Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 03:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:33 μμ 5G με σήμα 1-2 γραμμές πολύ δύσκολο να το δώσουν εδώ δεν το δίνουν σε περιοχές με φουλ 5G. 2 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 03:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:37 μμ Εε εάν δε το δίνουν ας το βάλουν εκεί που ξέρουν μη ταλαιπωρούν τον κόσμο 😇 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Τετάρτη στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:23 μμ 1 ώρα πριν, sat_rrstm said: Ελπίζω ο φίλος @babis3g να διάβασε σε αυτό το νήμα τα προβλήματα με το router που δίνει η nova στο 4G, μόνο 5G να πάρεις αν είναι διαθέσιμο εκεί. τελικά από ότι κατάλαβα επειδή θα δεσμευτώ γιά 2 χρόνια, ξεκίνησα να το διαβάζω, τώρα είμαι στην 10η σελίδα Αυτό πού βλέπω ... σε κάποιους δεν πάει καλά, βλέπω μερικά speed test πού έβαλαν, download 2 & upload 0.48 ... σε κάποιους τα speed test μία 22mbps την επόμενη 4-6 φυσικό επόμενο γιά ασύρματη σύνδεση ... μόνο 2-3 είδα μέχρι τώρα από speedtest να φτάνουν τα 100 μάλλον έχει γίνει αναβάθμιση ή είναι κοντά στις κεραίες ..στα ασύρματα είναι πολλοί παράγοντες Οσο γιά το ΖΤΕ αυτό πού κατάλαβα αν βρεί ανεβοκατεβάσματα ή χάσει σήμα να κλειδώσει σε άλλη μπάντα, κάνει επανεκκινήσεις & μάλλον το Νόβα δεν θα πλήρωσε την ΖΤΕ γιά πλήρεις αναβαθμίσεις με την adsl 8 mbps, τουλάχιστον χαμηλή αλλά σταθερή, ποτέ δεν έκανε διακυμάνσεις, & την εποχή κορονογιού όλη μέρα μέσα η οικογένεια 5 άτομα με ταινίες θα φάγαμε πάνω από 100 GB σε καμία βδομάδα ποτέ δεν χαμήλωσε η ταχύτητα Αυτό πού με ανησυχεί είναι ότι βλέπω υπάρχει κόφτης (δεν το λένε στο web) & όταν (πού θα) ξεπεράσουμε τα 200GB & μπεί κόφτης στα 10 mbps μάλλον θα έχω πραγματικό download 2-4 mbps στην απόσταση πού είμαι & upload χειρότερο τού adsl όμως και το home internet αξίζει αν είσαι κοντά σε κεραίες ή αναβαθμισμένη περιοχή ... παρόλα αυτά μεθαύριο θα περάσω από μαγαζί να ρωτήσω τι σηκώνει η περιοχή μου & τι δίνουν, γιατί μού αρέσει και αυτό 😁 δεν το απορρίπτω ακόμα adsl 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 05:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:51 μμ 28 minutes ago, babis3g said: τελικά από ότι κατάλαβα επειδή θα δεσμευτώ γιά 2 χρόνια, ξεκίνησα να το διαβάζω, τώρα είμαι στην 10η σελίδα Αυτό πού βλέπω ... σε κάποιους δεν πάει καλά, βλέπω μερικά speed test πού έβαλαν, download 2 & upload 0.48 ... σε κάποιους τα speed test μία 22mbps την επόμενη 4-6 φυσικό επόμενο γιά ασύρματη σύνδεση ... μόνο 2-3 είδα μέχρι τώρα από speedtest να φτάνουν τα 100 μάλλον έχει γίνει αναβάθμιση ή είναι κοντά στις κεραίες ..