Jump to content

Προβλημα με DAP (Download Accelerator Plus)

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λιγο καιρο κατεβασα το προγραμμα διαχειρισης Downloads που λεω και στον τιτλο του θεματος...

Καποια στιγμη βρηκα ενα καλυτερο (η τουλαχιστον εμενα με βολεψε καλυτερα απο το DAP) και τωρα δεν μπορω να κανω uninstall το DAP...

Εχω παει να το απεγκαταστησω απο πολλα και διαφορα μερη αλλα αυτο επιμενει μετα απο καθε restart να "μπαινει" μπροστα σε οποιοδηποτε αρχειο επιχειρησω να κανω download !

Γιατι δεν γινεται uninstall;

Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι αυτη η ιστορια εχει κρατησει πανω απο 2 εβδομαδες και ειναι κριμα να κανω Format ολοκληρο το PC μονο για ενα προγραμμα...

Εγω οσες φορες εχω "κατσει" σε τετια περιπτωση εχω κανει το εξης, ομως δεν ξερω αμα ειανι σωστο και ανα τυχον κανει κακο στο pc:

Διαγραφω καθε φακελο που εχει να κανει με αυτο το προγραμα απο καθε σημιο του pc και μετα διαγραφω ολα τα υπολιματα στην registry. Τωρα ομως οπως προειπα δεν ξερω αν τυχον κανει κακο. Παντος αν το επιχηρεις προσεξε με την registry, ιδικα αμα δεν εχεις εμπειρια. Κανε ενα export κιολας πριν ξεκινισεις

Πριν λιγο καιρο κατεβασα το προγραμμα διαχειρισης Downloads που λεω και στον τιτλο του θεματος...

Καποια στιγμη βρηκα ενα καλυτερο (η τουλαχιστον εμενα με βολεψε καλυτερα απο το DAP) και τωρα δεν μπορω να κανω uninstall το DAP...

Εχω παει να το απεγκαταστησω απο πολλα και διαφορα μερη αλλα αυτο επιμενει μετα απο καθε restart να "μπαινει" μπροστα σε οποιοδηποτε αρχειο επιχειρησω να κανω download !

Γιατι δεν γινεται uninstall;

Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι αυτη η ιστορια εχει κρατησει πανω απο 2 εβδομαδες και ειναι κριμα να κανω Format ολοκληρο το PC μονο για ενα προγραμμα...

δοκίμασε να κατεβάσεις το Power Tools 2005. έχει μια επιλογή: Software Manger Και σου επιτρέπει να κάνεις remove ότιδήποτε θες ;)

πρόσεξε όμως τι! :)

Καλυτερα να αφησω αυτον τον τροπο ως "τελευταια λυση" γιατι εχω κακη εμπειρια απο το πειραγμα της Registry :worry:

Αν καποιος ειχε ή εχει το ιδιο προβλημα ας postαρει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα το (κ...)προγραμμα :mad:

Καλυτερα να αφησω αυτον τον τροπο ως "τελευταια λυση" γιατι εχω κακη εμπειρια απο το πειραγμα της Registry :worry:

Αν καποιος ειχε ή εχει το ιδιο προβλημα ας postαρει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα το (κ...)προγραμμα :mad:

http://www.macecraft.com/ δοκίμασε αυτο που σου προτείνω ;)

σε παρόμοια προβλήματα με το δικό σου αλλα και σε άλλα πολλα, σου λύνει τα χέρια το power tools :)

Είχα κατεβάσει κι εγώ το ''DAP''...

και το spybot μου βρήκε ότι είχε spyware! :(

Τελικα το απεγκατεστησες;

Είχα κατεβάσει κι εγώ το ''DAP''...

και το spybot μου βρήκε ότι είχε spyware! :(

Oxi spyware! Adaware legontai auta pou exei to DAP.. ekeina ta diafimistika

Oxi spyware! Adaware legontai auta pou exei to DAP.. ekeina ta diafimistika

:X :O :cry: :p

Τελικα το απεγκατεστησες;

Δε νομίζω ότι είχα κάποιο πρόβλημα στην απεγκατάσταση... :worry:

Ναι ρε γμτ, οι περισσότεροι Download Managers ειναι γεμάτοι ζωύφια.

