Jump to content

Κοντά μας το νέο Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2ης γενιάς), με βελτιωμένη αυτονομία!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν σίγουρο πως θα δούμε κάτι νέο από την Xiaomi αυτή την περίοδο και εν τέλει ο κολοσσός της τεχνολογίας δεν μας απογοήτευσε για μια ακόμη φορά, καθώς η κινεζική εταιρεία αποκάλυψε τη δεύτερη γενιά Electric Scooter 4 Lite. Το νέο Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2ης γενιάς) έρχεται με μεγαλύτερη αυτονομία από τον προκάτοχό του και είναι πλέον διαθέσιμο στον παγκόσμιο ιστότοπο της Xiaomi.

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2ης γενιάς) πρόκειται ουσιαστικά για ένα αναβαθμισμένο αναδιπλούμενο e-scooter, το οποίο όμως διατηρεί ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του αρχικού μοντέλου που κυκλοφόρησε το 2023. Διαθέτει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας που προσφέρει περισσότερη αυτονομία από την προηγούμενη επανάληψη του. Το νέο e-scooter έχει τελική ταχύτητα 25 km/h με διαθέσιμες λειτουργίες τριών ταχυτήτων. Παράλληλα, περιλαμβάνεται επίσης μια λειτουργία περπατήματος για να διευκολύνετε τη μετακίνηση του σκούτερ με τα πόδια. Διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 300W, ίδιο με τον προκάτοχό του, αλλά η μέγιστη ισχύς του μειώνεται στα 390W. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυτονομία των 25 χλμ είναι περίπου 25% υψηλότερη από τον προκάτοχό του που έχει αυτονομία 20 χλμ.

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2ης γενιάς) διαθέτει μπαταρία 9.600 mAh που μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε 8 ώρες. Το e-scooter διαθέτει E-ABS, φρένα τυμπάνου, πνευματικά ελαστικά 10 ιντσών και προβολέα. Μπορείτε να δείτε την ταχύτητα και το επίπεδο της μπαταρίας στην ενσωματωμένη οθόνη του σκούτερ, που είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Mi Home/Xiaomi Home. Το νέο όρθιο αναδιπλούμενο e-scooter ζυγίζει 16,2 κιλά και είναι ελαφρώς βαρύτερο από τον προκάτοχό του. Μπορεί να υποστηρίξει συνολικά φορτία έως 100 κιλά, όπως και το αρχικό μοντέλο.

Κόστος αγοράς του νέου μοντέλου…

Οι πληροφορίες τιμολόγησης και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) δεν είναι ακόμη διαθέσιμες. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι το αρχικό μοντέλο πωλείται επί του παρόντος για €399,99 ($438) ενδέχεται το νέο μοντέλο να είναι πιο ακριβό, αγγίζοντας τα €450

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...