στα ασύρματα είναι πολλοί παράγοντες Οσο γιά το ΖΤΕ αυτό πού κατάλαβα αν βρεί ανεβοκατεβάσματα ή χάσει σήμα να κλειδώσει σε άλλη μπάντα, κάνει επανεκκινήσεις & μάλλον το Νόβα δεν θα πλήρωσε την ΖΤΕ γιά πλήρεις αναβαθμίσεις με την adsl 8 mbps, τουλάχιστον χαμηλή αλλά σταθερή, ποτέ δεν έκανε διακυμάνσεις, & την εποχή κορονογιού όλη μέρα μέσα η οικογένεια 5 άτομα με ταινίες θα φάγαμε πάνω από 100 GB σε καμία βδομάδα ποτέ δεν χαμήλωσε η ταχύτητα Αυτό πού με ανησυχεί είναι ότι βλέπω υπάρχει κόφτης (δεν το λένε στο web) & όταν (πού θα) ξεπεράσουμε τα 200GB & μπεί κόφτης στα 10 mbps μάλλον θα έχω πραγματικό download 2-4 mbps στην απόσταση πού είμαι & upload χειρότερο τού adsl όμως και το home internet αξίζει αν είσαι κοντά σε κεραίες ή αναβαθμισμένη περιοχή ... παρόλα αυτά μεθαύριο θα περάσω από μαγαζί να ρωτήσω τι σηκώνει η περιοχή μου & τι δίνουν, γιατί μού αρέσει και αυτό 😁 δεν το απορρίπτω ακόμα adsl Δε ξέρω κατά πόσο αξίζει δεν έχει απεριόριστη ταχύτητα δηλαδή στο Nova home internet 4G είναι 30mbps download (το καλοκαίρι ήταν 50 αλλά πήγε 30 και αύξησε τιμές και το 5G πρόγραμμα αντίστοιχα εώς 100mbps. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:26 μμ (edited) ακόμα διαβάζω, κάνω & διαλλείματα 🙃 ...το 5G νομίζω αξίζει & κόφτης να μπεί θα έχει ακόμα λίγο ταχύτητα της προκοπής γιά εμένα πού είμαι λίγο μακρυά από τις κεραίες, αλλά θα δω τι δίνουν στην περιοχή, όταν περάσω από μαγαζί την άλλη μέρα αν δεν βρέχει, ευχαριστώ On 31/7/2024 at 7:56 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: Η αλήθεια είναι ότι στο απλό σερφαρισμα από σελίδα σε σελίδα, όπως πχ σε ανάγνωση forum καλή ώρα που απαιτεί καλή απόκριση και δε κατεβάζει μεγάλο όγκο, η υστέρηση σε σχέση με την ημιθανή αλλά ακαριαία ADSL είναι χαοτική. Υπάρχουν στιγμές που περιμένω 10 δευτερόλεπτα να αλλάξω σελίδα σε ένα forum , ενώ όταν είμαι στα 2 δευτερόλεπτα θεωρώ πλέον ότι φυσάει απο απόκριση. Στην ADSL οι χρόνοι αυτοί ήταν πάντα σταθερά κάτω από δευτερόλεπτο μπορούμε να αλλάξουμε τους DNS σε αυτούς πχ της google? δίνει την επιλογή? πρέπει να είναι κάπου εκεί πού έχει τον τρόπο σύνδεσης πχ σε adls είναι στις wan ρυθμίσεις επίσης το ράουτερ έχει κάτι να κάνει block σε συσκευές? πχ έδωσαν τον κωδικό wifi σε άλλον, αλλά στο adsl modem πού έχω μπορώ να τους μπλοκάρω & ας έχουν τα κωδικά, τους κόβει & δεν τους δίνει πρόσβαση, δηλαδή στους browsers βλέπουν την άσπρη σελίδα να λέει no internet connection μέχρι να τους ξεμπλοκάρω παρότι έχουν το wifi password και είναι συνδεμένοι μέσα στο ασύρματο δίκτυο ευχαριστώ Edited Τετάρτη στις 08:29 μμ by babis3g πρόσθεση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Πέμπτη στις 02:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:58 μμ 20 ώρες πριν, babis3g said: ακόμα διαβάζω, κάνω & διαλλείματα 🙃 ...το 5G νομίζω αξίζει & κόφτης να μπεί θα έχει ακόμα λίγο ταχύτητα της προκοπής γιά εμένα πού είμαι λίγο μακρυά από τις κεραίες, αλλά θα δω τι δίνουν στην περιοχή, όταν περάσω από μαγαζί την άλλη μέρα αν δεν βρέχει, ευχαριστώ μπορούμε να αλλάξουμε τους DNS σε αυτούς πχ της google? δίνει την επιλογή? πρέπει να είναι κάπου εκεί πού έχει τον τρόπο σύνδεσης πχ σε adls είναι στις wan ρυθμίσεις επίσης το ράουτερ έχει κάτι να κάνει block σε συσκευές? πχ έδωσαν τον κωδικό wifi σε άλλον, αλλά στο adsl modem πού έχω μπορώ να τους μπλοκάρω & ας έχουν τα κωδικά, τους κόβει & δεν τους δίνει πρόσβαση, δηλαδή στους browsers βλέπουν την άσπρη σελίδα να λέει no internet connection μέχρι να τους ξεμπλοκάρω παρότι έχουν το wifi password και είναι συνδεμένοι μέσα στο ασύρματο δίκτυο ευχαριστώ Δες και το πακέτο της Cosmote. 5G Cosmote WiFi. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Πέμπτη στις 03:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:37 μμ (edited) ευχαριστώ, δεν βλέπω να έχει φωνητικά, επίσης τιμή στο 30άρι ως 50mbps...αύριο αν δεν βρέχει παω Νοβα γιατί είμαι μακρυά από το μαγαζί EDIT χμμμ ... να ο πειρασμός, τότε η τιμή είναι εντάξει κατά την άποψη μου Quote Υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα μετά από κάποια GB? Όχι ο πελάτης απολαμβάνει Απεριόριστο WiFi Internet στην ταχύτητα του προγράμματος που έχει επιλέξει. αν είχε τηλεφωνία...με κλειστά μάτια Edited Πέμπτη στις 04:51 μμ by babis3g προσθεση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 05:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:19 μμ Μόλις ανακοίνωνε και η Vodafone πρόγραμμα 5G με τηλεφωνία δυστυχώς με κόφτη 1 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Πέμπτη στις 05:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:29 μμ Έχουμε λινκ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 05:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:31 μμ Δημιούργησα θέμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα 🙂 https://myphone.gr/forum/topic/207209/ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. Παρασκευή στις 05:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:19 μμ Φίλε @babis3G αν σου δίνουν μόνο το 4G μην το πάρεις, το ρουτερ τους κάνει 10 τουλάχιστον επανεκινήσεις το 24άωρο και δεν θα βλέπεις ούτε ταινία ούτε μπάλα χωρίς τουλάχιστον μία διακοπή στο ενδιάμεσο. Ήμουν τυχερός που μετά απο 6 μήνες η περιοχή μου αναβαθμίστηκε σε 5G και έκανα την μετάβαση και γλύτωσα από το 4G. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 05:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:55 μμ (edited) copy that ... ναι διάβασα όλο το νήμα και βρήκα τα σχόλια σου, ευχαριστώ γιά τα updates πού έβαζες ... ακόμα σε σκέψη είμαι γενικά με τα ασύρματα wifi, μπορεί σε κάποιες περιοχές να πάνε καλά αλλά βλέπω σε κάποιους όχι και στο όχι αν πέσει & κόφτης θα δυσκολεύει και άλλο η κατασταση ... ευχαριστω 3 ώρες πριν, sat_rrstm said: Φίλε @babis3G αν σου δίνουν μόνο το 4G μην το πάρεις, το ρουτερ τους κάνει 10 τουλάχιστον επανεκινήσεις το 24άωρο και δεν θα βλέπεις ούτε ταινία ούτε μπάλα χωρίς τουλάχιστον μία διακοπή στο ενδιάμεσο. Ήμουν τυχερός που μετά απο 6 μήνες η περιοχή μου αναβαθμίστηκε σε 5G και έκανα την μετάβαση και γλύτωσα από το 4G. τώρα πού το θυμήθηκα, όταν ήσουν στο 4G σου έτυχε να μπεί κόφτης ? αν ναι πως πήγαινε η σύνδεση από ποδόσφαιρο/ταινίες (εκτός τις κατ*ραμένες αποσυνδέσεις του ράουτερ) ευχαριστώ Edited Παρασκευή στις 08:20 μμ by babis3g προσθεση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. Σάββατο στις 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:31 πμ Εννοείται, τις τελ.10 ημέρες τουλάχ.κάθε μηνός μετά τα 200 (ή 300?) GB έπεφτα στα 10 mbps και στο streaming των καναλιών το βίντεο ήταν πιξελιαρισμένο ως επι το πλείστον. Τώρα στο 5G ο κόφτης είναι στο 1 ΤΒ και ενώ απομένουν 9 ημέρες να κλείσει ο πρώτος μήνας έχω καταναλώσει μόλις 300 GB, οπότε δεν γεννάται κανένα θέμα κόφτη. Επαναλαμβάνω, μην αποδεχτείς 4G με τίποτα, ψάξε οτιδήποτε άλλο βρεις. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:37 πμ Καλησπέρα σε όλους έχει πάρει το Nova 4G Home internet ο γείτονας μου ,ζήτησε 5G αλλά λένε δεν είναι διαθέσιμο στη περιοχή. Συνέχεια μου λέει κάνει επανεκκίνηση το ρουτερ κάνει επανεκκίνηση ή χάνει το σήμα και πέφτει EDGE επειδή το σήμα δεν είναι δυνατό στη πύλη έχει 1 γραμμή. Το έβαλε στο παράθυρο 3 γραμμές οκ λειτουργεί στα 19mbps, από τα 30 δλδ. Του λένε το ρουτερ φταίει έστελναν άλλο αλλά ήταν το λάθος για VDSL μας φέρουν το σωστό δίνουμε το λάθος πίσω. Πάλι τα ίδια, κάναμε speedtest από το κινητό του 5G 50mbps. Ζήτησε 5G αν γίνεται να δώσουν στην ίδια τιμή επειδή δε θα πιάνει την ίδια ταχύτητα αρνήθηκαν. Μπορεί να κόψει το συμβόλαιο ατελώς ή όχι; Έχετε άλλη λύση με άλλο πάροχο σε περίπου την ίδια τιμή; ή πρέπει παραπάνω; Vd πιάνει στο 5G τα 40 μερικές φορές και η Cosmote κάνα 300αρι. Τι λύσεις έχετε ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. Σάββατο στις 02:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:02 μμ Πρέπει να τους ενοχλεί συνεχώς μέχρι να καταχωρηθεί στην καρτέλα του η αδυναμία επίλυσης του προβλήματος και να του πούν ότι μπορεί να κάνει αίτηση φορητότητας αλλού. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 02:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:05 μμ 1 minute ago, sat_rrstm said: Πρέπει να τους ενοχλεί συνεχώς μέχρι να καταχωρηθεί στην καρτέλα του η αδυναμία επίλυσης του προβλήματος και να του πούν ότι μπορεί να κάνει αίτηση φορητότητας αλλού. Η συνδρομή είναι και κάνα μήνα, συνέχεια τους ενοχλεί λένε δεν είναι πρόβλημα. Μας είπαν μετά να δοκιμάσουμε σε άλλη πρίζα 💀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 03:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:30 μμ (edited) Ανανεώνω επειδή άρχισα σε αυτό το νήμα σε όσους παρακολουθούν & αν νομίζετε ότι είμαι off topic κάντε report να το μεταφέρουν αλλού, ευχαριστώ ... & τα 3 wifi θα έρχονται από το ίδιο ψηλό βουνό στα 2.5χιλ μακρυά Δεν ξέρω τι να κάνω τα 40 είναι πολλά στον οτε αλλά δεν έχω θέμα 👉 Πάω κατάστημα cosmote ... δίνουν το 5G στην περιοχή μου στα 30.90 μέχρι 50mbps σίγουρα & πραγματικά απεριόριστα αλλά χωρίς τηλεφωνία πού την θέλω & εκεί δεν είχαν πληροφορίες πότε θα προσθέσουν τηλεφωνία δίνω 40 για 9mbps adsl με σταθερα χωρίς κινητά...γιά ανανέωση να μείνω με adsl θέλουν 36 για σταθερα & 400 σε κινητα...οταν είπα ότι το τιμολογιο στο web είναι 28 μού είπαν είναι γιά νέες συνδέσεις 👉 πάω Νόβα κατάστημα...στην περιοχή μού λένε μόνο 4G με 30mbps & σταθερά κινητά...εκεί δίνουν μόνο το εσωτερικό ράουτερ πού κάνει επανεκκινήσεις...300GB κόφτης (ίσως είμαι στο όριο) και μετά η ταχύτητα μέχρι 8 (δεν είπαν 8 αλλά μέχρι 8 ... δηλαδή αν δεν βάλω καλά το ράουτερ πού δεν βλέπει κεραίες μέσα & ότι πιάσει στα τυχον καιρικά σε απόσταση στα 2.5 χιλ πού είναι η κεραία ψηλά σε βουνό ίσως 2-3 mbps από τα μέχρι 8 Λύση να μπεί το ράουτερ κάτω από υπόστεγο πού σχεδόν βλέπει κεραίες αλλά κάνει επανεκκινήσεις με παίρνουν τηλ από Νοβα γιατί το ζήτησα να κάνω double check, ακριβώς τα ίδια και από τα κεντρικά 👉 voda έβαλα να με πάρουν τηλ από το πρωϊ ακόμα τιποτα ενώ γράφουν ότι δουλεύουν σαββάτο... πάω μαγαζί, οι κοπέλες εκεί δεν ήξεραν καν τα wifi πακέτα 💋 ... ήθελαν να μού δώσουν κάποιο ιντερνετ στα 19.90 πού βάζω την κάρτα μέσα σε φλασάκι & επάνω στο ράουτερ τους αν θυμάμαι και αυτό είπαν κάπου στα 200GB ξανά πάω μετά από λίγο με το όνομα, ενώ το βρήκαν, δεν τους έδινε πρόσβαση 💥 να δούν αν έχω κάλυψη ... μού έδωσαν μία κάρτα sim να την βάλω στο κινητο να δω αν έχει σήμα (είμαι με οτε στο κινητό) & όταν ξανά περάσω να τους την παραδώσω με τα νεότερα εβγαλα αυτές τις μετρήσεις voda ... από κινητό 4G xreria g3212 ... μέσα σπίτι οι πρώτες 2 φωτό εκεί πού θα έβαζα το ράουτερ στο παράθυρο & με ψηλότερο τοίχο του γείτονα από το παράθυρο μου... έξω λίγο καλύτερα η μπαρα σήματος ανεβαίνει 3 