sadiagraxa Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Πριν λιγο καιρο κατεβασα το προγραμμα διαχειρισης Downloads που λεω και στον τιτλο του θεματος... Καποια στιγμη βρηκα ενα καλυτερο (η τουλαχιστον εμενα με βολεψε καλυτερα απο το DAP) και τωρα δεν μπορω να κανω uninstall το DAP... Εχω παει να το απεγκαταστησω απο πολλα και διαφορα μερη αλλα αυτο επιμενει μετα απο καθε restart να "μπαινει" μπροστα σε οποιοδηποτε αρχειο επιχειρησω να κανω download ! Γιατι δεν γινεται uninstall; Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι αυτη η ιστορια εχει κρατησει πανω απο 2 εβδομαδες και ειναι κριμα να κανω Format ολοκληρο το PC μονο για ενα προγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Εγω οσες φορες εχω "κατσει" σε τετια περιπτωση εχω κανει το εξης, ομως δεν ξερω αμα ειανι σωστο και ανα τυχον κανει κακο στο pc: Διαγραφω καθε φακελο που εχει να κανει με αυτο το προγραμα απο καθε σημιο του pc και μετα διαγραφω ολα τα υπολιματα στην registry. Τωρα ομως οπως προειπα δεν ξερω αν τυχον κανει κακο. Παντος αν το επιχηρεις προσεξε με την registry, ιδικα αμα δεν εχεις εμπειρια. Κανε ενα export κιολας πριν ξεκινισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Πριν λιγο καιρο κατεβασα το προγραμμα διαχειρισης Downloads που λεω και στον τιτλο του θεματος... Καποια στιγμη βρηκα ενα καλυτερο (η τουλαχιστον εμενα με βολεψε καλυτερα απο το DAP) και τωρα δεν μπορω να κανω uninstall το DAP... Εχω παει να το απεγκαταστησω απο πολλα και διαφορα μερη αλλα αυτο επιμενει μετα απο καθε restart να "μπαινει" μπροστα σε οποιοδηποτε αρχειο επιχειρησω να κανω download ! Γιατι δεν γινεται uninstall; Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι αυτη η ιστορια εχει κρατησει πανω απο 2 εβδομαδες και ειναι κριμα να κανω Format ολοκληρο το PC μονο για ενα προγραμμα... δοκίμασε να κατεβάσεις το Power Tools 2005. έχει μια επιλογή: Software Manger Και σου επιτρέπει να κάνεις remove ότιδήποτε θες ;) πρόσεξε όμως τι! :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Καλυτερα να αφησω αυτον τον τροπο ως "τελευταια λυση" γιατι εχω κακη εμπειρια απο το πειραγμα της Registry :worry: Αν καποιος ειχε ή εχει το ιδιο προβλημα ας postαρει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα το (κ...)προγραμμα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Καλυτερα να αφησω αυτον τον τροπο ως "τελευταια λυση" γιατι εχω κακη εμπειρια απο το πειραγμα της Registry :worry: Αν καποιος ειχε ή εχει το ιδιο προβλημα ας postαρει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα το (κ...)προγραμμα :mad: http://www.macecraft.com/ δοκίμασε αυτο που σου προτείνω ;) σε παρόμοια προβλήματα με το δικό σου αλλα και σε άλλα πολλα, σου λύνει τα χέρια το power tools :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Είχα κατεβάσει κι εγώ το ''DAP''... και το spybot μου βρήκε ότι είχε spyware! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Είχα κατεβάσει κι εγώ το ''DAP''... και το spybot μου βρήκε ότι είχε spyware! :( Τελικα το απεγκατεστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Είχα κατεβάσει κι εγώ το ''DAP''... και το spybot μου βρήκε ότι είχε spyware! :( Oxi spyware! Adaware legontai auta pou exei to DAP.. ekeina ta diafimistika Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Oxi spyware! Adaware legontai auta pou exei to DAP.. ekeina ta diafimistika :X :O :cry: :p Τελικα το απεγκατεστησες; Δε νομίζω ότι είχα κάποιο πρόβλημα στην απεγκατάσταση... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ναι ρε γμτ, οι περισσότεροι Download Managers ειναι γεμάτοι ζωύφια. Υ.α.γ Τελευταίο καλό που θυμάμαι ήτανε το Reget Y.β.γ Δεν μπορώ δυστυχώς να ανακαλέσω γιατί επαψα να το χρησιμοποιω Υ.γ.