hoannis Δημοσιεύτηκε 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 2 Φεβρουαρίου Μπορώ να χρησιμοποιώ το hotspot για να μοιράζω τα wifi data μου; Κάνω την διαδικασία που έκανα στο παλιό μου τηλέφωνο αλλά όταν ανοίγω το hotspot από μόνο του κλείνει το wifi και ενώ συνδέονται άλλες συσκευές δεν έχουν internet. Φυσικά με ανοιχτά τα cellular data παίζει κανονικά. Ενώ το τηλέφωνο είναι 5G και είναι ρυθμισμένο να έχει προτιμώμενο 5G/4G κτλ πιάνει έως 4G Βέβαια δεν ξέρω αν είναι η περιοχή που το δοκίμασα αλλά το έχει δει και κάποιος άλλος; Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, hoannis said: Μπορώ να χρησιμοποιώ το hotspot για να μοιράζω τα wifi data μου; Κάνω την διαδικασία που έκανα στο παλιό μου τηλέφωνο αλλά όταν ανοίγω το hotspot από μόνο του κλείνει το wifi και ενώ συνδέονται άλλες συσκευές δεν έχουν internet. Φυσικά με ανοιχτά τα cellular data παίζει κανονικά. Ενώ το τηλέφωνο είναι 5G και είναι ρυθμισμένο να έχει προτιμώμενο 5G/4G κτλ πιάνει έως 4G Βέβαια δεν ξέρω αν είναι η περιοχή που το δοκίμασα αλλά το έχει δει και κάποιος άλλος; Δυστυχώς έχουν, γενικά, θέμα κάποιες Motorola συσκευές σε αυτό το κομμάτι... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, atillas24 said: Δυστυχώς έχουν, γενικά, θέμα κάποιες Motorola συσκευές σε αυτό το κομμάτι... Σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι: Στο hotspot ή στο ότι δεν πιάνει 5G; Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 20 minutes ago, hoannis said: Σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι: Στο hotspot ή στο ότι δεν πιάνει 5G; Στο hotspot Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) Λογικό είναι να κλείνει το wifi όταν ενεργοποιεις το hotspot, αφού το hotspot δουλεύει μόνο με cellular data. Τώρα το ότι συνδέονται οι συσκευές αλλά δεν έχουν internet είναι ένα πρόβλημα που έχουν κάποια motorola. Παρόλα αυτά δοκιμάσει να κάνεις reset τα apn settings στις ρυθμίσεις του κινητού και reset στο "wifi, mobile, bluetooth" επίσης στις ρυθμίσεις του κινητού Edited 2 Φεβρουαρίου by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, bep1995 said: Λογικό είναι να κλείνει το wifi όταν ενεργοποιεις το hotspot, αφού το hotspot δουλεύει μόνο με cellular data. Τώρα το ότι συνδέονται οι συσκευές αλλά δεν έχουν internet είναι ένα πρόβλημα που έχουν κάποια motorola. Παρόλα αυτά δοκιμάσει να κάνεις reset τα apn settings στις ρυθμίσεις του κινητού και reset στο "wifi, mobile, bluetooth" επίσης στις ρυθμίσεις του κινητού Στο Poco F1 που έχω μοιράζω το WiFi. Το hotspot δεν δουλεύει μόνο με cellular. Αν δεν το κάνει η Motorola για μένα είναι πρόβλημα. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 31 minutes ago, hoannis said: Στο Poco F1 που έχω μοιράζω το WiFi. Το hotspot δεν δουλεύει μόνο με cellular. Αν δεν το κάνει η Motorola για μένα είναι πρόβλημα. Το υπέθεσα διότι και στο xiaomi mi a2 που έχω έτσι γίνεται. Το οποίο έχει και αυτό όπως και το motorola καθαρό android. Άρα μήπως φταίει το καθαρό android ;; Μήπως η δυνατότητα να διαμοιραζεις wifi είναι μια δυνατότητα που την βάζει όποιος κατασκευής θέλει στις συσκευές του ;; Δεν ξέρω.... Έκανες reset αυτά που σε είπα ώστε μήπως και φτιάξει το hotspot έστω και με cellular μόνο ;; Edited 2 Φεβρουαρίου by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 56 minutes ago, bep1995 said: Το υπέθεσα διότι και στο xiaomi mi a2 που έχω έτσι γίνεται. Το οποίο έχει και αυτό όπως και το motorola καθαρό android. Άρα μήπως φταίει το καθαρό android ;; Μήπως η δυνατότητα να διαμοιραζεις wifi είναι μια δυνατότητα που την βάζει όποιος κατασκευής θέλει στις συσκευές του ;; Δεν ξέρω.... Έκανες reset αυτά που σε είπα ώστε μήπως και φτιάξει το hotspot έστω και με cellular μόνο ;; Με cellular δουλεύει κανονικά. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Ενημέρωση για το 5G Τελικά δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα ήταν με το δίκτυο στην περιοχή που το δοκίμαζα αρχικά. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 43 minutes ago, hoannis said: Ενημέρωση για το 5G Τελικά δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα ήταν με το δίκτυο στην περιοχή που το δοκίμαζα αρχικά. Με ποιο δίκτυο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. 14 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου On 13/2/2024 at 2:51 ΜΜ, p_k said: Με ποιο δίκτυο; Vodafone. 1 Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts