Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές symbian 7.0s

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.Είμαι κάτοχος GD 87 και σκέφτομαι να το αλλάξω με το 6600.Οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής:

1) έχω διαβάσει στο mobileburn.com οτι η κάμερα του 6600 βγάζει οριζόντιες γραμμές σαν παράσιτα πριν τραβήξει την φωτό και μετά καθαρίζουν (η φώτο είναι καθαρή δηλαδή), ισχύει:

2) αυτές οι γραμμές δεν εξαφανίζονται στο video και η ποιότητά του είναι χάλια.(τουλάχιστον τα sample που είδα ήταν χάλια).Γίνεται τίποτα για να λυθεί το πρόβλημα ή έφταιγε το συγκεκριμένο κινητό που έκαναν review:

3) διάβασα οτι τα μηνύματα δεν στέλνονται σαν ένα μαζί αλλά τρία τρία ανα 60 χαρακτήρες όταν είναι στα ελληνικά, ισχύει:

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την υπομονή σας, ελπίζω σύντομα να είμαι ο ευτηχής κάτοχος ενος 6600.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 4 Ιαν. 2004 , 21:40)

paidia mipws mporei kapoios na mou dwsei ena link pou na douleyei gia to programma philips camcorder me ixo gia to 6600? episis, mipws exete vrei to ETI camcorder pou na einai symbato me to 6600? yparxei?

TIA! :)

:o :o

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stratisd ( 5 Ιαν. 2004 , 00:10)

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.Είμαι κάτοχος GD 87 και σκέφτομαι να το αλλάξω με το 6600.Οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής:

1) έχω διαβάσει στο mobileburn.com οτι η κάμερα του 6600 βγάζει οριζόντιες γραμμές σαν παράσιτα πριν τραβήξει την φωτό και μετά καθαρίζουν (η φώτο είναι καθαρή δηλαδή), ισχύει:

2) αυτές οι γραμμές δεν εξαφανίζονται στο video και η ποιότητά του είναι χάλια.(τουλάχιστον τα sample που είδα ήταν χάλια).Γίνεται τίποτα για να λυθεί το πρόβλημα ή έφταιγε το συγκεκριμένο κινητό που έκαναν review:

3) διάβασα οτι τα μηνύματα δεν στέλνονται σαν ένα μαζί αλλά τρία τρία ανα 60 χαρακτήρες όταν είναι στα ελληνικά, ισχύει:

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την υπομονή σας, ελπίζω σύντομα να είμαι ο ευτηχής κάτοχος ενος 6600.

1. ΟΙ φωτο φαίνονται μία χαρα (καμμία σχέση με το GD87)

2. Το Video σε περιορίζει στα 10 secs. Μόνο αυτό. Κατά τα άλλα όλα είναι οκ

3. Yeap, τα ελληνικά του 6600 είναι σε unicode format, οπότε όταν πάς να στείλεις μήνυμα παραπάνω από 70 χαρακτήρες, σου λέει οτι επειδή το μήνυμα περιέχει ειδικούς χαρακτήρες, θα σταλεί σε 2/ σε 3 μέρη.

I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 5 Ιαν. 2004 , 00:09)

Την συγκεκριμένη έκδοση την ανέβασα εγώ και την δοκίμασα! Δουλεύει κανονικά! Δεν ξέρω γιατί δεν δουλεψε σ'εσένα! :(

I 2.2 DEN doulevei.Ayto einai sigouro.Crasharei.

I proigoumeni doulevei alla ishyei ayto pou eipan ta paidia gia to sms.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 5 Ιαν. 2004 , 00:09)

Την συγκεκριμένη έκδοση την ανέβασα εγώ και την δοκίμασα! Δουλεύει κανονικά! Δεν ξέρω γιατί δεν δουλεψε σ'εσένα! :(

Πολύ φοβάμαι ότι κάποια άλλη εφαρμογή που έχω εγκατεστημένη δημιουργεί το πρόβλημα. Αλλιώς δεν εξηγείται στο ένα να παίζει και στο άλλο όχι. Στην mmc το έβαλες και εσύ ;

Filika

Apostolis

Go wireless. Visit www.awmn.gr

Κόμβος #37: bakolaz

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 5 Ιαν. 2004 , 01:27)

Photographer 2.31

h**p://www.aivanet.com/gr/index.php?show=10&name=photographer

Δεν το έχω δοκιμάσει! Τώρα το ανέβασα!