Υ.α.γ Τελευταίο καλό που θυμάμαι ήτανε το Reget

Y.β.γ Δεν μπορώ δυστυχώς να ανακαλέσω γιατί επαψα να το χρησιμοποιω

Υ.γ.γ :no:

Είσαι σίγουρος πως δεν εκτελείται την ώρα που το κάνεις απεγκατάσταση; :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Είσαι σίγουρος πως δεν εκτελείται την ώρα που το κάνεις απεγκατάσταση; :)

Ναι ειμαι απολυτα σιγουρος... Αφου να φανταστεις οτι ακομα και τωρα (μετα απο διαγραφη αρχειων, registry, απανωτα uninstall, και με τη βοηθεια του Power Tools 2005) μολις πατησω καποιο download link παλι βγαινει το παραθυρο του DAP αλλα αυτη τη φορα λεει οτι δεν βρισκει το DAP !!! Γιατι βγαινει ρε παιδια; Αφου του εχω φαει οτι αρχειο ειχε σχεση με το DAP...

Γκρρρρρρ.........

Xμ, οκ, κάτι έχει μείνει - μένει να βρεθεί είτε το που, είτε κάποιο εργαλείο να βοηθήσει να φύγει ολοκληρωτικά.

Θα δουμε, λιγο αργότερα.

:)

Για κοίταξε απο τις ρυθμίσεις του browser σου για τον download manager που χρησιμοποιεί και αν είναι το DAP απλώς άλλαξε το... :)

Για κοίταξε απο τις ρυθμίσεις του browser σου για τον download manager που χρησιμοποιεί και αν είναι το DAP απλώς άλλαξε το... :)

Τις εχω κοιταξει :(

Τιποτα σας λεω... Μ'εχει "φρικαρει" το DAP !

Χρησιμοποιουσα το Download Mage παλαιοτερα και μετανιωνω την ωρα και τη στογμη που το αλλαξα... :cry:

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα να κάνεις ένα format μιας και έχεις και το πρόβλημα με τα processes; :)

Απο οτι εχω καταλαβει τα εχεις διαγραψει ολα, εχεις δοκιμασει ομως να κανεις και ενα search ραφωντας DAp η κατι σχετικο και να δεις αμα θα σου βγαλει κατι σχετικο (μπορει να σου εχει ξεφυγει κατι στο φακελο των Window η Documents and Settings, ποτε δεν ξερεις)

Γιατί δε δοκιμάζεις να αφαιρέσεις το πρόγραμμα με τη χρήση του Add/Remove For Good? Είναι πολύ εύχρηστο και πραγματικά κάνει δουλειά. ;)
:shifty:

Ok egw tha sou sinistousa na XANAVALEIS to DAP kai na to XANAVGALEIS..

ki egw auto kanw panta otan den mporw na apegkatastisw kati..

egkatastasi ksana kai meta apegkatastasi.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Ok egw tha sou sinistousa na XANAVALEIS to DAP kai na to XANAVGALEIS..

Πιστεψε με το εκανα... Αλλα... Τιποτα... :angry:

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα να κάνεις ένα format μιας και έχεις και το πρόβλημα με τα processes; :)

Βασικα αυτο θελω να αποφυγω... Στο προηγουμενο μου PC ειχα βαρεθει να κανω Format ! Μολις με χαλαγε κατι, οτιδηποτε, του εριχνα ενα format και εστρωνε το PCακι :p

Ομως τοτε ειχα μονο 20 Giga δισκο και περιπου ηξερα τι ειχα μεσα κι εκανα ευκολα τα "ξεσκαρταρισματα" μου...

Τωρα που ειναι 200 ουτε που ξερω τι γινετε :sorry:

Τα procecces δεν μου δημιουργουν προβλημα απλα ειναι αρκετα και δεν ξερω αν καποια απο αυτα χρειαζεται να "τρεχουν". Ειναι κατι που το ρωταω, θα μαθω τροπους, θα μαθω καλυτερα τα περι procecces και θα "χαλαρωσω" και το PC μου...

DAP....DAP

:hunter:

Exeis dokimasei na to apegkatastiseis se Safe Mode??

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Kane restart, pata sunexeia to F5 i to F8(den thumamai poio apta 2 einai), molis sou bgalei tis epiloges mpes se Asfali Leitourgia.

Meta des an ginetai Apegkatastasi tou DAP apo ekei..