Jump to content

Τα ρεκόρ είναι για να "σπάνε"... Τρομάζουν οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S24!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”, μια φράση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Samsung Galaxy S24 που είναι καλύτερο από ότι φανταζόμασταν όλοι! Αποτελεί τον νέο βασιλιά στην premium high-end κατηγορία Android συσκευών και με σύμμαχο την τεχνητή νοημοσύνη, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής!

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνει το ρεκόρ προ-παραγγελιών που πετυχαίνει η νέα γενιά Galaxy S24 με σχεδόν 1,2 εκατομμύρια συσκευές που προπωλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα στην Κορέα, ξεπερνώντας τα 1,2 εκατομμύρια της γενιάς S23. Στην Ινδία είχαμε 250.000 προ-κρατήσεις σε μόλις τρεις ημέρες, ενώ ο ίδιος αριθμός εξασφαλίστηκε σε διάστημα τριών εβδομάδων για την οικογένεια S23.

Αν και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως κάθε μέρα θα μπορούσε να υπάρξει μια αυξητική τάση στον αριθμό χωρών που θα μπορούσαν να αναφέρουν παρόμοια ισχυρά στοιχεία πωλήσεων για συσκευές S24, μπορούμε τώρα τουλάχιστον με σιγουριά να προσθέσουμε την Ολλανδία σε αυτή την λίστα. Προφανώς, η οικογένεια S24 βλέπει 50% αύξηση στις προ-παραγγελίες σε σύγκριση με την S23 εντός της χώρας.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Samsung Ολλανδίας, Gerben van Walt Meijer, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με την εκπληκτική πορεία της συσκευής, αποδίδοντας την επιτυχία της προ-παραγγελίας σε χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης.

Το Galaxy AI μεταμορφώνει τη σύνδεσή μας με τον κόσμο […]. Ο ενθουσιασμός των χρηστών μας για αυτές τις νέες δυνατότητες αντανακλάται στα πρώτα στοιχεία πωλήσεων, τα οποία σπάνε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Galaxy AI, είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της οικογένειας Galaxy S24. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ένας νέος βοηθός γραφής με ορθογραφία και γραμματική, μετάφραση συνομιλίας και τροποποίηση στυλ γραφής. Τα τηλέφωνα μπορούν επίσης να κάνουν live μετάφραση σε κλήσεις ή διαπροσωπικές συνομιλίες, να συνοψίζουν σημειώσεις και ιστοσελίδες, ακόμη και να μεταγράφουν ηχογραφήσεις φωνής. Φυσικά, υπάρχει επίσης η λειτουργία Circle to Search της Google, η οποία όπως έχει γίνει ήδη γνωστό θα παραμείνει αποκλειστική για τις συσκευές Google Pixel 8 και Galaxy S24 για αρκετό καιρό.

[via]

Δείτε επίσης: 

Samsung Galaxy S24 Ultra Review – Ο Βασιλιάς είναι ντυμένος με… Α.Ι.!

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Quote

η νέα γενιά Galaxy S24 με σχεδόν 1,2 εκατομμύρια συσκευές που προπωλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα στην Κορέα, ξεπερνώντας τα 1,2 εκατομμύρια της γενιάς S23

Ξερω ειναι press release το θεμα, αλλα σε ποια μαθηματικα συστηματα τα σχεδον Χ ξεπερνανε τα Χ;

Link to comment
Share on other sites

Χαχαχα. 
Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα. 
Σαν ανταγωνισμός βέβαια μόνο καλό κάνει ώστε να δούμε καλύτερες συσκευές. 

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...