Fungi99 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 7 Ιουνίου Εχω μια καλη ερωτηση αν ξερει κανεις. Ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και ερχομαι Ελλαδα για 3-4 εβδομαδες το χρονο. Εχω αμερικανικο iPhone 15 που υποστηριζει dual eSIM. Ξερει κανεις αν η cosmote η vodafone (η οποιαδηποτε αλλη εταιρεια) εχει καποια eSIM που να δινει Ελληνικο νουμερο τηλεφωνου για να μπορω να χρησιμοποιησω οσο καιρο ειμαι Ελλαδα και μετα να μπορω να το χρησιμοποιω μια φορα το μηνα στο εξωτερικο (πχ να δεχομαι/στελνω sms οταν χρειαζεται κτλ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 8 minutes ago, Fungi99 said: Εχω μια καλη ερωτηση αν ξερει κανεις. Ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και ερχομαι Ελλαδα για 3-4 εβδομαδες το χρονο. Εχω αμερικανικο iPhone 15 που υποστηριζει dual eSIM. Ξερει κανεις αν η cosmote η vodafone (η οποιαδηποτε αλλη εταιρεια) εχει καποια eSIM που να δινει Ελληνικο νουμερο τηλεφωνου για να μπορω να χρησιμοποιησω οσο καιρο ειμαι Ελλαδα και μετα να μπορω να το χρησιμοποιω μια φορα το μηνα στο εξωτερικο (πχ να δεχομαι/στελνω sms οταν χρειαζεται κτλ) εχω παρει vodafone e-sim, στην στελνουν με email μεσα σε μια μερα αφου την πληρωσεις (13 ευρω) το κακο ειναι οτι οι ελληνικες sim θελουν καθε 2 μηνες να βαζεις χρηματα και οι εισερχομενες κλησεις αν εισαι εκτος ΕΕ ειναι πανακριβες 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fungi99 Δημ. 7 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου Ευχαριστω για την πληροφορια! Ποια esim της vodafone πηρες για να την τσεκαρω; Αν ειναι να βαζω 5-10 ευρω το διμηνο, δεν εχω προβλημα με αυτο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 13 ώρες πριν, Fungi99 said: Ευχαριστω για την πληροφορια! Ποια esim της vodafone πηρες για να την τσεκαρω; Αν ειναι να βαζω 5-10 ευρω το διμηνο, δεν εχω προβλημα με αυτο CU, https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ εχει επιλογη για esim το ελαχιστο ποσο ανανεωσης ΤΩΡΑ ειναι 13 ευρω το διμηνο αυριο μπορει να αλλαξει (προς τα πανω) + να προσθεω οτι με τα 13 ευρω της αγορας ενεργοποιουν καποιο πακετο μπορεις να τους πεις στελνοντας e-mail να μην το κανουν και να ενεργοποιησεις εσυ το πακετο οταν ερθεις στην Ελλαδα Edited 8 Ιουνίου by HEO 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου Τι προτείνεται ως λύση για roaming (φωνή και δεδομένα) στο εξωτερικό (για οποιαδήποτε χώρα εκτός Ευρωπαικής Ενωσης); Τα πακέτα που προσφέρουν οι ελληνικές εταιρίες για χρήση στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ ακριβά !!! Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου (edited) On 6/8/2024 at 12:26 ΜΜ, DITS said: Τι προτείνεται ως λύση για roaming (φωνή και δεδομένα) στο εξωτερικό (για οποιαδήποτε χώρα εκτός Ευρωπαικής Ενωσης); Τα πακέτα που προσφέρουν οι ελληνικές εταιρίες για χρήση στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ ακριβά !!! Σας ευχαριστώ Νο1 λύση Travel pack Νο 2 λύση Local sim. Edited 5 Σεπτεμβρίου by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου On 6/8/2024 at 12:26 ΜΜ, DITS said: Τι προτείνεται ως λύση για roaming (φωνή και δεδομένα) στο εξωτερικό (για οποιαδήποτε χώρα εκτός Ευρωπαικής Ενωσης); Τα πακέτα που προσφέρουν οι ελληνικές εταιρίες για χρήση στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ ακριβά !!! Σας ευχαριστώ Κάποια esim, την οικονομικότερη ανάλογα με τη χώρα που πηγαίνεις για data, και για φωνή τα επί πληρωμή προγράμματα που έχουν κάποια από viber, messenger, whatsapp, skype κλπ για κλήσεις σε σταθερά και κινητά. Δεν απαντάς στις κλήσεις που σου γίνονται μέσω τηλεφώνου και καλείς πίσω εσύ από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Έχετε να προτείνετε esim που δοκιμασμένα παίζει καλά σε Ταϊλάνδη και με καλή τιμή; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts