Jump to content

Gmail: Αποκτά νέο βελτιωμένο σύστημα "Ενημερώσεων" εισερχομένων για χρήστες Android και iOS


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάλι ετοιμάζεται για αλλαγέςη δημοφιλής υπηρεσία email της Google και αποκτά ένα ανανεωμένο σύστημα “Eνημερώσεων” για εισερχόμενα μηνύματα και αφορά τόσο τους χρήστες Android όσο και iOS συσκευών. Στόχος αυτών των νέων μεταβολών στο Gmail είναι η βελτίωση της εμπειρίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η διευκόλυνση της εστίασης σε στοιχεία προτεραιότητας. Τα ενημερωμένα εισερχόμενα θα κυκλοφορήσουν σταδιακά στους χρήστες, με ένα banner ειδοποίησης να εμφανίζεται στα “Κύρια εισερχόμενα” που ανακοινώνει την άφιξή του.

Δεν είναι μυστικό ότι η Google δεν είναι νέα στην αυτόματη κατηγοριοποίηση. Το Gmail προσφέρει εδώ και καιρό εξειδικευμένα εισερχόμενα για “Προσφορές”, “Κοινωνικά”, “Φόρουμ” και τα ίδια τα εισερχόμενα “Ενημερώσεις”. Αυτά απευθύνονται σε χρήστες που προτιμούν μια πιο οργανωμένη προσέγγιση στο email τους, ενώ όσοι προτιμούν μια παραδοσιακή αντίστροφη χρονολογική προβολή έχουν την επιλογή να τα απενεργοποιήσουν.

Όπως αναφέρεται από το 9to5Google τα βελτιωμένα εισερχόμενα “Ενημερώσεις” βασίζονται στην υπάρχουσα δομή, η οποία ήδη φιλοξενούσε προσωπικές ενημερώσεις που δημιουργούνται αυτόματα, όπως επιβεβαιώσεις, αποδείξεις, λογαριασμούς και αντίγραφα κίνησης. Με αυτήν την ενημέρωση, το Gmail θα φιλτράρει πλέον έξυπνα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χαμηλότερης προτεραιότητας, όπως αυτόματες δηλώσεις χιλιομέτρων αεροπορικής εταιρείας ή επιβεβαιώσεις δημιουργίας λογαριασμού, από τα “Κύρια” εισερχόμενα στα εισερχόμενα “Ενημερώσεις”. Ο στόχος είναι να βελτιώσετε τα “Κύρια” εισερχόμενα για να δώσετε προτεραιότητα στα email που απαιτούν άμεση προσοχή.

Ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε: “Η ομάδα του Google Workspace συνεχίζει να παρέχει νέες δυνατότητες που έχουν αποδεδειγμένα οφέλη στους χρήστες μας. Πρόσφατα, πραγματοποιήσαμε ένα πείραμα που ενεργοποιεί μια ανανεωμένη έκδοση των εισερχομένων ενημερώσεων στο Gmail. Λάβαμε θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες και τώρα φέρνουν τη δυνατότητα σε επιπλέον χρήστες για να τους βοηθήσουν να εστιάσουν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτούς.”

Η διάθεση των ενημερωμένων εισερχομένων “Ενημερώσεις” θα είναι αυτόματη για χρήστες που έχουν ήδη ενεργοποιημένα τα Κύρια εισερχόμενα Κοινωνικά και Προσφορές, που είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση για την πλειοψηφία. Ωστόσο, οι χρήστες έχουν την ευελιξία να προσαρμόσουν την εμπειρία των εισερχομένων τους και μπορούν να επιλέξουν να απενεργοποιήσουν τη νέα λειτουργία μέσω των Ρυθμίσεων Gmail > λογαριασμού email > Κατηγορίες εισερχομένων.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...