Jump to content

Νέα περιστατικά απάτης με τη χρήση της λειτουργίας "Find my Apple Watch" στις Η.Π.Α!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια αστεία και συνάμα περίεργη ιστορία περιγράφει ένας
συνδρομητής του Reddit με το username: “CalciteQ”, ο οποίος αναφέρει ότι μια άγνωστη κυρία είχε έρθει στην εξώπορτά του για συνεχόμενες ημέρες, χτυπώντας το κουδούνι, ισχυριζόμενη ότι το Apple Watch της, ήταν μέσα στο σπίτι του! Όπως ανέφερε ο χρήστης του Reddit, η άγνωστη γυναίκα έδειξε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού μέσω της κάμερας ασφαλείας ότι η εφαρμογή Find My στο iPhone της έδειχνε ότι το ρολόι της ήταν μέσα στο σπίτι του και ότι δεν πίστευε τον συγκεκριμένο κύριο, ο οποίος τόνιζε ότι δεν υπάρχει κάποιο Apple Watch στους χώρους του σπιτιού.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πέρασε αρκετό χρόνο για να εξετάσει όλα τα ηλεκτρονικά μέσα στο σπίτι του και δεν μπορούσε να βρει το ρολόι. Εν τω μεταξύ, ένας άλλος συνδρομητής του Reddit δημοσίευσε έναν σύνδεσμο από μια ιστορία που δημοσιεύτηκε από την KSAT στο Τέξας από το 2017, παρόλο που η ιστορία είναι πάνω από επτά ετών, ακουγόταν πολύ οικεία. Συγκεκριμένα, αυτή η ιστορία αφορούσε έναν άνδρα που “…θα χτυπούσε το κουδούνι της πόρτας ενός ενοίκου. αναζητώντας ένα τηλέφωνο με την εφαρμογή “Find my iPhone” που έδειχνε ότι το χαμένο του τηλέφωνό του ήταν μέσα στο σπίτι του κατοίκου.”
Όπως το 2017, ο στόχος της γυναίκας δεν ήταν άλλος από το εισέλθει μέσα στην οικία του ιδιοκτήτη του σπιτιού για να πάρει μια ιδέα για τη διάταξη του σπιτιού, έτσι ώστε να καταλάβει πού θα μπορούσαν να φυλάσσονται τα τιμαλφή και πιθανώς να μάθει πότε το σπίτι θα ήταν χωρίς επίβλεψη. Πιο τρομακτική είναι η πιθανότητα η γυναίκα αυτή να προσπαθεί να ξεγελάσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, έτσι ώστε οι συνεργοί της να εισβάλλουν και να τον ληστέψουν υπό την απειλή όπλου.
Ένας άλλος Redditor ανέφερε ότι εάν το Apple Watch της γυναίκας ήταν μέσα στο σπίτι του “CalciteQ” όπως ισχυρίστηκε, θα μπορούσε να πατήσει το κουμπί “Play sound” όταν το Apple Watch της εμφανίστηκε στην εφαρμογή Find My του iPhone της.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...