Antonio21 Δημ. Δευτέρα στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:13 μμ Τι όριο έχει το 4g 200 giga? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_nl Δημ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Έκανε κανείς μετάβαση από το παλιό router σε αυτό με την εξωτερική κεραία; Αν ναι, είδατε σημαντική βελτίωση; Μπορούμε να αιτηθούμε αντικατάσταση; Κάναμε ενεργοποίηση στην Καλλιθέα Αττικής τον περασμένο Ιούνιο και με σήμα 4 μπάρες 5G η ταχύτητα ποτέ δεν πήγε πάνω από τα 50 Mbps. Έχουμε το router που έδιναν αρχικά. Στο upload δεν ολοκληρώνει ποτέ τη μέτρηση στο speedtest.net για κάποιον λόγο, οπότε δεν έχω ιδέα πόσο πιάνει. Σε κλήσεις έχω δει μέχρι 2 Mbps αποστολή δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Δευτέρα στις 11:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:12 μμ (edited) Στην Καλλιθέα Αττικής μου είπαν δίνουν αυτό που έδωσαν σε μένα. Σε ποια διεύθυνση είστε; Εγώ μένω Σοφοκλέους χαμηλά και η κεραία είναι στο μεγάλο Πάρκινγκ στην Ξενοφώντος 3 στενά πιο πάνω. Τωρινή μέτρηση.. Edited Δευτέρα στις 11:16 μμ by Antonio21 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_nl Δημ. Τρίτη στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:13 πμ (edited) 10 ώρες πριν, Antonio21 said: Στην Καλλιθέα Αττικής μου είπαν δίνουν αυτό που έδωσαν σε μένα. Σε ποια διεύθυνση είστε; Εγώ μένω Σοφοκλέους χαμηλά και η κεραία είναι στο μεγάλο Πάρκινγκ στην Ξενοφώντος 3 στενά πιο πάνω. Τωρινή μέτρηση.. Είμαστε πιο χαμηλά, Αθηνάς και Δοϊράνης περίπου, πολυ κοντά στο Public. Μας είχαν πει πως υπήρχε πρόβλημα με την κεραία το καλοκαίρι, το οποίο όμως επισκευάστηκε σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Η κεραία μπορεί να μείνει και σε εσωτερικό χώρο για να αποφύγουμε τρύπες στον τοίχο; Ενεργοποιήσαμε το πρόγραμμα ως λύση ανάγκης μέχρι να εγκαταστήσουν οπτικές ίνες στην περιοχή του χρόνου. Edited Τρίτη στις 09:16 πμ by pan_nl 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:22 μμ Μας έφεραν το outdoor που κανονικά μπαίνει σε εξωτερικό χώρο και είχε ίδια ταχύτητα και μέσα και έξω. Φυσικά δεν κάναμε καμία τρύπα, όπως έιπε ο συγκεκριμένος τεχνικός που είναι από εξωτερικό συνεργάτη ελάχιστοι κάνουν τρύπα. Μονό που έχεις κάτι μέτρα καλώδιο στο σπίτι μαζεμένο. Τρύπα θα γίνει μονο για οπτική όταν φέρουν το 3099. Ναι ως λύση ανάγκης φυσικά, εδώ έχουμε μόνο adsl. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. Τετάρτη στις 02:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:51 μμ On 1/11/2024 at 9:17 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: Να πούμε κι ένα άσχημο που συνεχίζεται στο ΖΤΕ router και μετά το χθεσινό firmware update ότι οι random επανεκκινήσεις που αναφέρονται κι από άλλους ανεξαρτήτως παρόχου (καθώς πωλείται και ως ανεξάρτητη συσκευή) συνεχίζονται απτόητες, σε συνδυασμό με το ευχάριστο να πιάνω την ταχύτητα των 50Mbps αν και ο τιμοκατάλογος που έδωσα και παραπάνω αναφέρει σαφώς ότι η ονομαστική ταχύτητα των 30 που αναφέρεται πλέον στο πακέτο είναι η ανώτερη θεωρητική. Τα reboot του router σε αφήνουν εκτός internet για 1,5 λεπτό χοντρικά και για online gaming μπορεί να επιφέρει απρόβλεπτες συνέπειες σε νεύρα καθώς ενίοτε μπορεί να γίνουν και 2 φορές σε 5 λεπτά ενώ άλλες φορές περνάνε μέρες ολόκληρες χωρίς να συμβαίνουν. Είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι εχθες το πρωί και τους πήρα να ρωτήσω γιατί οι συνεχείς επανεκκινήσεις. Επειδή μετά από μία αναβάθμιση είπαν καλό είναι να κάνουμε factory reset για να εφαρμοστεί σωστά, λογικό μου φάνηκε, την έκανα, έβγαλα και το ρουτερ απ'το ρεύμα για 10" και απο εκείνη την ώρα, πάνω από 24 ώρες τώρα δεν είχα ούτε μία επανεκκίνηση! Ελπίζω να λύθηκε για τα καλά το πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Τετάρτη στις 03:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:05 μμ (edited) Το factory reset και το ξεφισωμα από το ρεύμα για 10 δευτερόλεπτα είναι δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Όταν δεις το μετρητή του router να μετράει 70 ώρες συνδεδεμένο στείλε μας ένα screenshot. Το reset γίνεται από δω παρεπιπτόντως Edited Τετάρτη στις 03:10 μμ by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. Τετάρτη στις 05:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:48 μμ (edited) Σε τι βοηθούν οι 70 ώρες συνεχους σύνδεσης? Screenshot από τι να στείλω εννοείς? Reset έχει και από το πλήκτρο στην πίσω πλευρά του ρουτερ. Εννοείς ότι αμφιβάλεις για το αν ήταν αυτό που με απάλλαξε μέχρι στιγμής από τις τυχαίες συνεχείς επανεκκινήσεις του ρουτερ μήπως? Edited Τετάρτη στις 06:04 μμ by sat_rrstm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Τετάρτη στις 06:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:43 μμ 70 ώρες είναι το μεγαλύτερο νούμερο που έχω πετύχει στο δικό μου. Screenshot από το μετρητή σύνδεσης να δούμε πόσες ώρες είναι συνδεδεμένο χωρίς επανεκκίνηση. Δεν έχεις απαλλαχθεί από τίποτα αν δε δεις το μετρητή να γράφει μέρες χωρίς αποσύνδεση, δηλαδή επανεκκίνηση. Αν δε γνωρίζεις πως να δεις το μετρητή και μετράς μόνο επανεκκινήσεις που πέτυχες σερφαροντας τότε για κάθε μία που πέτυχες η συσκευή έχει κάνει 5 ακόμη που δεν πέτυχες. Το φαινόμενο όπως έχω ξαναπεί και λες και εσύ είναι τυχαίο, ενίοτε συμβαίνει 3 φορές σε 10 λεπτά και άλλες φορές 2 φορές σε μια εβδομάδα. Δυστυχώς με το τελευταίο update συμπτωματικά ή όχι έχει χειροτερέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 08:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:57 μμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. Χθες στς 06:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:11 πμ OK, έχω φτάσει τις 40 ώρες μέχρι τώρα, θα το παρακολουθήσω πόσο θα φτάσει και θα ενημερώσω. Πάντως από 4-5 φορές την ημέρα που παρατηρούσα και αυτές οι 40 ώρες είναι για εμένα δείγμα ότι η επαναφορά διόρθωσε αρκετά την κατάσταση με τις επανεκκινήσεις, εσείς το δοκιμάσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Χθες στς 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:01 πμ (edited) Δεν πιστεύω ότι το reset επιδιορθώνει οτιδήποτε αλλά αν δω ότι το χάλι συνεχίζεται για μια δυο μέρες ακόμη θα το κάνω μόνο και μόνο για να έχουμε συμπαράσταση μεταξύ μας. Γύρισα σπίτι και στα 10 λεπτά είχα πάλι επανεκκίνηση. Έκανα κι εγώ ένα reset και περιμένω να δω τι θα γίνει από δω και πέρα. Edited 23 ώρες πριν by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Τι ειρωνία της τύχης όμως! Επάνω που σε έπεισα να δοκιμάσεις ήρθε και με διέψευσε το δικό μου το ρουτερ μετά από 42-43 ώρες περίπου!!! Συγνώμη λοιπόν και ευχές να το διορθώσουν με νέα αναβάθμιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Το 4g έχετε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Ναι δυστυχώς, στην περιοχή μου δεν ήταν διαθέσιμο το 5G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Το πρόβλημα πρέπει να είναι με τον εξοπλισμό του 4g που δίνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Το έχουμε ήδη πει αρκετές φορές ότι αφορά το ΖΤΕ MF296R το φαινόμενο, όχι την υπηρεσία. Οι 40 ώρες είναι ένα τυπικό διάστημα χωρίς reboot όταν είναι στα κέφια του. Εδώ μέσα είμαι ο πρώτος που το έβαλε τον Ιούλιο και παρατηρώ το φαινόμενο από τη δεύτερη τρίτη κιόλας μέρα. Edited 16 ώρες πριν by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Σε εμένα πάντως απο το 13700 μου είπαν ότι αν δεν στρώσει με την επαναφορά θα μου δώσουν άλλο, δεν είπαν για το ίδιο ή άλλη μάρκα. Μόλις έχω νεώτερα θα τα ξαναπούμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μα δεν έχει νόημα αλλαγή με ίδιο το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και 1,5 χρόνο τουλάχιστον στο ίντερνετ κι ακόμη άλυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts