gtsia Δημοσιεύτηκε November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 9, 2005 Προσπαθω να εγκαταστησω τα Windows Xp Pro αλλα οταν παω να ξεκινησω την ολη διεργασια ενω bootαρω απο Cd-Rom μου βγαζει : Boot From Atapi Cd-Rom No Emulation Ενω θα περιμενα να μου βγαλει Boot From CD αλλα δυστυχως τιποτα!! Αν το αφησω και περιμενω κανα 5λεπτο μετα ξεκιναει και γραφει το προγραμμα εγκαταστασης ελεγχει παραμετρους υπολογιστη σας και μετα απο κανα 10λεπτο ξεκινα να φορτωνει ωσπου φτανει στο σημειο οπου λεει Τα Windows ετοιμα για εγκατασταση αλλα μετα γυρναει σε μια μαυρη οθονη με μια παυλα αριστερα πανω να αναβοσβηνει και να μην γινεται τιποτα παραπερα!Περιμενα μιση ωρα αλλα τιποτα!!Καμμια βοηθεια?? Εχω μητρικη Asus AV733 με λιγο περιεργο το Bios του,σκληρο Maxtor 160GB Primary Master,Dvdrw Primary Slave,Cdrw Secondary Master ,DVD Secondary Slave!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Προσπαθω να εγκαταστησω τα Windows Xp Pro αλλα οταν παω να ξεκινησω την ολη διεργασια ενω bootαρω απο Cd-Rom μου βγαζει : Boot From Atapi Cd-Rom No Emulation Ενω θα περιμενα να μου βγαλει Boot From CD αλλα δυστυχως τιποτα!! Αν το αφησω και περιμενω κανα 5λεπτο μετα ξεκιναει και γραφει το προγραμμα εγκαταστασης ελεγχει παραμετρους υπολογιστη σας και μετα απο κανα 10λεπτο ξεκινα να φορτωνει ωσπου φτανει στο σημειο οπου λεει Τα Windows ετοιμα για εγκατασταση αλλα μετα γυρναει σε μια μαυρη οθονη με μια παυλα αριστερα πανω να αναβοσβηνει και να μην γινεται τιποτα παραπερα!Περιμενα μιση ωρα αλλα τιποτα!!Καμμια βοηθεια?? Εχω μητρικη Asus AV733 με λιγο περιεργο το Bios του,σκληρο Maxtor 160GB Primary Master,Dvdrw Primary Slave,Cdrw Secondary Master ,DVD Secondary Slave!! Μπήκες στο bios να ορίσεις εκεί (το cd-dvd rom)από που θα κάνει boot??? Αν και έτσι υπάρχει πρόβλημα, τότε όρισε στο bios να κάνει boot από δισκέτα. Βάλε δισκέτα εκκίνησης και κατόπιν στο cd-rom σου τα winXP και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά... Δοκίμασέ το κι έτσι, δε χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Μπήκες στο bios να ορίσεις εκεί (το cd-dvd rom)από που θα κάνει boot??? Αν και έτσι υπάρχει πρόβλημα, τότε όρισε στο bios να κάνει boot από δισκέτα. Βάλε δισκέτα εκκίνησης και κατόπιν στο cd-rom σου τα winXP και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά... Δοκίμασέ το κι έτσι, δε χάνεις τίποτα. Ναι τα ορισα ολα κανονικα και εχω δοκιμασει απ'ολα τα drives αλλα τιποτα!!Αυτο το No Emulation δεν μπορω να καταλαβω!Πρωτη φορα το βλεπω να μου το βγαζει !!Δισκετα εκκινησης πως θα φτιαξω για XP??Υπαρχουν καπου τα αρχεια να τα κατεβασω?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Ta XP δεν χρησιμοποιουν emulation οποτε αυτο που βλεπεις μαλλον ειναι λογικο.Τωρα γιατι κολλαει η εγκατασταση ειναι αλλο θεμα;Το cd ειναι γνησιο;Μηπως ειναι προβληματικο το dvdrom;Εχεις αλλο να δοκιμασεις; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Ναι το cd ειναι γνησιο!!Δοκιμασα σε ολα τα drive!! Eνω κανει την προετοιμασια και μετα αντι να μπει στην μπλε οθονη εκει που βλεπεις τα διαμερισματα και ελεγχει για αλλα λειτουργικα μαυριζει η οθονη και δειχνει μια παυλα πανω αριστερα να αναβοσβηνει!! Τι να φταιει ρε γμτ!Λες να πειραχθηκε τιποτα στην μητρικη μου! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Δοκιμασε να ξηλωσεις ο,τι drive και δισκο εχεις, το οποιο βεβαια δεν το χρειαζεσαι για την εγκατασταση και να προτιμησεις cd ή dvd ΟΧΙ εγγραφης. Μηπως εχεις "πειραξει" τους χρονισμους της μνημης; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Τα ξηλωσα ολα και τα εβαλα και παλι ολα τα καλωδια των ide αλλα λεω μηπως καταλαθος πειραχτηκε τιποτα πανω στην μητρικη ή κανα jumberακι!!Κατ'αλλα δεν εκανα καμμια αλλαγη ουτε πειραξα κατι ωστε να πω εκανα κατι!!Απλα δεν ξεκιναει η εγκατασταση και μενει στην μαυρη οθονη αυτη!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Mου μυριζει μη συμβατο hardware με τα XP.Ξερω εγω μηπως δεν του αρεσει ο σκληρος σου δισκος; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Prwton: to bios mou emena tou motherboard mou ASUS den itan simvato - eprepe na kanw update prin to format! kai Deyteron: http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=en&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=55820edb-5039-4955-bcb7-4fed408ea73f&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2fwhistler%2fInstall%2f310994%2fWIN98MeXP%2fEN-US%2fWinXP_EN_PRO_BF.EXE Auto einai to Windows XP Professional Utility: Setup Disks for Floppy Boot Install Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Τα ξηλωσα ολα και τα εβαλα και παλι ολα τα καλωδια των ide αλλα λεω μηπως καταλαθος πειραχτηκε τιποτα πανω στην μητρικη ή κανα jumberακι!!Κατ'αλλα δεν εκανα καμμια αλλαγη ουτε πειραξα κατι ωστε να πω εκανα κατι!!Απλα δεν ξεκιναει η εγκατασταση και μενει στην μαυρη οθονη αυτη!! Όταν ο azzazel σου είπε να τα ξηλώσεις δεν εννοούσε να τα ξανά βάλεις. ;) Άφησέ τα εκτός. Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση με όσο το δυνατόν λιγότερο hardware στο pc. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ο σκληρός. Βρες έναν σκληρό μκρότερης χωρητικότητας και ξανά προσπάθησε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Όταν ο azzazel σου είπε να τα ξηλώσεις δεν εννοούσε να τα ξανά βάλεις. ;) Άφησέ τα εκτός. Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση με όσο το δυνατόν λιγότερο hardware στο pc. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ο σκληρός. Βρες έναν σκληρό μκρότερης χωρητικότητας και ξανά προσπάθησε. Καποιο προβλημα πρεπει να προκληθηκε κατα την αλλαγη του σκληρου γιατι δοκιμασα και μικροτερο δισκο!Φορτωνουν ολα κανονικα γρηγορα αλλα πριν να μπει στην γνωστη μπλε οθονη μενει στην μαυρη με την βουλα!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Εχω να σου προτεινω κατι ακομα, αλλα οι πιθανοτητες που σου δινω ειναι 50-50. Παρε τον δισκο σου σε εναν αλλο υπολογιστη και κανε εγκατασταση εκει. Φροντισε πριν "επιστρεψει" ο δισκος στον δικο σου υπολογιστη, να κανεις τα εξης: 1.Σε εναν φακελο να εχεις αποσυμπιεσμενους τους Drivers της μητρικης και της καρτας γραφικων *** 2.Ενω ειναι ο δισκος σου στον "ξενο" υπολογιστη η τελευταια κινηση που θα κανεις ειναι η απεγκατασταση των drivers της μητρικης και της καρτας γραφικων. Οταν θα σου ζητησει επανεκινηση, εσυ κανε τερματισμο. Παρε τον δισκο και επεστρεψε τον. *** Λεγοντας αποσυμπιεσμενους drivers εννοω το εξης: ΠΧ nVidia για καρτα γραφικων. το exe αρχειο αποσυμπιεζεται αλλα σου δινει αρχεια, τα οποια ειναι και παλι συμπιεσμενα, τα οποια πρεπει και παλι να αποσυμπιεσεις πχ expand nvidia.dl_ nvidia.dll Ομοιως θα γινουν ολοι οι drivers μεχρις οτου γινουν φανερα τα αρχεια inf Ολα τα παραπανω θα γινουν ετσι ωστε κατα την πρωτη εκκινηση του λειτουργικου στο δικο σου συστημα, να βρει απευθειας τους προς εγκατασταση drivers. PS Κουραγιο και καλη τυχη Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Aλλαξε καλωδια σκληρων δισκων. Κατι γινεται με τους σκληρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Εχω να σου προτεινω κατι ακομα, αλλα οι πιθανοτητες που σου δινω ειναι 50-50. Παρε τον δισκο σου σε εναν αλλο υπολογιστη και κανε εγκατασταση εκει. Φροντισε πριν "επιστρεψει" ο δισκος στον δικο σου υπολογιστη, να κανεις τα εξης: 1.Σε εναν φακελο να εχεις αποσυμπιεσμενους τους Drivers της μητρικης και της καρτας γραφικων *** 2.Ενω ειναι ο δισκος σου στον "ξενο" υπολογιστη η τελευταια κινηση που θα κανεις ειναι η απεγκατασταση των drivers της μητρικης και της καρτας γραφικων. Οταν θα σου ζητησει επανεκινηση, εσυ κανε τερματισμο. Παρε τον δισκο και επεστρεψε τον. *** Λεγοντας αποσυμπιεσμενους drivers εννοω το εξης: ΠΧ nVidia για καρτα γραφικων. το exe αρχειο αποσυμπιεζεται αλλα σου δινει αρχεια, τα οποια ειναι και παλι συμπιεσμενα, τα οποια πρεπει και παλι να αποσυμπιεσεις πχ expand nvidia.dl_ nvidia.dll Ομοιως θα γινουν ολοι οι drivers μεχρις οτου γινουν φανερα τα αρχεια inf Ολα τα παραπανω θα γινουν ετσι ωστε κατα την πρωτη εκκινηση του λειτουργικου στο δικο σου συστημα, να βρει απευθειας τους προς εγκατασταση drivers. PS Κουραγιο και καλη τυχη Εδωσα το pc σε ενα γνωστο μου που εχει μαγαζι με pc μηπως καταφερει τιποτα και βλεπουμε αυριο!!Αν δεν γινει τιποτα δοκιμαζω και αυτο που λες φιλε μου!Ευχαριστω πολυ! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts