Jump to content

Τέλος οι ενημερώσεις για τα Samsung Galaxy S10 και Note 10!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας είναι ζωτικής σημασίας, έτσι ώστε η κάθε κάθε συσκευή να διατηρείται λειτουργική. Δυστυχώς, για όλα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος και όπως λέει τώρα η ομάδα του 9to5Google, το κεφάλαιο των ενημερώσεων λογισμικού έφτασε στο τέλος του για τα Galaxy S10 και Note 10. Η Samsung είχε αρχικά υποσχεθεί τρία χρόνια ενημερώσεων Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, όμως πλέον οι δύο συσκευές έχουν εκπληρώσει αυτή τη “δέσμευσή”.

Για τους χρήστες αυτών των συσκευών, μπορεί να είναι ένα σημάδι προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο μετάβασης σε μια συσκευή που εξακολουθεί να λαμβάνει τακτικά security updates. Η ασφάλεια θα πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και αυτές οι ενημερώσεις αντιμετωπίζουν τρωτά σημεία που μπορεί να προκύψουν με την πάροδο του χρόνου. Με τις κακόβουλων απειλές να αυξάνουν μέρα με την μέρα, η κατοχή μιας συσκευής που είναι up-to-date είναι ζωτικής σημασίας για τη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ωστόσο, ακόμη και εάν η official υποστήριξη για τη συσκευή σας ολοκληρωθεί, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ενισχύσετε την ασφάλειά της, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των επίσημων ενημερώσεων. Η εφαρμογή πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, όπως η χρήση αξιόπιστου λογισμικού προστασίας από ιούς, η προσοχή σχετικά με τις λήψεις εφαρμογών και η αποφυγή σύνδεσης σε μη εγκεκριμένα και προστατευμένα δίκτυα ενδέχεται να συμβάλει στην ενίσχυση της άμυνας της συσκευής σας.

Τα τελευταία χρόνια, η Samsung έχει επεκτείνει τη χρονική διάρκεια των ενημερώσεων ασφάλειας και την υποστήριξη του λειτουργικού Android για τις συσκευές της. Πάρτε για παράδειγμα την τελευταία της ναυαρχίδα, τη σειρά Galaxy S24. Αναμφίβολα, η Samsung έχει “ανέβει level”, παρέχοντας μια τεράστια εγγύηση 7 ετών για λειτουργικό Android και ενημερώσεις ασφαλείας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...