στα 4 EΞΩ στην αυλή στα 5-7 μετρα από το παράθυρο Edited Σάββατο στις 03:38 μμ by babis3g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Σάββατο στις 05:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:24 μμ 1 ώρα πριν, babis3g said: Ανανεώνω επειδή άρχισα σε αυτό το νήμα σε όσους παρακολουθούν & αν νομίζετε ότι είμαι off topic κάντε report να το μεταφέρουν αλλού, ευχαριστώ ... & τα 3 wifi θα έρχονται από το ίδιο ψηλό βουνό στα 2.5χιλ μακρυά Δεν ξέρω τι να κάνω τα 40 είναι πολλά στον οτε αλλά δεν έχω θέμα 👉 Πάω κατάστημα cosmote ... δίνουν το 5G στην περιοχή μου στα 30.90 μέχρι 50mbps σίγουρα & πραγματικά απεριόριστα αλλά χωρίς τηλεφωνία πού την θέλω & εκεί δεν είχαν πληροφορίες πότε θα προσθέσουν τηλεφωνία δίνω 40 για 9mbps adsl με σταθερα χωρίς κινητά...γιά ανανέωση να μείνω με adsl θέλουν 36 για σταθερα & 400 σε κινητα...οταν είπα ότι το τιμολογιο στο web είναι 28 μού είπαν είναι γιά νέες συνδέσεις 👉 πάω Νόβα κατάστημα...στην περιοχή μού λένε μόνο 4G με 30mbps & σταθερά κινητά...εκεί δίνουν μόνο το εσωτερικό ράουτερ πού κάνει επανεκκινήσεις...300GB κόφτης (ίσως είμαι στο όριο) και μετά η ταχύτητα μέχρι 8 (δεν είπαν 8 αλλά μέχρι 8 ... δηλαδή αν δεν βάλω καλά το ράουτερ πού δεν βλέπει κεραίες μέσα & ότι πιάσει στα τυχον καιρικά σε απόσταση στα 2.5 χιλ πού είναι η κεραία ψηλά σε βουνό ίσως 2-3 mbps από τα μέχρι 8 Λύση να μπεί το ράουτερ κάτω από υπόστεγο πού σχεδόν βλέπει κεραίες αλλά κάνει επανεκκινήσεις με παίρνουν τηλ από Νοβα γιατί το ζήτησα να κάνω double check, ακριβώς τα ίδια και από τα κεντρικά 👉 voda έβαλα να με πάρουν τηλ από το πρωϊ ακόμα τιποτα ενώ γράφουν ότι δουλεύουν σαββάτο... πάω μαγαζί, οι κοπέλες εκεί δεν ήξεραν καν τα wifi πακέτα 💋 ... ήθελαν να μού δώσουν κάποιο ιντερνετ στα 19.90 πού βάζω την κάρτα μέσα σε φλασάκι & επάνω στο ράουτερ τους αν θυμάμαι και αυτό είπαν κάπου στα 200GB ξανά πάω μετά από λίγο με το όνομα, ενώ το βρήκαν, δεν τους έδινε πρόσβαση 💥 να δούν αν έχω κάλυψη ... μού έδωσαν μία κάρτα sim να την βάλω στο κινητο να δω αν έχει σήμα (είμαι με οτε στο κινητό) & όταν ξανά περάσω να τους την παραδώσω με τα νεότερα εβγαλα αυτές τις μετρήσεις voda ... από κινητό 4G xreria g3212 ... μέσα σπίτι οι πρώτες 2 φωτό εκεί πού θα έβαζα το ράουτερ στο παράθυρο & με ψηλότερο τοίχο του γείτονα από το παράθυρο μου... έξω λίγο καλύτερα η μπαρα σήματος ανεβαίνει 3 στα 4 EΞΩ στην αυλή στα 5-7 μετρα από το παράθυρο Προχωρά με Vf, μια χαρά οι μετρήσεις 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 05:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:26 μμ Όντως είναι πολύ καλές και το κινητό είναι πιο παλιό οπότε ένα νεότερο ήδη θα έδινε καλύτερες ταχύτητες οπότε το router της Vodafone θα τα καταφέρει πολύ καλά όντως! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Σάββατο στις 06:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:18 μμ Σε φτάνουν τα 300GB της κόκκινης; Αν ναι, βάλτο, αλλιώς Cosmote χωρίς τηλέφωνο. 2 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 07:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:23 μμ ευχαριστώ όλους 👍 τα διάβασα ... αλλά δεν με πήραν τηλ ακόμα από κεντρικά βόντα και το μοναδικό μαγαζί κέρκυρα δεν είχε ιδεά τι σήμα περνάει, δεν τους έβγαζε κάτι εκείνη την ώρα ...θα περιμένω να δω τι θα πούν από τα κεντρικά, ελπίζω δευτέρα & θα ξανά πάω & από το μαγαζί ούτως ή άλλος πρέπει να επιστρέψω την κάρτα... τα 300 γιά κόφτη ίσως είμαι στο όριο υπό κανονικές συνθήκες ...εδώ βαράω κάμποσα speed test πού μού έδωσαν την κάρτα & έχει κατεβάσει ήδη 800mb γιά πλάκα από το μεσημέρι & μετά & χωρίς άλλη χρήση διαδικτύου αφού είμαι σε λάπτοπ, δηλαδή στα 1000 είναι ήδη 1GB & στην αρχή θα πέφτουν τα speedtest σύννεφο... οποία εταιρία αν πάω θα ενημερώσω στο ανάλογο νήμα κάτι άλλο κατέβασα κάτι database από το netmonster αλλά δεν ξέρω πού πήγαν αυτά, μετά τα έκανα delete...o ειδικός αν ξέρει σε ανάλογη σελίδα να τα δεί ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:33 μμ Δεν γνώριζαν δηλαδή στο κατάστημα; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 07:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:43 μμ 17 minutes ago, babis3g said: ευχαριστώ όλους 👍 τα διάβασα ... αλλά δεν με πήραν τηλ ακόμα από κεντρικά βόντα και το μοναδικό μαγαζί κέρκυρα δεν είχε ιδεά τι σήμα περνάει, δεν τους έβγαζε κάτι εκείνη την ώρα ...θα περιμένω να δω τι θα πούν από τα κεντρικά, ελπίζω δευτέρα & θα ξανά πάω & από το μαγαζί ούτως ή άλλος πρέπει να επιστρέψω την κάρτα... τα 300 γιά κόφτη ίσως είμαι στο όριο υπό κανονικές συνθήκες ...εδώ βαράω κάμποσα speed test πού μού έδωσαν την κάρτα & έχει κατεβάσει ήδη 800mb γιά πλάκα από το μεσημέρι & μετά & χωρίς άλλη χρήση διαδικτύου αφού είμαι σε λάπτοπ, δηλαδή στα 1000 είναι ήδη 1GB & στην αρχή θα πέφτουν τα speedtest σύννεφο... οποία εταιρία αν πάω θα ενημερώσω στο ανάλογο νήμα κάτι άλλο κατέβασα κάτι database από το netmonster αλλά δεν ξέρω πού πήγαν αυτά, μετά τα έκανα delete...o ειδικός αν ξέρει σε ανάλογη σελίδα να τα δεί ? Στην εφαρμογή αποθηκεύει στην ουσία για να βλέπεις σε νέες κεραίες γύρω γύρω τις ονομασίες. Η συσκευή αυτή δεν είναι 4G+αλλά 4G. Οι ταχύτητες για 4G είναι πάρα πολύ καλές με 4G+ θεωρώ πως θα είναι τριψήφιες Οι ταχύτητες ,το ρουτερακι 4G+ είναι. Στη περιοχή σου κιόλας βλέπω από τη φωτογραφία σ στο netmonster δεν έχει και πολύ κίνηση. Καλύτερα που σου έδωσαν κάρτα τα παιδιά να δεις μόνος σου το δίκτυο..μην εμπιστεύεσαι τους χάρτες τους αφού αφορούν εξωτερικό χώρο μόνο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 07:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:51 μμ (edited) 33 minutes ago, p_k said: Δεν γνώριζαν δηλαδή στο κατάστημα; όχι στην αρχή δεν κατάλαβαν ποιό πακέτο έλεγα...ξανα πήγα μετά το βρήκαν αλλά είπαν δεν δείχνει αν έχει σήμα η περιοχή, μέχρι και το ακριβές σπίτι έβαλα στο χάρτη ήθελαν να μου δώσουν μάλλον το giga με 19.90 23 minutes ago, elkons said: Στην εφαρμογή αποθηκεύει στην ουσία για να βλέπεις σε νέες κεραίες γύρω γύρω τις ονομασίες. Η συσκευή αυτή δεν είναι 4G+αλλά 4G. Οι ταχύτητες για 4G είναι πάρα πολύ καλές με 4G+ θεωρώ πως θα είναι τριψήφιες Οι ταχύτητες ,το ρουτερακι 4G+ είναι. Στη περιοχή σου κιόλας βλέπω από τη φωτογραφία σ στο netmonster δεν έχει και πολύ κίνηση. Καλύτερα που σου έδωσαν κάρτα τα παιδιά να δεις μόνος σου το δίκτυο..μην εμπιστεύεσαι τους χάρτες τους αφού αφορούν εξωτερικό χώρο μόνο. καλά είναι για 2 χιλ απόσταση, είναι όλο οπτικη η κεραία, το βουνό είναι ψηλό, εμποδιο μόνο οι τοίχοι μέσα σπίτι βλέπω ποιό χαμηλο σήμα από οτε πού το έχω δίπλα στο συνηθησμένο σημείο πού το αφήνω, 1 μπάρα βόντα από 4...4 από 5 ο οτε ... αν όμως το πάρω ποιό περα φτάνει τον οτε ... φαντάζομαι εξίσου ο οτε δίνει 5G μετά από έλεγχο...αλλά όπως είπατε το κινητο είναι παλιό επίσης ανέβασα κάτι files στο ham.gr αν τα δεί κάποιος και ο οτε ιδιο σημείο 2χιλ Edited Σάββατο στις 08:07 μμ by babis3g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:16 μμ 23 minutes ago, babis3g said: όχι στην αρχή δεν κατάλαβαν ποιό πακέτο έλεγα...ξανα πήγα μετά το βρήκαν αλλά είπαν δεν δείχνει αν έχει σήμα η περιοχή, μέχρι και το ακριβές σπίτι έβαλα στο χάρτη ήθελαν να μου δώσουν μάλλον το giga με 19.90 καλά είναι για 2 χιλ απόσταση, είναι όλο οπτικη η κεραία, το βουνό είναι ψηλό, εμποδιο μόνο οι τοίχοι μέσα σπίτι βλέπω ποιό χαμηλο σήμα από οτε πού το έχω δίπλα στο συνηθησμένο σημείο πού το αφήνω, 1 μπάρα βόντα από 4...4 από 5 ο οτε ... αν όμως το πάρω ποιό περα φτάνει τον οτε ... φαντάζομαι εξίσου ο οτε δίνει 5G μετά από έλεγχο...αλλά όπως είπατε το κινητο είναι παλιό επίσης ανέβασα κάτι files στο ham.gr αν τα δεί κάποιος Σε έχει η Vodafone στα 2600Mhz σήμα είναι υψηλή μπάντα LTE ειδική για ταχύτητες -109 dBm σήμα not bad όμως εγώ πχ έχω με 5G N78 -116dBm 300mbps. Το νοκια ίσως σε έχει Β20 σε χαμηλή μπάντα ειδική για κάλυψη και χαμηλή ταχύτητα. Αν το τηλέφωνο είναι dual sim δηλαδή για 2 σιμ βαλε και τη COSMOTE σιμ να βλέπεις ταυτόχρονα σήμα και ταχύτητες. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts