Jump to content

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του πρώτου τρέιλερ του GTA 6


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα καλά με τις τελευταίες εργασίες της Rockstar όσον αφορά το GTA6 και τώρα η εταιρεία μας επιβεβαίωσε επιτέλους πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ για τον επερχόμενο τίτλο παιχνιδιού. Να θυμίσουμε, η εταιρεία επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ του GTA 6 στις αρχές Δεκεμβρίου για να ευθυγραμμιστεί με την 25η επέτειο του εκδότη. Το τρέιλερ του GTA 6 θα κυκλοφορήσει όντως στις 5 Δεκεμβρίου στις 9:00 π.μ. ET και αναμένεται να κοινοποιηθεί από την Rockstar μέσω των επίσημων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης και του YouTube.

Το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, το GTA 5, κυκλοφόρησε πριν από μια δεκαετία και ήταν διαθέσιμο σε τρεις γενιές κονσολών. Κατά την ανακοίνωση του παραθύρου κυκλοφορίας για το τρέιλερ τον Δεκέμβριο, ο Sam Houser, ο πρόεδρος της Rockstar Games δήλωσε: “Χάρη στην απίστευτη υποστήριξη των παικτών μας παγκοσμίως, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε παιχνίδια με τα οποία είμαστε πραγματικά παθιασμένοι — χωρίς εσάς, κανένας αυτό θα ήταν δυνατό και είμαστε τόσο ευγνώμονες σε όλους σας που μοιραστήκατε αυτό το ταξίδι μαζί μας”.

Τι γνωρίζουμε για το GTA 6 μέχρι στιγμής

Το GTA 6 ήταν το αντικείμενο μιας μαζικής διαρροής που περιελάμβανε πολλά βίντεο παιχνιδιού. Αυτά τα βίντεο μας έδωσαν μια ματιά στο τι μπορούμε να περιμένουμε από τον επερχόμενο τίτλο. Το παιχνίδι αναμενόταν να διαδραματίζεται στο Vice City, το οποίο είναι η έκδοση του Μαϊάμι του GTA. Η εικόνα που αναρτήθηκε με την ανακοίνωση φαίνεται να επιβεβαιώνει το ίδιο καθώς θυμίζει πολύ το σκηνικό.

Άλλα χαρακτηριστικά που προτείνουν οι διαρροές υποδηλώνουν ότι το παιχνίδι θα έχει δύο πρωταγωνιστές, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Επιπλέον, η ιστορία θα είναι εμπνευσμένη από την Bonnie και τον Clyde. Επιπλέον, ο νέος τίτλος αναμένεται να διαθέτει πιο λεπτομερείς εσωτερικούς χώρους με πολλά περισσότερα κτίρια στα οποία μπορείτε να μπείτε.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...