Jump to content

Windows Modding

resurection_boy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια και τωρα τελευτεα εχω ορεξη να ασχολειθω με το pc ανοιγω και αυτο το θεμα για να μπορεσω να μαθω καπια πραγματα.

Φανταζομαι υπαρχουν και αλλη εδω μεσα που εχουν βαρεθει το βαρετο στυλ των windows. Οπος καπιοι θα ξερουν υπαρχουν πολλα προγραματα που αλλαζουν διαφορα πραγματα πανω στα windows και μπορεις τελικος να κανεις τον η/υ σου να μην εχει καμια σχεση (εμφανισιακα) με τα windows.

Ειχα ασχολειθει μια εποχη, ειχα βρει προγραματα που κανανε χιλιεσδιο αλλαγες αλλα τωρα πια δεν τα θυμαμε. Θ ηθελα λοιπον να συζιτισουμε εδω για διαφορα τετια προγραματα.

Ξερετε καπια, εχετε να μου προτινετε κατι. Βασικα αρχιζοντας θελω να αλλαξω τα εικονιδια και την γραμη της εναρξης για αρχη. Ξερω οτι υπαρχουν και κατι προγραματα που μπορεις να αλλαξεις το "Start" με οτιδιποτε αλλο θελεις εσυ, ξερετε καπιο τετιο; Στην πορεια θα εχω και αλλες ερωτισεις και ελπιζω καπιοι απο εσας να ενδιαφερεστε και να κανουμε συιτισεις και να αλληλοβοηθειομαστε

Επίσης να προσθέσω την objectdock, μια εξαιραιτική μπάρα εργασιών, αρκετά παραμετροποιήσιμη, πανέμορφη και δωρεάν. :)

Ριξε μια ματια και εδω:

http://www.flyakiteosx.com/

Μετατρεπει τα παντα (ακομη και screensaver) σε MacOS X

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Εγω παλι αυτο που θα προτεινα ειναι να κοιταμε και λιγακι τα προηγουμενα θεματα πριν ανοιγουμε ενα νεο...

Στην μεση της πρωτης σελιδας της περιοχης Computing, κοινως αν εκανες λιγο τον κοπο να σκρολαρεις με τη ροδελα πιο κατω, θα εβρισκες αυτο :w00t:

Επίσης να προσθέσω την objectdock, μια εξαιραιτική μπάρα εργασιών, αρκετά παραμετροποιήσιμη, πανέμορφη και δωρεάν. :)

Τέλεια η objectdock. Με βόλεψε πολύ που ενώ δεν είναι autohide και always on top, μπορείς να την εμφανίζεις με το ποντίκι αν έχει κάποιο παράθυρο ανοιχτό!!! :up:

Τέλεια η objectdock. Με βόλεψε πολύ που ενώ δεν είναι autohide και always on top, μπορείς να την εμφανίζεις με το ποντίκι αν έχει κάποιο παράθυρο ανοιχτό!!! :up:

Ναι, έχει πολύ καλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Μπορείς να αλλάξεις και τα εικονίδια στις συντομεύσεις με τα όμορφα γυαλιστερά που έχει προεγκατεστημένα (Π.χ. αυτά του Office)!

Αν δεν θες να φαίνεται το βελάκι στα εικονίδια των συντομεύσεων, σύρε πάνω στην μπάρα το πρωτόυπο .exe!

Δυστυχώς κάποια παιχνίδια τα καταστρέφει και πρέπει να την κλέινω κάθε φορά πριν τα τρέξω. :(

Εγω παλι αυτο που θα προτεινα ειναι να κοιταμε και λιγακι τα προηγουμενα θεματα πριν ανοιγουμε ενα νεο...

Στην μεση της πρωτης σελιδας της περιοχης Computing, κοινως αν εκανες λιγο τον κοπο να σκρολαρεις με τη ροδελα πιο κατω, θα εβρισκες αυτο :w00t:

Ναι, υπάρχει το άλλο θέμα, αλλά επειδή είναι κυρίως δημοσκόπηση κι επειδή καλύπτει μόνο τα themes, το παρόν topic μένει ανοιχτό για να συζητάμε για οτιδήποτε έχει σχέση με τροποποίηση της εμφάνισης των windows.

απο το επισημο site την κατεβαζουμε...?

βλεπω κατι για 2 εκδοσεις free και plus..

ενα ειναι το αρχειο και "ξεκλειδωνει" και γινεται plus?

μπορει καποιος να με βοηθησει στο jasonvitt[παπακi)ΤΖΙmail[.]com ??

ευχαριστω

απο το επισημο site την κατεβαζουμε...?

βλεπω κατι για 2 εκδοσεις free και plus..

ενα ειναι το αρχειο και "ξεκλειδωνει" και γινεται plus?

μπορει καποιος να με βοηθησει στο jasonvitt[παπακi)ΤΖΙmail[.]com ??

ευχαριστω

Eγώ την φρι έχω, την βρήκα στο σιντί ενός περιοδικού. Μια χαρά είναι. Τα επιπλέον που δίνει η πλας έκδοση δεν τα είχα υπ'όψιν μου, αλλά από ό,τι βλέπω...

Multiple Docks on screen at once

Multi-Monitor Support

Tabbed Docks

System Tray support

Task grouping

Fly-Out Menus

Hot-Spot activation

Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Δεν μου χρειάζεται ιδιαίτερα κάτι από αυτά. Εγώ απλά θέλω μια καλύτερη μπάρα εργασιών από την ντιφόλτ των παράθυρων. :)

έχω την έκδοση plus (δώρο ένος φίλου οπότε μην ρωτήσετε πόσο κάνει κλπ, δν ξέρω) και μπορώ να πώ πως με έχει βολέψει πάρα πολύ. Στα παιχνίδια δν έχει κανένα πρόβλημα, και γενικά δεν κολάει ποτέ. PS: για το flykiteOS αν σκοπεύετε να παίξετε ποτέ με partitions μην το βάλετε καλύτερα... Όσο ήταν εγκαταστημένο, το partitionmagic δεν έμπαινε καν στον κόπο να ξεκινήσει μετά το restart που ζητά να γίνει για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

σαν τη objectdock την free εχω την aquadock!...

τα plus χαρακτηριστικα ειναι τα ωραια! φιλε SIRHC πως μπορω και γω να αποκτησω την εκδοση σου?

στειλε μου πμ.

Ευχαριστω

το εχω...αρκετα καλο αλλα ειδα αυτα τα tabs που εχει η Objectdock και πορωθηκα...

Υπαρχει κατι αλλο σχετικο..?

κανας φιλος που την εχει?

Egw 8a sou protina to Black Box (BLean)

ine ena poli elafri enalaktiko shell,kai dexete pola plug ins.

mazi me to windows blends m,poris na kanis 8avmata..

shell

The outer layer of a program that provides the user interface, or way of commanding the computer. It typically applies to operating systems. In Unix, the Bourne shell was the original command processor, which executes typed-in commands. C shell and Korn shell were developed later. In DOS, the default shell was COMMAND.COM, which also required commands to be typed in. The term often refers only to command line processors in contrast to a graphical interface.

In Windows, the default shell is Explorer, which provides the Start menu, taskbar and desktop. Alternative Windows shells are also available.

Παιδια μηπος ξερετε καπιο Free προγραμα που να αλλαζει το χρωμα στην γραμη της εναρξης; Εχω βαρεθει το μπλε το ασημι και το λαδι. Επησης μηπος ξερετε καπιο που να μπορω να αλλαξω το "start" με κατι αλλο (πχ KISS, Tασος κλπ)

Να αλλάζει μόνο η taskbar δεν ξέρω αν γίνεται, μπορείς όμως να κατεβάσεις από το Neowin ένα patcher που σου επιτρέπει να βάλεις διάφορα themes στα windows.

Ευχαριστω παιδια, θα το τσεκαρω και για τα δυο, μπορει να βρω καπιον τροπο για να αλλαξω μονο οτι θελω

Καtι vα αλαζει καλυτερα το ονομα στο start απο το Lclock δεν υπαρχει; Βασικα στο LClock βαζεις εικονα και δεν στην δεχνει καν ολοκληρη, εγω θελω απλα να αλλαξω τα γραματα και αντι για Start να λεει Τασος πχ

Εικόνα μπορείς να βάλεις επειδή λογικά και το Start εικόνα είναι... δεν είναι κείμενο... Φτιάξε μια εικόνα όπως την θέλεις και βάλτην.