Jump to content

Πρόβλημα με σταθερή σύνδεση internet, χωρίς να έχει επιλυθεί εδώ και μια βδομάδα.


Henry_12
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, από τις 14/12/2023, μέρα στην οποία έχει δηλωθεί η βλάβη, υπάρχει πρόβλημα με το internet και το τηλέφωνο, μη έχοντας καθόλου τις παραπάνω υπηρεσίες. Μέχρι και σήμερα 21/12/2023, παρά τα καθημερινά τηλέφωνα που κάνω στο 13700, το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί. Στην καθημερινή επικοινωνία που έχω λέγοντας στους συναδέλφους σας κάθε φορά τα ίδια πράγματα, τους "παρακαλούσα" να μην φτάσει το θέμα μέχρι το τέλος της βδομάδας γιατί ακολουθούν μέρες που είναι αργία και θα τραβήξει και άλλες μέρες το θέμα. Είναι το λιγότερο απογοητευτικό μία βλάβη να κρατάει τόσες μέρες και να μην μπορεί να επιλυθεί. Επίσης είναι αδικαιολόγητο να μην έχω τουλάχιστον τηλέφωνο τις ημέρες των Χριστουγέννων. Δυστυχώς η όλη αντιμετώπιση του θέματος μοιάζει λες και δεν ενδιαφέρονται για τους χρόνια πελάτες τους, πελάτες που εκτός από την σταθερή σύνδεση internet έχουν και 3 συμβόλαια κινητής στην εταιρεία. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτώ σοβαρά για αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο αφού δεν με σέβονται σαν πελάτη.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Henry_12,

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, μέσω προσωπικού  μηνύματος, ώστε να ελέγξουμε τι έχει συμβεί και να  μπορέσουμε να βοηθήσουμε;


-Ομάδα Εξυπηρέτησης Νova

Link to comment
Share on other sites

Για να κλείσει το θέμα και να ενημερώσω από την πλευρά μου, την Παρασκευή 22/12/2023 ήρθε τεχνικός για να κάνει την σύνδεση. Για μια εργασία που κυριολεκτικά κράτησε 10-15 λεπτά, έπρεπε κάθε μέρα να καλώ στο 13700 επί 9 μέρες συνεχόμενα και τελικά να γράψω στο forum μήπως και συγκινηθούν και τρέξει το θέμα πιο γρήγορα. Όλα αυτά τα "θέματα" θα πρέπει να τα αξιολογήσω όταν τελειώσει το συμβόλαιο του σταθερού και των κινητών και να προβώ στις ανάλογες κινήσεις.

Το ευχαριστώ μου στο forum για την δυνατότητα που μας δίνει της άμεσης επικοινωνίας με την εταιρεία.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και χρόνια πολλά Henry_12

Εμείς ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σου.

-Ομάδα Εξυπηρέτησης Νova

 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...