Jump to content

Μετατροπη VHS σε DVD

resurection_boy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελος και με την μετατροπη των VHS σε DVD.Ηταν ευχαριστο το αποτελεσμα μια και στο τελος ειδα ενα ολοκληρο συρταρι να αδειαζει και τωρα πλεον να μπορω να αποθηκευω κατι αλλο !

Κατι που θα ηθελα την βοηθεια σας εχει να κανει με τα αρχεια που κατεβαζω απο την VHS σε SVCD η VCD.Τα διαχωριζει σε τοσο ογκο ,οσο χρειαζετε για να γινει η εγγραφη τους σε απλα cds.Αν ομως θελεις να τα συγκεντρωσεις σε 1 dvd,αυτο δεν γινετε.Μια 3ωρη δηλαδη κασσετα βγαινει σε αρκετα 600αρια αρχεια.Και επειδη το προγραμμα βλεπει οτι αυτα ειναι σε svcd η vcd και το δισκακι dvd,δεν τα γραφει.

Καποια γνωμη-λυση ?

Στην ιστοσελιδα μου εχω ανεβασει ενα αρχειο με φωτος για το πως εκανα την μετατροπη VHS to DVD

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

• 2 years later...
  • Απαντήσεις 80
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

geia sas paidia to epanaferw to 8ema pali....

grafw to video me to ulead10 k ama grafw panw apo 15 lepta peripou meta o ixos den sigxronizetai me tin eikona..ti kanw s autin tin periptwsi?

• 4 weeks later...
Θέλω να επιλέξω συσκευή με usb για να μετατρέψω τις κασσέτες σε dvd και είμαι ανάμεσα σε δύο.Το Aver DVD EzMaker USB Gold και το Kworld dvd maker usb.Ποιο προτείνετε?

• 1 year later...
Θέλω να επιλέξω συσκευή με usb για να μετατρέψω τις κασσέτες σε dvd και είμαι ανάμεσα σε δύο.Το Aver DVD EzMaker USB Gold και το Kworld dvd maker usb.Ποιο προτείνετε?

Ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο ποιο προτείνετε?

KWORLD XPERT DVD MAKER

AVERMEDIA DVD EZMAKER USB GOLD

Εχω προβλημα ομως το εγκατεστησα μαζι με τα προγραμματα που ειχε αλλα οταν παω να κανω capture δεν δειχνει εικονα (μαυρη) και δεν κανει και τιποτα.

Το εχω συνδεσει με το video. Απο το video φευγει ενα καλωδιο scart το οποιο καταλληγει σε ασπρο κοκκινο κιτρινο τα οποια τα συνδεω στο "μηχανηματακι" στα αντιστοιχα χρωματα αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταιει????

• 2 weeks later...

Βλέπω ότι δεν σου έχουν απαντήσει τόσες ημέρες και αποφάσισα να σου γράψω εγώ. Άσχετος και εγώ , ψιλοψάχνομαι.

Να θεωρήσω ότι το scart είναι scart εξόδου (ή αν είναι διπλής, έχεις επιλέξει το output) . Έχω το BD MAKER της KWORLD . Κοίταξε στα settings μήπως έχει κάτι σε "TV setup". Εκεί, επέλεξε το PAL_B. Επίσης στο "Video set up" επέλεξε "composite video". Δοκίμασε και τα ξαναλέμε.

---------------------------------------------------------------------------

Να ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να ξέρει.

Λοιπόν, κάνω κανονικά capture , αλλά σε κάποια κομμάτια του video , αρχίζει η εικόνα και κάνει κάτι "πετάγματα" Δηλ. φανταστείτε ένα πρόσωπο στο κέντρο της οθόνης. Ξαφνικά εμφανίζει ένα καρέ της εικόνας στην άκρη της οθόνης και μετά ξαναδείχνει κανονικά. Η κασσέτα, όταν παίζει απευθείας στην tv δεν έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν η ταινία περνάει μέσα από το μετατροπέα. Τι μπορεί να φταίει ; Και ένα δεύτερο, λίγο κουφό. Μετά από καμμία ώρα που έκανε capture, μου έβγαλε μήνυμα ότι η ταινία (που είναι video με οικογενειακές στιγμές) είναι protected (!!!) και σταμάτησε το capture. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;

Γεννήθηκα, χωρίς να θέλω...

Θα πεθάνω, χωρίς να θέλω...

Τουλάχιστον, ας ζήσω όπως θέλω.