Jump to content

Πάνω από το 90% των εξαρτημάτων του Huawei Pura 70, παράγονται πλέον στην Κίνα!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κόντρα πάει στις αποφάσεις των ΗΠΑ η Huawei και αυτό αποδεικνύεται και το γεγονός πως η σειρά Pura 70 διαθέτει εξαρτήματα που στο σύνολό τους προέρχονται από κινεζικές εταιρείες. Αυτό αν μη τι άλλο πρόκειγαι για ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα προς την πλήρη ανεξαρτητοποίηση της Huawei από άλλες χώρες/κατασκευαστές hardware parts για mobile συσκευές.

Κάποια πρώιμα teardowns της συσκευής από την ιαπωνική ερευνητική εταιρεία Fomalhaut Techno Solutions, αποκαλύπτουν ότι οι Κινέζοι προμηθευτές όπως οι OFilm, Lens Technology, Goertek, Csun, Sunny Optical, BOE και Crystal-Optech παρέχουν τώρα τα βασικά στοιχεία για τα περισσότερα μοντέλα Pura 70, συμπεριλαμβανομένων επεξεργαστών, οθονών, πλαισίου, μπαταρίες και άλλα. Μόνο ο πιο προηγμένος επεξεργαστής (Kirin 9010) και η κύρια κάμερα του κορυφαίου Pura 70 Ultra εξακολουθούν να εξαρτώνται από ξένη τεχνολογία. Με τις εξελίξεις στη κατασκευή chip και την τεχνολογία κάμερας, αυτός ο στόχος είναι πιθανό να επιτευχθεί στο εγγύς μέλλον.

Η Honor και η Huawei έχουν επιτύχει αξιοσημείωτη δημοτικότητα στην εγχώρια αγορά τους, την Κίνα, εξασφαλίζοντας τη πρώτη θέση στο μερίδιο αγοράς smartphone σύμφωνα με την έκθεση του πρώτου τριμήνου του 2024 της IDC. Οι εκτιμήσεις του κλάδου προβλέπουν ισχυρές επιδόσεις για τη Huawei φέτος, με πιθανές αποστολές smartphone να φτάνουν τα 50 εκατομμύρια μονάδες. Το μοντέλο Pura 70 πιστεύεται ότι θα είναι ένας σημαντικό συστατικό αυτής της επιτυχίας, με πωλήσεις να ξεπερνούν αρκετές δεκάδες εκατομμύρια μονάδες.

Η σειρά Pura 70 σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη εγχώρια κατασκευή για τη Huawei. Αν μη τι άλλο, τα τηλέφωνα επιδεικνύουν την αυξανόμενη ικανότητα των κινεζικών εταιρειών να προμηθεύουν σημαντικά εξαρτήματα smartphone, βασιζόμενα σε περιορισμένο αριθμό εισαγωγών υψηλής ποιότητας. Αυτή η τάση υποδηλώνει ένα πιθανό μέλλον όπου ολόκληρη η διαδικασία κατασκευής smartphone στην Κίνα θα “εθνικοποιηθεί” πλήρως, επηρεάζοντας ενδεχομένως την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού smartphone και αναδιαμορφώνοντας το τοπίο της βιομηχανίας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...