Piga na katevaso ki ego alla p@p@ria... :)

Warning: mysql_pconnect(): Too many connections in /home/aivanet/public_html/gr/index.php on line 7

Too many connections

Σε εμένα παίζει κανονικά αλλά όμως το crack εδεν δείχνει να κάνει τίποτα. Trial παραμένει και μου μένουν άλλες 2 προσπάθειες..... :(

Filika

Apostolis

Go wireless. Visit www.awmn.gr

Κόμβος #37: bakolaz

sugnomi an exei idi apantithei alla me ta "class" arxeia se paixnidia ti ginetai? einai polla mesa sto zip kai kapou eixa dei oti prepei na ta metonomazeis se jar alla poio ap ola?

Episis gia to goboy apla kano install ton emulator kai meta vazo ta roms opos kai sto emame?

thanx

Παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση γιατί δεν το πολυκαταλαβαίνω. Έχω κατεβάσει το FS Caller Version 2.03 (cracked). Την έχω εγκαταστήσει κανονικά στο κινητό μου. Θέλω απο την στιγμή που δεν βρίσκει μια εικόνα μεγάλη να βγάζει την μικρή που βγάζει απο default το κινητό (απο τις επαφές) χωρίς το FS Caller. Σε αυτό το site λέει οτι έχει αυτή την ρύθμιση (Show only big image) αλλά στο κινητό μου αυτή η ρυθμιση λείπει. Έχει τύχει και σε κανεναν άλλον αυτό? Επίσης ένα ακόμα προβληματάκι που αφορά αυτο το πρόγραμμα είναι το εξής: Οταν βγαίνει μια μεγάλη photo μετά χαλάει το image που έχω ορίσει ώς ταπετσαρία (αυτό δεν συμβαίνει πάντα ευτυχώς, αλλά είναι σπαστικό να πρέπει να ξαναορίσω την εικόνα που είχα ως ταπετσαρία).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darko ( 5 Ιαν. 2004 , 13:38)

Παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση γιατί δεν το πολυκαταλαβαίνω. Έχω κατεβάσει το FS Caller Version 2.03 (cracked). Την έχω εγκαταστήσει κανονικά στο κινητό μου. Θέλω απο την στιγμή που δεν βρίσκει μια εικόνα μεγάλη να βγάζει την μικρή που βγάζει απο default το κινητό (απο τις επαφές) χωρίς το FS Caller. Σε αυτό το site λέει οτι έχει αυτή την ρύθμιση (Show only big image) αλλά στο κινητό μου αυτή η ρυθμιση λείπει. Έχει τύχει και σε κανεναν άλλον αυτό? Επίσης ένα ακόμα προβληματάκι που αφορά αυτο το πρόγραμμα είναι το εξής: Οταν βγαίνει μια μεγάλη photo μετά χαλάει το image που έχω ορίσει ώς ταπετσαρία (αυτό δεν συμβαίνει πάντα ευτυχώς, αλλά είναι σπαστικό να πρέπει να ξαναορίσω την εικόνα που είχα ως ταπετσαρία).

emena douleyei apsoga alla einai trial. to katebasa apo yahoo.

yparxei se full 3erei kanenas. johner?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bug ( 4 Ιαν. 2004 , 21:51)

Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό και το Photobase το προτίνω μόνο για browsing/viewing φωτογραφιών αν και σ' αυτό το θέμα, όπως είπα και πρίν, προτιμώ το SplashPhoto. Για λήψη πιστεύω καλύτερο είναι το Photographer της OpenBit και ακολουθεί η κλασική Camera app από τη Nokia.

to photobase bgazei akribws idia poiothta me to photografer.

me thin idia dynatothta sto zoom.

mono pou sto photobase mporeis na ry8miseis kai fothnothta kai contrast prin kaneis save sthn foto.

ayto einai ena poly kalo avantaz .

egw prothno photobase .ki as einai ligo megalo,einai pio oloklhromeno progg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...