Crypton-R- Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (22 Ιούλ. 2004 , 02:37) Άκου. Το ανοίγεις, μπαίνεις, και το ενεργοποιείς. Έτσι θα τρέχει πάντα κρυφά. Επιλέγεις ένα κουμπί που θέλεις να ξεκινάει την ηχογράφηση (εγώ επέλεξα το αστεράκι μιας και τα άλλα είναι καβατζωμένα απο τις ταχείες κλήσεις). Βγαίνει ςάλλα δεν το απενεργοποιείς. Απλά πατάς έξοδο. Όποτε σου χρειαστεί να ηχογραφήσεις κάτι, πατάς συνεχόμενα το πλήκτρο που επέλεξες και ξεκινάει να γράφει απεριόριστα. Έχει πολλές ακόμα επιλογές που τις καθορίζεις απο τις ρυθμίσεις. Auto ekana kai egw toso kairo alla eftege to koumpi, eixa balei to 7. Twra ebala to 9 kai doulevei, alla twra den kserw pou ta apothikeuei. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Ανάλογα τι έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις. Αν το έχεις αφήσει όπως έχει, αποθηκεύονται στον φάκελο C:/Nokia/Sounds/Digital Για να το αλλάξεις μπαίνεις στις ρυθμίσεις, πηγαίνεις δεξιά στην στήλη file και επιλέγεις memory in use. Καλές ηχογραφήσεις. Σε wav πάντα,έτσι; ;) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (22 Ιούλ. 2004 , 03:15) Ανάλογα τι έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις. Αν το έχεις αφήσει όπως έχει, αποθηκεύονται στον φάκελο C:/Nokia/Sounds/Digital Για να το αλλάξεις μπαίνεις στις ρυθμίσεις, πηγαίνεις δεξιά στην στήλη file και επιλέγεις memory in use. Καλές ηχογραφήσεις. Σε wav πάντα,έτσι; ;) :) Den apothikeuete pouthena. Epsaksa kai me filemanager kai den to briskw kanea arxeio wav. Mipws stamataw lathos thn hxografisi? Krataw patimeno to 9 kai arxizei kai grafei kai otan thelw na kleisw to ksanakrataw patimeno to 9. Lathos to kanw? Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 κανένα sms counter η κάποιο πρόγραμμα που σου υπολογίζει το λογαριασμό σου για μας τους παγιωμένους υπάρχει..? Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (22 Ιούλ. 2004 , 15:29) κανένα sms counter η κάποιο πρόγραμμα που σου υπολογίζει το λογαριασμό σου για μας τους παγιωμένους υπάρχει..? Εγω χρησιμοποιω το Dasfly Minutes.Ειναι πολυ καλο!!Μετραει μηνυματα,κλησεις (μπορεις να βαλεις και peak/off peak hours) καθως και την κινηση του GPRS. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (22 Ιούλ. 2004 , 15:46) Εγω χρησιμοποιω το Dasfly Minutes.Ειναι πολυ καλο!!Μετραει μηνυματα,κλησεις (μπορεις να βαλεις και peak/off peak hours) καθως και την κινηση του GPRS. :) Μπορείς να το στείλεις ΕΔΩ αν σου είναι εύκολο γιατί το "πανηγύρι" δεν δουλεύει.. για να το κατεβάσω! Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Mipos exei kapoios to code or to programma pragogeis tou code? Elikse i dokimastiki periodos kai mou vgazei sinexeia enoxlitika minimata... Please help! P.S. sto aivianet to mono pou vrisko einai gia tin ekdosi 1.12 to opoio den douleuei... Euxartisto prokatavolika! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZO Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Καλησπέρα παιδιά. θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν μπορώ να στείλω(με ΒΤ ή υπέρυθρες) μέσω του "seleq" μια εφαρμογή (π.χ photoacute) ή ένα θέμα απο την κάρτα μνήμης του κινητού μου σε ένα άλλο? Και αν όχι, υπάρχει άλλος τρόπός? [sIGPIC][/sIGPIC]KOZO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KOZO (22 Ιούλ. 2004 , 20:27) Καλησπέρα παιδιά. θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν μπορώ να στείλω(με ΒΤ ή υπέρυθρες) μέσω του "seleq" μια εφαρμογή (π.