Jump to content

Ασυρματο keyboard

lepes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα εχει παρατηρησει κανεις αλλος κολληματα με ασυρματο πληκτρολογιο σε παιχνιδια που παιζονται με το πληκτολογιο πχ. εμενα σαν να κολλαει ο Buffer με το Counter Strike και το Moto Gp...Εχω ειδη παει το πρωτο πισω γιατι νομιζα οτι ειναι χαλασμενο αλλα και το 2ο τα ιδια κανει :worry: :worry:

Ποιο ασύρματο πληκτρολόγιο έχεις?

Εγώ έχω το cordless desktop mx (οχι Bluetooth) που είναι πληκτρολόγιο και mouse χωρίς να έχω προβλήματα. Μήπως έχεις κοντά ασύρματες συσκευές ίδιας μάρκας και κάνουν παρεμβολές η μια στην άλλη?

Γενικότερα τα ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια δεν είναι για gaming. Πολλές φορες κολλάνε και μπερδεύονται. Καλύτερα με το καλωδιάκι και να είσαι σίγουρος... :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Καλημερα εχει παρατηρησει κανεις αλλος κολληματα με ασυρματο πληκτρολογιο σε παιχνιδια που παιζονται με το πληκτολογιο πχ. εμενα σαν να κολλαει ο Buffer με το Counter Strike και το Moto Gp...Εχω ειδη παει το πρωτο πισω γιατι νομιζα οτι ειναι χαλασμενο αλλα και το 2ο τα ιδια κανει :worry: :worry:

Πω πω φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα ειδικα με το motogp!!Και εγω τα ιδια παθαινω με το ασυρματο keyboard μου ειδικα αν εισαι σε καμμια τελευταια στροφη και κολλησει και καρφωθεις στον τοιχο και σε περασουν ολοι ειναι για τρελα μετα!!Και εγω εχω ασυρματα keyboard και mouse της microsoft απο τα πρωτα που βγηκαν!!Το ειχε ο ξαδερφος μου και το αλλαξε γι'αυτο το πηρα εγω και αυτος πηρε της Logitech και ειναι απολυτα ευχαριστημενος!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...