Jump to content

Με νέα ανάρτηση μαθαίνουμε όσα δεν ξέραμε για το Motorola Edge 50 Pro!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην ατζέντα της Motorola υπάρχει τσεκαρισμένο το όνομα Edge 50 Pro και αυτό θα αντιπροσωπεύει την επόμενη high-end πρόταση της εταιρείας και εμείς κατάφεραμε να βρούμε ένα σωρό εικόνες που το απεικονίζουν μαζί όμως με μια σειρά από λεπτομέρειες που αφορούν στις τεχνικές προδιαγραφές του.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, περιμένουμε το ίδιο τηλέφωνο να πωλείται με όχι ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρία διαφορετικά ονόματα σε διαφορετικές αγορές – πιθανότατα θα ονομάζεται: Motorola X50 Ultra στην Κίνα και Motorola Edge+ (2024) στις ΗΠΑ, με το όνομα Motorola Edge 50 Pro να χρησιμοποιείται οπουδήποτε αλλού.

Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε μωβ, μαύρο και σε ασημί-λευκό χρώμα. Οι μωβ και οι μαύρες εκδόσεις ενδέχεται να έχουν πλάτη από “ψεύτικο δέρμα”. Η ρύθμιση της τριπλής πίσω κάμερας του Edge 50 Pro περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα 50 MP f/1.4, έναν υπερευρυγώνιο φακό των 13mm και έναν τηλεφακό 73mm που πιθανότατα θα διατεθεί στην αγορά με οπτικό ζουμ 3x.

Όλες οι πλευρές περιμετρικά του Edge 50 Pro θα έχουν μια καμπυλότητα, με το μέγεθος της οθόνης να κυμαίνεται στις 6.7 ίντσες και με ρυθμό ανανέωσης 165Hz. Το chipset Snapdragon 8 Gen 3 θα συνυπάρξει με ισχυρή μνήμη RAM 12 GB για να εκτελεί εργασίες χωρίς εμπόδια. Επίσης, το τηλέφωνο φέρεται να διατίθεται με μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 125W και ασύρματη φόρτιση 50W.

Είναι ενδιαφέρον ότι σε αυτά τα renders που διέρρευσαν, βλέπουμε την ημερομηνία της 3ης Απριλίου, επομένως αυτή μπορεί να είναι ή όχι η ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσής της.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...