RAVER Δημοσιεύτηκε October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2005 FREE 1000GB Email σου παρεχει 1000gb,ναι καλα :worry: μπειτε και γραφτειται εδω [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Και ρωταω τωρα εγω, τι μπορει να κανει καποιος τα 1000GB? Το μονο που μπορει να τα γεμισει ειναι να μαζευτει ολο το myphone και να κανουμε upload ολες τις DivX movies μας εκει :lol: (πλακα-πλακα...) Αν και καποια μουφα πρεπει αν παιζει... εγω εκανα account και μεχρι τωρα μου φαινεται καθαρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Και ρωταω τωρα εγω, τι μπορει να κανει καποιος τα 1000GB? Το μονο που μπορει να τα γεμισει ειναι να μαζευτει ολο το myphone και να κανουμε upload ολες τις DivX movies μας εκει :lol: (πλακα-πλακα...) Αν και καποια μουφα πρεπει αν παιζει... εγω εκανα account και μεχρι τωρα μου φαινεται καθαρο ποτε δεν ξερεις...καλο ειναι να υπαρχει! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73466 :whistle: Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Μα το θέμα με όλα αυτά τα mails δεν είναι ο συνολικός χώρος. Αλλά το μέγεθος του attach που επιτρέπουν ανά mail. Τι να τα κάνω τα 1000GB αν μπορώ να στείλω 10ΜΒ μόνο ανα μήνυμα. Δώρο άδωρο.. Για να ψαρώνουν κόσμο τα έχουν. Λες και θα λάβει κανένας ποτέ 1,024,000 mails των 10MB... Aστεία πράγματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Μα το θέμα με όλα αυτά τα mails δεν είναι ο συνολικός χώρος. Αλλά το μέγεθος του attach που επιτρέπουν ανά mail. Τι να τα κάνω τα 1000GB αν μπορώ να στείλω 10ΜΒ μόνο ανα μήνυμα. Δώρο άδωρο.. Για να ψαρώνουν κόσμο τα έχουν. Λες και θα λάβει κανένας ποτέ 1,024,000 mails των 10MB... Aστεία πράγματα. Χωρίς να θέλω να σου τη σπάσω είναι 102.400 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts