lepes Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Καλημερα εχει παρατηρησει κανεις αλλος κολληματα με ασυρματο πληκτρολογιο σε παιχνιδια που παιζονται με το πληκτολογιο πχ. εμενα σαν να κολλαει ο Buffer με το Counter Strike και το Moto Gp...Εχω ειδη παει το πρωτο πισω γιατι νομιζα οτι ειναι χαλασμενο αλλα και το 2ο τα ιδια κανει :worry: :worry: Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ποιο ασύρματο πληκτρολόγιο έχεις? Εγώ έχω το cordless desktop mx (οχι Bluetooth) που είναι πληκτρολόγιο και mouse χωρίς να έχω προβλήματα. Μήπως έχεις κοντά ασύρματες συσκευές ίδιας μάρκας και κάνουν παρεμβολές η μια στην άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Γενικότερα τα ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια δεν είναι για gaming. Πολλές φορες κολλάνε και μπερδεύονται. Καλύτερα με το καλωδιάκι και να είσαι σίγουρος... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Καλημερα εχει παρατηρησει κανεις αλλος κολληματα με ασυρματο πληκτρολογιο σε παιχνιδια που παιζονται με το πληκτολογιο πχ. εμενα σαν να κολλαει ο Buffer με το Counter Strike και το Moto Gp...Εχω ειδη παει το πρωτο πισω γιατι νομιζα οτι ειναι χαλασμενο αλλα και το 2ο τα ιδια κανει :worry: :worry: Πω πω φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα ειδικα με το motogp!!Και εγω τα ιδια παθαινω με το ασυρματο keyboard μου ειδικα αν εισαι σε καμμια τελευταια στροφη και κολλησει και καρφωθεις στον τοιχο και σε περασουν ολοι ειναι για τρελα μετα!!Και εγω εχω ασυρματα keyboard και mouse της microsoft απο τα πρωτα που βγηκαν!!Το ειχε ο ξαδερφος μου και το αλλαξε γι'αυτο το πηρα εγω και αυτος πηρε της Logitech και ειναι απολυτα ευχαριστημενος!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ολα οκ με το καλωδιο... :) :):) αντε γιατι στο cs με ειχανε λιωσει τα bots....... xixixi Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts