dealer_xm Δημοσιεύτηκε November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2005 Ο υπολογιστης ενος φιλου μου κατι εχει παθει και δεν ξεκινουν τα Windows, οποτε αποφασισε να τον κανει format. Εχει χασει ομως το cd με τα drivers της motherboard και δεν ξερω ακριβως τι αρχεια θα πρεπε να κατεβασουμε απο το site της κατασκευαστριας εταιρειας. Η μητρική ειναι της MSI και το μοντελο MS 7061 AMD με ενα τσιπάκι KM 400A 8237. Μηπως μπορειτε να βοηθήσετε???? :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Γεια σου φιλε μου Ριξε μια ματια στην μητρικη ή ακομα καλυτερα στο εγχειριδιο της. Το πιθανοτερο ειναι να εχεις Chipset της Via, ισως βεβαια και της nVidia. Αναλογα με το τι εχεις πηγαινεις και στο αναλογο site ( http://www.viaarena.com ή http://www.nvidia.com ) και κατεβαζεις drivers. Οι drivers ακολουθουν την μοδα που προτοκαθιερωσε η nVidia, δηλαδη ειναι Unified Architecture δηλαδη 1 driver για ολα τα Chipset που εχουν βγαλει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dealer_xm Δημ. November 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Το προβλημα ειναι οτι εχει χασει και το εγχειριδιο. Στο site της MSI μου βγαζει διαφορα drivers χωρις να ξερω ποιο πρεπει να κατεβασω. Θα επισκεφτω και αυτα που μου εδωσες. Σ`ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Πάνω στο mainboard πρέπει να γράφει το μοντέλο. Με βάση αυτό θα πας στο site της MSI και θα βρεις τα χαρακτηριστικά του mainboard σου. Μετά βρίσκει σχετικούς drivers ή τα αντιγράφεις εδω και σου λέμε περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts