nkoumo Δημοσιεύτηκε February 25, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2024 Θέλω να βρώ το hostname του κινητού μου. Το ζητάει το ρουτερ διοτι για καποιο λόγω αρνείτε την πρόσβαση και διαβασα οτι πρεπει να μπω στο φίλτρα mac. Το mac το βρήκα αλλά οχι το hostname. Πως μπορώ να το βρω? Δειτε την εικόνα απο το ρουτερ για να βαλω τον κανόνα. Εχω android 10 σε Ηοnor 20PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2024 Αν ενεργοποιήσεις όμως την παραπάνω λειτουργία θα πρέπει να βάλεις και των υπολοίπων συσκευών τα στοιχεία. Καλύτερα απλά να κάνεις ένα reset το router ΑΝ και να βάλεις πάλι προσεκτικά τις όποιες ρυθμίσεις είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. February 25, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2024 On 25/2/2024 at 11:57 ΠΜ, Arinos said: Αν ενεργοποιήσεις όμως την παραπάνω λειτουργία θα πρέπει να βάλεις και των υπολοίπων συσκευών τα στοιχεία. Καλύτερα απλά να κάνεις ένα reset το router ΑΝ και να βάλεις πάλι προσεκτικά τις όποιες ρυθμίσεις είχε. Expand Το δικίμασα, παλι τα ιδια. Το κινητο βγάζει μετά απο λίγο το μήνυμα "άρνηση πρόσβασης στο δίκτυο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts