Jump to content

Διαφορές καρτών 3com

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά,

θέλω μια pcmcia wireless κάρτα, και έχω καταλήξει σε 2 της 3com με Xjack. Οι κάρτες είναι:

http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRPAG175

και

http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRXJK10075

Βλέποντας ότι έχουν σχεδόν 30 ευρώ διαφορά, αναρωτιέμαι ποιες είναι οι διαφορές τους, και τι περισσότερο έχει η a/b/g (εκτος φυσικά το a) για να δικαιολογεί την διαφορά. Κανείς γνώστης του αντικειμένου?

Η δεύτερη είναι ποιό καινούργιο μοντέλο από την πρώτη, έχει διαφορετικό chipset και υποστηρίζει Propriety mode στα 108Mbit (μπορεί να μην δουλεύει με 108 άλλων εταιρειών).

Η πρώτη έχει a (λειτουργεί και στα 5γίγα).

Σκέψου τι χρειάζεσε από τα δύο περισσότερο και διάλεξε την δεύτερη :P

Thanks Papashark.

Οπότε για το a δεν τρέχει τπτ, δεν νομίζω οτι αξίζει τα 30 ευρω (απλά το χρειαζομαι για το φορητό για μέσα στο σπίτι.)

χεχεχε

Εγώ σπίτι μου μέσα έχω 3 ΑΡ.

Τα δύο είναι σε a. Το τρίτο το έχω για δοκιμές και έχει firewall, ανοίγω μόνο για ότι θέλω να δοκιμάσω.

Σε a είναι δύο, γιατί με ένα μόνο δεν μπορώ να το καλύψω όλο :(

Το ίδιο και στα εξωτερικά μου λινκ, έχω πάνω από 10 ifs σε a και μόνο ένα AP σε b :D

Papashark, postάρω μόνο για να σου πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ -επειδή έτσι ένιωθα- για την πολύ καλή δουλειά που κάνεις εδω μέσα. Πάντα απαντάς με ακρίβεια και ορθότητα δίνοντας στον άλλο να καταλάβει αυτό που ζητά.Όπως έγινε και με μένα παλαιότερα.Ευχαριστώ και πάλι.

Sorry για το offtopic