χ photoacute) ή ένα θέμα απο την κάρτα μνήμης του κινητού μου σε ένα άλλο? Και αν όχι, υπάρχει άλλος τρόπός? Εξαρταται πιο τηλεφωνο εχεις.Αν εχεις το 7610 ή το 6600 με το τελευταιο firmware τοτε μπορεις μονο αν τα μετονομασεις ή χρησιμοποιωντας το mobiluck.Αν εχεις το 6600 και δεν το εχεις αναβαθμιση τοτε και βεβαια μπορεις. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 υπάρχει και ένας άλλος τρόπος για να περάσεις μια εφαρμογή σου σε ένα άλλο τηλέφωνο. και αυτός είναι ο εξής : παίρνεις όλα τα αρχεία που έχει φτιάξει ο installer μέσα στο e:system/apps/... και τα στέλνεις στον φίλο σου. μετά με τον file manager του τα κανεις ένα πακετάκι και τα βάζεις πάλι σε έναν ομώνυμο φάκελο στο e:system/apps κλπ κλπ κλπ. end of story. πηγαίνεις στο menu και να σου η εφαρμογή !!! βεβαια όλα αυτά τα κανεις στην περίπτωση που δεν έχεις το .sis αρχείο για να του το στείλεις !!!! είναι λίγο μπακαλίστικος τρόπος αλλα παράλληλα "τσακαλισιος" !! το μονο που χρειάζεται είναι ο φίλος σου να έχει έναν file manager κατά προτίμηση "fileman" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Ναι αλλά σε πολλά προγράμματα δημιουργούνται κάποια μικρά αρχειάκια στην μνήμη τηλεφώνου τα οποία διαβάζονται απο το κινητό όταν ανοίγεις το πρόγραμμα και λειτουργούν σε συνδιασμό με αυτά που αποθηκεύονται στην κάρτα. Μήπως πρέπει να κάνεις το ίδιο και για αυτά; Φίλε KOZO, όταν θέλεις να στέλνεις εφαρμογές σε ένα άλλο κινητό φίλου σου, όταν στέλνεις τα αρχεία sis στο κινητό σου και τα εγκαθιστάς, μην τα σβήνεις. Στέλνοντας ένα μόνο αρχείο, ο φίλος σου έχει όλο το πρόγραμμα. Αν αντιμετοπίζεις πρόβλημα αποστολής, βάλε το mobiluck 2.00 ή μετονόμαζε τα αρχεία sis σε si Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZO Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Έχω το 6600 και δεν το έχω κάνει αναβάθμιση. Επίσης έχω δοκιμάσει να στείλω το αρχείο .sis (σε 6600) αλλά δεν μπορούσε να το εγκαταστήσει. [sIGPIC][/sIGPIC]KOZO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Ναι αλλά σε πολλά προγράμματα δημιουργούνται κάποια μικρά αρχειάκια στην μνήμη τηλεφώνου τα οποία διαβάζονται απο το κινητό όταν ανοίγεις το πρόγραμμα και λειτουργούν σε συνδιασμό με αυτά που αποθηκεύονται στην κάρτα. Μήπως πρέπει να κάνεις το ίδιο και για αυτά; όχι τα αρχεία αυτά δημιουργούνται αφού έχεις εκτελέσει το πρόγραμμα . περνάμε μονο αυτά που είναι στην mmc. εφόσον το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο εκεί έτσι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KOZO (22 Ιούλ. 2004 , 19:02) Έχω το 6600 και δεν το έχω κάνει αναβάθμιση. Επίσης έχω δοκιμάσει να στείλω το αρχείο .sis (σε 6600) αλλά δεν μπορούσε να το εγκαταστήσει. e τότε θα ήταν αναβαθμισμένο 6600. ξανά δοκιμάστε με γλώσσα τηλεφώνου τα αγγλικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Δεν το έχω προσπαθήσει να το κάνω ποτέ έτσι. Δουλεύει μια χαρά μετά το πρόγραμμα; Πάντως πολύ κόπος να τα πάρεις όλα απο το mail σου και να τα ταχτοποιήσεις στο system/apps. KOZO για να το εγκαταστήσει ο φίλος σου, πες του να βάλει την γλώσσα τηλεφώνου στα αγγλικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZO Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Ευχαριστώ πολύ παιδία!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]KOZO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 mirror: με τον "fileman" είναι παιχνιδάκι. κανεις mark όλα τα αρχεία , cut και copy μέσα στον ομώνυμο φάκελο που έχεις φτιάξει . το "fileman" έχει ξεχωριστό drive για τα mail. και όντως δουλεύει και το έχω κάνει πολλές φορες σε φίλους μου γιατί ποτε δεν κουβαλάω sis αρχεία πάνω μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Για τον smart file manager της symbianware μιλάει ο sequent και όχι για τον extended file manager της psiloc. Για να εξηγούμαστε για όποιον δεν κατάλαβε. Είναι και για μένα το καλύτερο πρόγραμμα οργάνωσης αρχείων. Μόνο το reboot του λείπει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Μόνο το reboot του λείπει. έχω το fexplorer γι αυτήν την δουλειά. όπως επίσης και για τα screenshots έτσι?? είναι 2 πράγματα που δεν τα κάνει ο άλλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 paides ,ipws mporei na mou pei kapoios pai ekdosh tou ir remote na xrisimopoihsw kai ti akrivws prepei na kanw gia na doulepsei to key? http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος silver82 (23 Ιούλ. 2004 , 06:02) paides ,ipws mporei na mou pei kapoios pai ekdosh tou ir remote na xrisimopoihsw kai ti akrivws prepei na kanw gia na doulepsei to key? οτι και να δοκιμασα,ποτε δεν δουλεψε σωστα,μονο στο 7650 μου ειναι οκ :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 paides exw valei sto 7610 mou ton task manager tis Psiloc (nai to kserw, Psiloc suckz!! :angry: ), distixws den kserw kapoion allo antistoixo, pou diladi me patimeno to pliktro tou menou na pairnei mpros! To provlima einai oti oute teleia doulevei, + oti kathisterei to til na bei sta menu. Exete kapoio allo antistoixo? exw k to appman, to opoio omws prepei na to trekseis esi o idios, kai oxi me patimeno to pliktro tou menu :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (22 Ιούλ. 2004 , 03:15) Ανάλογα τι έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις. Αν το έχεις αφήσει όπως έχει, αποθηκεύονται στον φάκελο C:/Nokia/Sounds/Digital Για να το αλλάξεις μπαίνεις στις ρυθμίσεις, πηγαίνεις δεξιά στην στήλη file και επιλέγεις memory in use. Καλές ηχογραφήσεις. Σε wav πάντα,έτσι; ;) :) Auto to bip pou akougetai stin ixografisi kathe 5 secs, einai thema kinitou? den iparxei programma pou na to parakamptei? H einai ipoxrewmenes oi eteries na to akolouthoun?! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Ναι, είναι υποχρεωμένη η εταιρία που κατασκευάζει το πρόγραμμα να βάλει αυτό το μπιπ κατα την ηχογράφηση συνομιλίας. Έτσι ωστε να γνωρίζει ο άλλος οτι η συνομιλά ηχογραφείται. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αφαιρεί αυτό τον ήχο, τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί οτι υπάρχει κάποιο. Δεν πειράζει όμως, δεν είναι και τόσο ενοχλητικό. Πολλές φορές σου χρειάζεται και σε σένα τον ίδιο για να καταλαβαίνεις οτι η συνομιλία σου συνεχίζει και ηχογραφείται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrFrodo Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (23 Ιούλ. 2004 , 19:40) οτι και να δοκιμασα,ποτε δεν δουλεψε σωστα,μονο στο 7650 μου ειναι οκ :( tha symfwnisw..to IR remote einai ''demeno'' kai den lynetai sto 6600 moy :( Τάδε έφη mrFrodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts