάντεψε ποιανού είναι οι καμπίνες..... 

ΟΤΕ;

καλές ταχύτητες...έχεις βάλει έξωτερικά την κεραία ?

2 minutes ago, Antonio21 said:

Wind 

Νυν νοντ 😂

Κρίμα να μην μπορείς όμως να βάλεις ινα ενώ είναι σχεδόν δίπλα 🥲