γ :no: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Είσαι σίγουρος πως δεν εκτελείται την ώρα που το κάνεις απεγκατάσταση; :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Είσαι σίγουρος πως δεν εκτελείται την ώρα που το κάνεις απεγκατάσταση; :) Ναι ειμαι απολυτα σιγουρος... Αφου να φανταστεις οτι ακομα και τωρα (μετα απο διαγραφη αρχειων, registry, απανωτα uninstall, και με τη βοηθεια του Power Tools 2005) μολις πατησω καποιο download link παλι βγαινει το παραθυρο του DAP αλλα αυτη τη φορα λεει οτι δεν βρισκει το DAP !!! Γιατι βγαινει ρε παιδια; Αφου του εχω φαει οτι αρχειο ειχε σχεση με το DAP... Γκρρρρρρ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Xμ, οκ, κάτι έχει μείνει - μένει να βρεθεί είτε το που, είτε κάποιο εργαλείο να βοηθήσει να φύγει ολοκληρωτικά. Θα δουμε, λιγο αργότερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Για κοίταξε απο τις ρυθμίσεις του browser σου για τον download manager που χρησιμοποιεί και αν είναι το DAP απλώς άλλαξε το... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Για κοίταξε απο τις ρυθμίσεις του browser σου για τον download manager που χρησιμοποιεί και αν είναι το DAP απλώς άλλαξε το... :) Τις εχω κοιταξει :( Τιποτα σας λεω... Μ'εχει "φρικαρει" το DAP ! Χρησιμοποιουσα το Download Mage παλαιοτερα και μετανιωνω την ωρα και τη στογμη που το αλλαξα... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα να κάνεις ένα format μιας και έχεις και το πρόβλημα με τα processes; :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Απο οτι εχω καταλαβει τα εχεις διαγραψει ολα, εχεις δοκιμασει ομως να κανεις και ενα search ραφωντας DAp η κατι σχετικο και να δεις αμα θα σου βγαλει κατι σχετικο (μπορει να σου εχει ξεφυγει κατι στο φακελο των Window η Documents and Settings, ποτε δεν ξερεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Γιατί δε δοκιμάζεις να αφαιρέσεις το πρόγραμμα με τη χρήση του Add/Remove For Good? Είναι πολύ εύχρηστο και πραγματικά κάνει δουλειά. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ok egw tha sou sinistousa na XANAVALEIS to DAP kai na to XANAVGALEIS.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ok egw tha sou sinistousa na XANAVALEIS to DAP kai na to XANAVGALEIS.. ki egw auto kanw panta otan den mporw na apegkatastisw kati.. egkatastasi ksana kai meta apegkatastasi. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ok egw tha sou sinistousa na XANAVALEIS to DAP kai na to XANAVGALEIS.. Πιστεψε με το εκανα... Αλλα... Τιποτα... :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα να κάνεις ένα format μιας και έχεις και το πρόβλημα με τα processes; :) Βασικα αυτο θελω να αποφυγω... Στο προηγουμενο μου PC ειχα βαρεθει να κανω Format ! Μολις με χαλαγε κατι, οτιδηποτε, του εριχνα ενα format και εστρωνε το PCακι :p Ομως τοτε ειχα μονο 20 Giga δισκο και περιπου ηξερα τι ειχα μεσα κι εκανα ευκολα τα "ξεσκαρταρισματα" μου... Τωρα που ειναι 200 ουτε που ξερω τι γινετε :sorry: Τα procecces δεν μου δημιουργουν προβλημα απλα ειναι αρκετα και δεν ξερω αν καποια απο αυτα χρειαζεται να "τρεχουν". Ειναι κατι που το ρωταω, θα μαθω τροπους, θα μαθω καλυτερα τα περι procecces και θα "χαλαρωσω" και το PC μου... DAP....DAP :hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Exeis dokimasei na to apegkatastiseis se Safe Mode?? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Exeis dokimasei na to apegkatastiseis se Safe Mode?? Οχι... Για πες... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Kane restart, pata sunexeia to F5 i to F8(den thumamai poio apta 2 einai), molis sou bgalei tis epiloges mpes se Asfali Leitourgia. Meta des an ginetai Apegkatastasi tou DAP apo ekei.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts