Jump to content

Smam trolling ...


blizard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή το foroum εχει γεμίσει με 2-3 τρολλ με πολαπλους που καταστρεφουν όλα τα τοπικ της vodafone  θα προσπαθώ να μεταφέρω εδω τις απαντήσεις στις κουταμαρες τους με ενα απλο λνκ στα τόπικ που προσπαθούν να σπαμαρουν ... ετσι όποιος θέλει να κοιτάει και δεν θα πετυχαίνουν το σκοπό τους (δυστυχώς οι μοντ κουράστικαν φαινεται )

Οι ανοησίες είναι κάθε είδους ... πχ γραφει σε 10 τοπικ φίλος μου κερδισε 2 φορες σε διαγωνισμό και του εκλεψαν το δωρο οπότε φέυγω απο vodafone. - δεν φευγει φυσικά, ο φίλος του δεν εχει κερδισει (θα ηταν αδύνατο στατιστικα κλπ) .
Γυναικα έχασε 1500 ευρω στο efood , οπότε φύγετε απο vodafone είναι απατεωνες που το διαφημίζουν , (η vodafone εχει ασφαλή πληρωμη και μάλιστα τρομερά βολικη με σμαρτ ποκετ)
Φευγω απο την vodafone γιατι κολλάει το liquid και το κανουν επιτηδες  (δεν τον νοιάζει η λύση που του λεμε αν του γίνει μια στο τοσο , συν οτι το εφταξαν)

Μόλις τώρα έγραψε σε όλα τα τοπικ οτι δεν μπορεις να κατεβάζεις πανω απο 300gb ακόμα και στα συμβόλαια που δεν ισχύει (μπαινει φραγή 4mb μετα τα 300gb στο cu και στις καρτουλε ιντερνετ δώρο ή με 3 ευρω που δίνουν με μερικα συμβόαλαια)

Θα συνεχίζω με απαντήσεις δω μπας καταφέρουμε να μειωσουμε το καταστροφικό τρολλιγκ  

Link to comment
Share on other sites

10 ώρες πριν, blizard said:

μπαινει φραγή 4mb μετα τα 300gb

Κόφτης μπαίνει. Όχι φραγή. Και εφόσον είσαι online, είναι απεριόριστο. Και τηλεόραση μπορείς να δεις και να σερφάρεις. Και θεωρώ ότι αφορά ελάχιστους αυτός ο περιορισμός

Edited by sou_d
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...