georlapo Δημοσιεύτηκε November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2005 Εχω ένα φορητό Compaq Presario 1800 ΕΑ και μου χάλασε το drive του CD.Επειδή μου ζήτησαν εξωφρενική τιμή για να το φτιάξουν (700 ευρώ+φπα!) αγόρασα ένα εξωτερικό σε USB και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν Bootάρει απο το εξωτερικό CD και σε πιθανό format θα έχω πρόβλημα.Οσο και αν έχω ψάξει για αναβάθμιση του BIOS που να έχει τέτοια επιλογή δεν υπάρχει.Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια λύση;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. November 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Kαμμιά ιδέα βρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 mia lish einai na xwrisis ton sklhro sou se 2 partition wste otan kaneis format sto ena na kaneis boot apo to allo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. November 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Εχω 2 partition.Μήπως όμως μπορείς να μου πείς πως γίνεται η διαδικασία του format αφου πρέπει να γίνει μέσω του Cd των Windows XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 εαν θυμαμαι καλα το 1800 εχει και floppy drive, μπορεις να κατεβασεις τα XP Bootdisks για να κανεις Boot απο floppy και θα σου φορτωσει το driver για το USB CDROM ειτε μονο του η με τον γνωστο τροπο του F6 για extra storage driver. Τα XP Bootdisks μπορεις να τα βρεις στο http://www.bootdisk.com η να τα φτιαξεις απο το CD σου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. November 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 εαν θυμαμαι καλα το 1800 εχει και floppy drive, μπορεις να κατεβασεις τα XP Bootdisks για να κανεις Boot απο floppy και θα σου φορτωσει το driver για το USB CDROM ειτε μονο του η με τον γνωστο τροπο του F6 για extra storage driver. Τα XP Bootdisks μπορεις να τα βρεις στο http://www.bootdisk.com η να τα φτιαξεις απο το CD σου Οντως έχει και floppy.Πήγα στο site που μου έδωσες αλλά δεν ξέρω τι να κατεβάσω.Εχω xp pro ελληνικά με SP2.Τι εννοείς με τον γνωστό τρόπο του F6;Επίσης πως φτιάχνεις τα bootdisks απο το cd;Συγγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα.Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. November 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Οντως έχει και floppy.Πήγα στο site που μου έδωσες αλλά δεν ξέρω τι να κατεβάσω.Εχω xp pro ελληνικά με SP2.Τι εννοείς με τον γνωστό τρόπο του F6;Επίσης πως φτιάχνεις τα bootdisks απο το cd;Συγγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα.Ευχαριστώ προκαταβολικά. Eπίσης έχω NTFS αν έχει σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 1.Για Ελληνικα XP με SP2 πας εδω και ακολουθεις της οδηγιες : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=535d248d-5e10-49b5-b80c-0a0205368124 2.οταν ξεκινησει η εγκατασταση σου δινει την επιλογη να προσθεσεις οδηγους για μεσα αποθηκευσης πατωντας F6 Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Εχω 2 partition.Μήπως όμως μπορείς να μου πείς πως γίνεται η διαδικασία του format αφου πρέπει να γίνει μέσω του Cd των Windows XP. pi8anon sta xp na mhn ginete giati den mporeis na kaneis format c:/s wste na dimioyrgi8oun ta arxeia tou systhmatos. an exeis floppy mporeis na kaneis boot apo ekei alla den 3ero an mporeis se ntfs, se fat32 pantos pas o ypologisths moy -> floppy-> diamorfwsh-> kai tsekareis to koytaki na dimioyrgi8oun arxeia systhmatos. logika 8a prepei na antigrapsis kai to cd twn xp sto deutero partition. afto to exw kanei se laptop me win98 se xp den xero an mporei na ginei giayto an sou proteinoun kai kapoia allh lysh pou einai dokimasmenh se xp protimhse tin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Αν το φορητό έχει floppy, η σωστή λύση είναι οι δισκέτες εκκίνησης που λέει ο Hunter. Από εκεί μπορείς να κάνεις partition και format σε έναν δίσκο και μετά να εγκαταστήσεις το λειτουργικό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts