TN97 Δημοσιεύτηκε September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2005 Εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχει ένα feature στο myphone, το οποίο λίγοι έχουν προσέξει και... ακόμα πιο λίγοι χρησιμοποιούν. Ο λόγος για το DropBox, μέσω του οποίου μπορείτε να μας αποστέλετε κείμενα δικά σας (μεταφρασμένα είτε rewrites) τα οποία με την σειρά τους, εφ'όσον πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, θα ανέβουν στην πρώτη σελίδα του myphone, πάντα με τα δικά σας credits. Επίσης, για όσους ενδιαφερθούν, να αναφέρουμε ότι για να δεχτεί το DropBox κείμενά σας, πρέπει να έχετε από 50 μηνύματα και πάνω. Όσοι από εσάς επιθυμούν να εκφραστούν και τους αρέσει να δημιουργούν... σπεύσατε! Τέλος, για τυχόν απορίες μπορείτε να στέλνετε PMs στους Chief Editors του myphone, δηλαδή στον Mythozz, τον gkr41 και εμένα. Περιμένουμε τις δημιουργίες σας... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Το παρόν θέμα θα μείνει ξεκλείδωτο ώστε οι Chief Editors (Mythozz, gkr41, TN97) να απαντάμε σε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την Συντακτική Ομάδα του myphone. Περιττό να πω ότι οποιαδήποτε off topic posts δεν είναι ευπρόσδεκτα. Όσοι ενδιαφερθείτε, παρακαλώ να μείνετε αποκλειστικά στο θέμα μας, που είναι το Editors Team. Thanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Επίσης, για όσους ενδιαφερθούν, να αναφέρουμε ότι για να δεχτεί το DropBox κείμενά σας, πρέπει να έχετε από 50 μηνύματα και πάνω. Ποιός ο λόγος για αυτόν τον όρο δεν καταλαβαίνω... :O Άντε 10-12 μηνύματα ακόμα μου μένουν, ας κάνουμε λίγη υπομονή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ποιός ο λόγος για αυτόν τον όρο δεν καταλαβαίνω... :O :) Είναι περιορισμός του vbulletin λυπάμαι, όχι δικός μας... ;) Με το καλό να έρθεις ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 εδω απλα μπορουμε να λεμε τις αποριες μας σωστα? οχι να γραφουμε τα κειμενα που θελουμε ....ε?? :O Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 εδω απλα μπορουμε να λεμε τις αποριες μας σωστα? οχι να γραφουμε τα κειμενα που θελουμε ....ε?? :O Ακριβώς. :) Το thread δημιουργήθηκε για να γνωρίσουν το dropbox όσοι δεν το είχαν ξανακούσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 παδιά επειδή είδα πως έγιναν και αλλα μελη editors θέλω να ρωτήσω αν γίνετε να κάνουμε και εμείς πλέον rewrite δελτία τύπου η είναι αρμοδιότητα τον editors Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Eίναι εύκολο να μπαίνουν αυτόματα τα θέματα που έχουμε ανεβάσει μέσω του dropbox στη λίστα των θεμάτων που παρακολουθούμε; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Eίναι εύκολο να μπαίνουν αυτόματα τα θέματα που έχουμε ανεβάσει μέσω του dropbox στη λίστα των θεμάτων που παρακολουθούμε; Νομίζω πως αυτό δε γίνεται. Όταν ένα νέο πέφτει στο dropbox δε σημαίνει αυτόματα ότι θα δημοσιευθεί (όπως λέει ο ΤΝ97 στο πρώτο ποστ). Οπότε αν δε δημοσιευθεί δεν αποτελεί thread στα News, άρα δε γίνεται να μπει στη shortlist σου. Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητός.. Ελπίζω να το δει κάποιος από τους Chief Editors και να σου απαντήσει πιο συγκεκριμένα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts