panoseco Δημοσιεύτηκε November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2005 Θέμα: Πρόβλημα με υπολογιστή Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί. Σε ένα υπολογιστή ενός φίλου μου μετά από κατέβασμα αρχείων απο το Διαδίκτυο στην μπάρα συντομεύσεων του OFFICE τα κουτάκια τα περισσότερα εμφανίζονται με ένα ερωτηματικό αγγλικό και ενώ το προσπαθεί να τα κλικάρει του βγάζει ένα μήνυμα με γλώσσα άγνωστη, και ακόμα δε στο πλαίσιο βοήθειας πολλά θέματα βοήθειας είναι στην ίδια γλώσσα, και δεν μοπρέι να κάνει κάτι για να τα διαβάσει. Ακόμα να αναφέρω ότι έχει WINDOWS 2000 Professional, και μου είπε ότι αυτό συνέβει μετά από την εγκατάσταση του προγράμματος. ΜΗπως ξέρει καάποιος να μου πεί τι συμβαίνει ακριβώς και μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα και μήπως για αυτό φταίει κανένας ιός ή spyware αν και έκανε scanning και με panda kia me norton για ιούς και με AD-AWARE KAI SPY DOCTOR και δεν βρήκε τίποτα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Τι είδους αρχεία είναι αυτά που κατέβασε? Τι σχέση έχουν με το office? Μπορείς να το διευκρινίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Μου είπε το παιδί πριν απο λίγο επειδή είχαν εκεί εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα ιατρικό και ήρθε κάποιος και κάνανε κάποιες ρυθμίσεις σε ένα πρόγραμμα και αυτό συνέβη μετά την επόμενη μέρα. Έαν θέλει κανείς του στέλνω να δεί τι εμφανίζει ακριβώς ο υπολογιστής σε e-mail. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts