Jump to content

Οργιάζουν οι φήμες! Έρχεται foldable από την Apple μέσα στο 2026 - 2027!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αποκλειστικό ρεπορτάζ που στηρίζεται σε insiders που δραστηριοποιούνται στη περιοχή της Κοράς, ισχυρίζεται πως η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple βρίσκεται ήδη στο στάδιο της ανάπτυξης. Οι συγκεκριμένες φήμες αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι το μέγεθος της εσωτερικής οθόνης θα είναι περίπου 7-8″, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει το iPad mini στο προϊοντικό portfolio της Apple σύμφωνα με ορισμένες φήμες.

Ωστόσο, εξυπακούεται ότι οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί. Επιπλέον οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν ότι η Apple δοκιμάζει ένα iPad mini νέας γενιάς με οθόνη OLED, κάτι που ωστόσο θεωρούμε ότι δεν θα είχε και ιδιαίτερο νόημα εάν στα πλάνα της το focus είναι ένα foldable. Πολλες πηγές συνηγορούν ότι η Apple ενδέχεται να εισαγάγει οθόνες OLED στη σειρά iPad Pro αργότερα φέτος, για αυτό και το υπό ανάπτυξη OLED iPad mini δεν θα ακολουθούσε πριν από το επόμενο έτος.

Τόσο η Samsung Display όσο και η LG Display φέρεται να έχουν παράσχει στην Apple δείγματα πτυσσόμενων πάνελ οθόνης σε εύρος μεγεθών 6″ και 7″ αντίστοιχα. Τώρα ακούγεται ότι η Apple σχεδιάζει να επιλέξει μεγαλύτερο πάνελ και υποθέτουμε πως αυτό θα μπορούσε να προορίζεται για την πρώτη πτυσσόμενη συσκευή της.

Εάν η Apple βέβαια αποφασίσει ότι πρόκειται να κάνει το βήμα, είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί πρώτα στη Samsung Display, δεδομένης της τεράστιας εμπειρίας της στο να προμηθεύει foldable displays. Εάν λοιπόν κλείσει το παραπάνω deal, τότε η LG δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή αναδιπλούμενων πάνελ για την Apple ένα χρόνο μετά τη Samsung.

Αργότερα, πιθανότατα γύρω στο 2028, η Apple μπορεί επίσης να λανσάρει ένα αναδιπλούμενο προϊόν 20 ή 25 ιντσών, το οποίο θα είναι είτε iPad είτε Mac. Φυσικά το μέγεθος 20,25″ αναφέρεται στην εσωτερική και αναδιπλούμενη οθόνη.

[via]

Δείτε επίσης: 

Για 17η συνεχή χρονιά η Apple είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία στον κόσμο!

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το μινι δεν πρόκειται να σταματήσει. 
Όσοι πάνε συχνά εξωτερικό γνωρίζουν. 
μείνει ένα εξαιρετικό προϊόν, μικρό, ισχυρό και στιβαρό. Πολλοί που έχουν πάρει τα μεγάλα τα έχουν στην άκρη. Αν και το μεγάλο δεν συγκρίνεται, η φορητότητα του μικρού είναι απίστευτη 

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...