Jump to content

Προβλημα και απορια!!


XRV750L
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και καποιο καιρο συμμετεχω στο φορουμ μιας πολυ γνωστης ιστοσελίδας σε καποιο συγκεκριμενο θεμα. (Θα σας δωσω λεπτομερειες για να τσεκαρετε το προβλημα και σεις). Τις τελευταιες 3-4 μερες δεν μπορω να μπω με τίποτα!! Εχω ADSL 384, ομως εχω προσπαθησει και με γραμμη Τ2 με το ιδιο αποτελεσμα. Μου φορτωνει με το ζορι 5 μπαρες και εκει...τελειωνουν ολα. Το παραξενο ειναι πως η επικεφαλιδα του θεματος, που σου δειχνει τον αριθμο των συνολικων απαντησεων, (οπως και ημερομηνια και ωρα της τελευταιας), προχωραει κανονικα. Με πυραυλο μπαινουν οι αλλοι? Προκειται για μαιμου απαντησεις εσωθεν? Παιζεται κατι πολυ τεχνολογικο που εγω αγνοω?

Μιλαω για το in.gr οπου μπαινετε στο forum, επιλεγετε το κατω-κατω θεμα που λεει ''ειδησεις-επικαιροτητα'', και σε αυτα που ανοιγει στην συνεχεια προσπαθηστε να μπειτε στο ''διεθνης τρομοκρατια''. Προφανως δεν θα σας αφησει να μπειτε, ομως τσεκαρετε καπου τον συνολικο αριθμο και την τελευταια ημερομηνια-ωρα, και ξαναδειτε το αργοτερα, η αυριο, οπου οταν εσεις παλι δεν θα μπορειτε να μπειτε, καποιοι αλλοι θα το εχουν κανει χαλαρα.!! :cry: :cry: :cry:

Link to comment
Share on other sites

ούτε εμένα μου άνοιξε... ίσως έχει καποιο πρόβλημα το Site η απλά μπορει να μπαίνουν τόσοι πολλοί στο σηγκεκριμένο αυτην την στιμγη και να αργεί (δεν το νομίζω.. :O )

πάντως σίγουρα δεν φταίει η γραμμή σου.. :)

Link to comment
Share on other sites

Εξακολουθω να μην μπορω να μπω ουτε με ISDN,ουτε με ADSL,αλλα ουτε και με T2. Ο μονος που μπορεσε να μπει μια φορα ηταν ο JUNior και μαλιστα με PSTN. Καπου εδω θα κουφαθούμε (φυσικα το πιστευω το παιδι, αλλα ειναι κουφο το ολο θεμα).
Link to comment
Share on other sites

Οταν λετε οτι μπαινετε, εννοειτε οτι μπαινετε μεχρι τελους οπου μπορειτε να διαβασετε μηνυματα και να γραψετε και δικο σας, η, απλως ανοιγει μεχρι εκει που λεει ''διεθνης τροκρατια''? μεχρι εκει μπαινω και γω, αλλα δεν με παει παρακατω απο 6 διαφορετικες συνδεσεις που εχω δοκιμασει, μεχρι και με γραμμη Τ2, ακομα και απο ιντερνετ καφε. :cry:
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ αυτή τη στιγμή που δοκίμασα δεν μπορώ να μπώ.Δεν ανοίγει μόνο το συγκεκριμμένο link ενώ τα διπλανά ανοίγουν κανονικά.Πιστεύω θα το φτιάξουν.(Εχω ADSL 384)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...