Jump to content

Apple: Κλείνει οριστικά τον λογαριασμό της Epic Games


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοσμοιστορικές αλλαγές θα επιφέρει ο νέος νόμος για τις ψηφιακές αγορές (DMA) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς θα επιτρέψει στους προγραμματιστές εφαρμογών iOS να διανέμουν τελικά τις εφαρμογές τους μέσω εναλλακτικών καταστημάτων εφαρμογών στα 27 κράτη μέλη. Η Epic Games ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει το Epic Games Store στις ευρωπαϊκές ακτές, αλλά φαίνεται ότι αυτά τα σχέδια δεν θα πραγματοποιηθούν προς το παρόν, καθώς η Apple έχει τερματίσει τον λογαριασμό της Epic.

Η Epic Games κρίθηκε “επαληθευμένα αναξιόπιστη” από την Apple σε μια επιστολή που στάλθηκε στη γνωστή gaming εταιρεία από τους δικηγόρους της περίφημης εταιρείας που εδρεύει στο Cupertino. Το Δελτίο Τύπου της Epic δείχνει ακόμη και απευθείας τα όσα συζητήθηκαν μέσω e-mail μεταξύ του Tim Sweeny και των στελεχών της Apple, Phil Schiller και Craig Federighi.

Η Apple δικαίως ανησυχεί για το γεγονός ότι η Epic Games Sweden AB δεν σκοπεύει να τηρήσει τις συμβατικές της δεσμεύσεις έναντι της Apple και είναι στην πραγματικότητα ένα όχημα χειραγώγησης διαδικασιών σε άλλες δικαιοδοσίες.

Η Apple δεσμεύεται σθεναρά να προστατεύει την ακεραιότητα της πλατφόρμας iOS, καθώς και την πνευματική της ιδιοκτησία. Οι κανόνες της Apple App Store, τους οποίους η Epic έχει παραβιάσει κατάφωρα στο παρελθόν, προστατεύουν την ασφάλεια, την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών. Ωφελούν όλους τους προγραμματιστές και αυξάνουν τον ανταγωνισμό Interbrand.

Δεδομένης της προηγούμενης και της τρέχουσας συμπεριφοράς της Epic, η Apple δεν μπορεί να επιτρέψει στην Epic Games Sweden AB να είναι μέρος του οικοσυστήματος της. Λάβετε υπόψη ότι η Apple, με ισχύ αμέσως, τερματίζει τη συνδρομή στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Epic Games Sweden AB. – επιστολή που εστάλη στην Epic Games από τη νομική ομάδα της Apple.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, Tim Sweeny, επέκρινε δημόσια την προσέγγιση της Apple στα εναλλακτικά καταστήματα εφαρμογών iOS λόγω της γραφειοκρατικής διαδικασίας έγκρισης και του συστήματος προμήθειας. Αυτοί οι ισχυρισμοί υποστηρίχθηκαν επίσης από ανθρώπους των Xbox και Spotify.

Με τη σειρά της η Epic Games υπέβαλε αίτηση για Apple account υπό την Epic Games Sweden AB και εγκρίθηκε αρχικά. Στη συνέχεια, η Apple αμφισβήτησε τις συμβατικές δεσμεύσεις της Epic Games στο πλαίσιο της συμφωνίας προγραμματιστών και παρά τις διαβεβαιώσεις από τον Tim Sweeney, η Apple τερμάτισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic. Η Epic μπορεί να εξακολουθεί να χρησιμοποιεί άλλα εναλλακτικά καταστήματα εφαρμογών για τη διανομή των παιχνιδιών της, όπως υπαινίσσεται ο διευθύνων σύμβουλος της, αλλά το Epic Games Store για iOS φαίνεται απρόσιτο προς το παρόν.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η επιτροπή της ΕΕ φέρεται να ζήτησε “περαιτέρω εξηγήσεις” από την Apple σχετικά με την απόφασή της να τερματίσει τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

ξεπεσμός για την αππλε.. Να ακολουθήσουν και άλλοι να της σπάσουν λίγο τον τσαμπουκά. Αν φύγουν 5-10 μεγάλοι οικοι λογισμικού/παιχνιδιών θα μείνει η πλατφόρμα να πουλάει "κάστανα"..

Κάπως την είδε με την απληστία της και ευτυχώς στην ευρώπη θα την συνεφέρει λίγο η ΕΕ με τους κανονισμούς της. Νταξ είπαμε να κερδίζει αλλά έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Απορώ με τους πελάτες της που την προτιμούνε. 

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...