helios21 Δημοσιεύτηκε December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2023 (edited) Καλησπέρα, έχετε κάποια πρόταση για νέο smartphone γύρω στα 200 ευρώ με ταβάνι τα 250 αν είναι κάτι πολύ πιο καλό; Βασικό κριτήριο η καλή κάμερα. Μου πρότειναν το Motorola Moto G84 το οποίο και σκέφτομαι καθώς φαίνεται πολύ καλό. Ευχαριστώ. Edited December 25, 2023 by helios21 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Καλησπέρα, έχετε κάποια πρόταση για νέο smartphone γύρω στα 200 ευρώ με ταβάνι τα 250 αν είναι κάτι πολύ πιο καλό; Βασικό κριτήριο η καλή κάμερα. Μου πρότειναν το Motorola Moto G84 το οποίο και σκέφτομαι καθώς φαίνεται πολύ καλό. Ευχαριστώ. Ανοιχτά.Το τηλέφωνο θερίζει. Η καλύτερη επίλογη. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Συμφωνώ με το G84 της Motorola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. December 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Είδα και το Xiaomi Redmi Note 12 Pro NFC 5G και από τα δείγματα που είδα νομίζω έχει καλύτερη κάμερα, ανεβαίνουμε στα 300 βέβαια, πιστεύεται αξίζει ή μήπως στα 300 ευρώ υπάρχουν και καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Λίγο πάνω από 300€ το Motorola edge 40 είναι καλύτερο σε όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. January 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2024 On 26/12/2023 at 1:26 ΠΜ, helios21 said: Καλησπέρα, έχετε κάποια πρόταση για νέο smartphone γύρω στα 200 ευρώ με ταβάνι τα 250 αν είναι κάτι πολύ πιο καλό; Βασικό κριτήριο η καλή κάμερα. Μου πρότειναν το Motorola Moto G84 το οποίο και σκέφτομαι καθώς φαίνεται πολύ καλό. Ευχαριστώ. Σε Realme και Motorola ψάξου σε αυτά τα χρήματα, κυρίως για να μην έχεις θέμα με το λογισμικό, επειδή οι συγκεκριμένες εταιρείες, προσφέρουν καλή εμπειρία χρήσης ακόμα και στα φθηνά μοντέλα τους, το λογισμικό δεν έχει κολλήματα κτλ. Επίσης, είναι οι πιο Value For Money προτάσεις σε αυτά τα χρήματα, ίσως λίγο περισσότερο το Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts