Jump to content

Google: Bard Gemini Pro και Double-Check έρχονται στην Ελλάδα


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Τον Δεκέμβριο, η Google προχώρησε σε σειρά ανακοινώσεων σχετικά με μια σημαντική πρωτοποριακή εξέλιξη στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, παρουσιάζοντας το Gemini – το μεγαλύτερο και πιο ικανό μοντέλο της στην ΑΙ.

Μεταξύ των ανακοινώσεων ήταν και η είδηση ότι το Bard θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια ειδικά ρυθμισμένη έκδοση του μοντέλου Gemini Pro – και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, από σήμερα, το Bard με το Gemini Pro είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Το Bard με το Gemini Pro είναι ιδιαίτερα ικανό να κατανοεί, να συνοψίζει, να αντιλαμβάνεται, να δημιουργεί κώδικα και να προγραμματίζει. Και, ως μέρος της τολμηρής και υπεύθυνης προσέγγισής μας για την τεχνητή νοημοσύνη, έχουμε συνεργαστεί εκ των προτέρων με εμπειρογνώμονες, νομοθέτες  και ρυθμιστικές αρχές για την προστασία της ιδιωτικότητας σχετικά με αυτή την επέκταση.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος αυτού, επεκτείνουμε επίσης τη δυνατότητα διπλού ελέγχου των απαντήσεων του Bard στα ελληνικά. Όταν κάνετε “κλίκ”  στο εικονίδιο “G” στο Bard, αυτό θα ελέγξει την απάντηση και θα αξιολογήσει αν υπάρχει περιεχόμενο στο διαδίκτυο που να την τεκμηριώνει. Όταν μια απάντηση μπορεί να ελεγχθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο,  μπορείτε να κάνετε “κλίκ”  στις μαρκαρισμένες φράσεις και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο που βρέθηκε στο Google Search, υποστηρίζοντας ή αντικρούοντας τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν.

Με αυτές τις ενημερώσεις, το Bard γίνεται πιο προσιτό, ικανό και ευέλικτο ώστε να υποστηρίζει τα πάντα, από σύνθετα  δημιουργικά projects μέχρι μικρές καθημερινές εργασίες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...