Jump to content

To Huawei P70 ξεπερνάει κάθε φαντασία! Πανίσχυρο και βελτιωμένο σε όλα του!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά τον φανερό ενθουσιασμό κάποιων για τα Mate 60 και Mate X50, το επόμενο προϊόν της Huawei  που υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα ακόμη smartphone που ανήκει στην εξαιρετικά πετυχημένη σειρά P70. Αν και ο διάδοχος του P60 καθυστέρησε (το αρχικό πλάνο ανέφερε για release στις αρχές Μαρτίου), ωστόσο όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε μια ανάσα από την κυκλλφορία του. Συγκεκριμένα, ο χρήστης @Digital Chat Station που πάντα έχει τις δικές του διασυνδέσεις στον κόσμο της mobile τεχνολογίας,  παρουσιάζοντας όλες τις νέες πληροφορίες για τα μελλοντικά προιόντα, επιβεβαιωνει ότι τα smartphones της οικογένειας P70 βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Τι ξέρουμε για την ώρα…

Αν και η ακριβής ημερομηνία διάθεσης της επερχόμενης σειράς Huawei P70 παραμένει ακόμα άγνωστη, αρχίζουμε να σχηματίζουμε μια εικόνα των επικρατέστερων χαρακτηριστικών του. Ειδικότερα, φήμες αναφέρουν ότι θα φέρει ένα αναβαθμισμένο chipset της σειράς Kirin 9000, προσφέροντας πιθανώς σημαντική αύξηση απόδοσης σε σχέση με τον Kirin 9000S που βρίσκεται στη σειρά Mate60. Αν και σε αυτή τη φάση δεν είναι διαθέσιμες συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την απόδοση του, αναμένουμε ότι η ισχύς του θα το κατατάσσει ανάμεσα στα κορυφαία high-end smartphones.

Παράλληλα, διαρροές αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι τα μοντέλα Huawei P70 θα προσφέρουν μεγέθη οθόνης μεταξύ 6.58 και 6.8 ιντσών. Επίσης, φήμες αναφέρουν κυρτή οθόνη LTPO με υψηλή ανάλυση. Επίσης, η σειρά P70 αναμένεται να διαθέτει κύρια κάμερα είτε με αισθητήρα OV50H είτε με IMX989, μαζί με φακό υπερευρυγώνιο 50MP και τηλεφακό περισκοπίου 50MP 4x. Η τιμή για τη σειρά P70 παραμένει άγνωστη, αλλά το περσινό Huawei P60 Art κυκλοφόρησε στα 8.988 γιουάν (περίπου 1.340 $), άρα αυτή μάλλον θα είναι και η πιθανή τιμή για το νέο μοντέλο. Κάντε ένα check στα (ανεπιβεβαίωτα) tech specs που μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας…

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...