Jump to content

2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .


JOHNMEGARYTHMOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα κοντα στο αλλο μας το σπιτι στην κηφισια εχω δει οτι εχει 2 κεραιες εκκχο της nova μια στα ταξι απο επανω και μια ενα τετραγωνο πιο πανω . Ειναι φυσιολογικο τοσο κοντα να ειναι; ή με την αλλη ; . οι κεραιες εκκχο εκπεμπουνε στο πιατο; που ειναι η κεραια τους; διοτι ενα πιατο βλεπω ; . 

τελος το αλλο κουλο ειναι οτι η μια κεραια κοιταει δεξια απο το σπιτι μας και η αλλη στο αλλο τετραγωνο κοιταει προς τα εμας , αρα η καθε μια απο διαφορετικο σταθμο βασης δεν θα δινει αναμεταδοση ή δινει μονη της; .  . 

η καινουργια εκκχο της nova εδω https://keraies.eett.gr/getDetails.php ( θα δειτε οτι εχει χορηγηση αδειας ραδιοσυχνοτητων σε 4 αρχεια και καποια ειναι της forthnet γιατι;  ) 

Διεύθυνση/ Περιγραφή θέσης

ΚΥΠΡΟΥ 43, ΚΗΦΙΣΙΑ

Κωδικός αριθμός θέσης

2340594

Δήμος

Κηφισιάς

Κωδική ονομασία

UNION COMMERCIAL

Περιφέρεια

Αττικής

Γεωγρ. πλάτος (WGS84)

38.068611

Εταιρία

NOVA Μ.Α.Ε.

Γεωγρ. μήκος (WGS84)

23.814722

Αδειοδοτικό καθεστώς: Δήλωση Εγκατάστασης Κατασκευής Κεραίας Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης

Από τα στοιχεία που τηρούνται στην Ενημερωτική Πύλη προκύπτει ότι, για τη θέση "ΚΥΠΡΟΥ 43, ΚΗΦΙΣΙΑ" στον Δήμο Κηφισιάς Περιφέρειας Αττικής (κωδικός αριθμός θέσης 2340594, κωδική ονομασία "UNION COMMERCIAL") έχει κατατεθεί από την εταιρία NOVA Μ.Α.Ε. δήλωση εγκατάστασης κατασκευής κεραίας (αριθ. πρωτ. 47871/12-05-2022) που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για Εγκαταστάσεις Κατασκευών Κεραιών Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης (ΕΚΚΧΟ). 

και η αλλη στα ραδιοταξι εδω  https://keraies.eett.gr/getDetails.php

Διεύθυνση/ Περιγραφή θέσης

ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ 12

Κωδικός αριθμός θέσης

1267723

Δήμος

Κηφισιάς

Κωδική ονομασία

RADIOTAXI KIFISSIA

Περιφέρεια

Αττικής

Γεωγρ. πλάτος (WGS84)

38.068889

Εταιρία

NOVA Μ.Α.Ε.

Γεωγρ. μήκος (WGS84)

23.813611 

Αδειοδοτικό καθεστώς: Δήλωση Εγκατάστασης Κατασκευής Κεραίας Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης

Από τα στοιχεία που τηρούνται στην Ενημερωτική Πύλη προκύπτει ότι, για τη θέση "ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ 12" στον Δήμο Κηφισιάς Περιφέρειας Αττικής (κωδικός αριθμός θέσης 1267723, κωδική ονομασία "RADIOTAXI KIFISSIA ") έχει κατατεθεί από την εταιρία NOVA Μ.Α.Ε. δήλωση εγκατάστασης κατασκευής κεραίας (αριθ. πρωτ. 34921/15-10-2019) που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για Εγκαταστάσεις Κατασκευών Κεραιών Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης (ΕΚΚΧΟ).

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .

Καθησυχασμος για αρχή, γιατί σε διαβάζω αναστατωμενο. Κατά δεύτερον, επειδή δεν έχω χρόνο τώρα, αλλά θα δω κάποια άλλη στιγμή τις αδειδοτησεις, από αυτά που διαβάζω μάλλον είναι απλά links τα οποία είναι απλά αιτήσεις από τις εταιρείες που ανέβασες και είναι για παροχή υπηρεσιών σε αυτές από τη nova. Δεν εκπέμπουν δλδ κάποια υπηρεσία LTE, 2G κλπ για το κοινό, πάρα μόνο για αυτούς που νοικιάζουν γραμμή. Το link βλέπει κάποιο άλλο σε κάποιο site της Nova και της κάθε nova και είναι τόσο κατευθυνομενο να στο πω το σήμα μεταξύ τους, που οση ισχύ και να έχει, δεν επηρεάζει τους τριγύρω. Μόνο αν βρεθείς ανάμεσα στην νοητή ευθεία τους να στο πω, θα έχεις μάλλον κάποια επίδραση από ακτινοβολία και αυτό μετά από κάμποσο χρόνο. Και φυσικά όλα αυτά τα φροντίζουν να μην υπάρχει ποτέ εμπόδιο ή ανθρώπινη παρουσία στο ενδιάμεσο τους. Οπότε αν είναι αυτό που σου λέω παραπάνω, όλα καλά. Από την άλλη, άμα είναι παροχή lte κλπ, δεν βλέπω επίσης τον λόγο ανησυχίας. Από που θα έχουμε παροχή υπηρεσιών αλλιώς που όλο παραπονιομαστε; Από τον ουρανό; Δεν το νομίζω

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και από ο, τι βλέπω λες ότι βλέπεις μόνο ένα πιάτο, άρα μάλλον αυτό που σου λέω είναι. Δεν εκπέμπεται ποτέ σήμα για το κινητό σου από ένα "πιάτο" σαν αυτά που βλέπεις

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

αρα εχουνε ζητησει απο την nova συμμετρικη ταχυτητα για να εχουνε το ιδιο down και up μεσω ζευξης; δεν ειναι παραξενο το ενα πιατο να κοιταει αλλου και το αλλο να κοιταει προς εμενα ; αφου συνδεονται ασυρματα με ασυρματη ζευξη σε κοντινη κεραια , δεν θα επρεπε να κοιτανει προς την κεραια ; πχ στην λεωφορο κηφισιας 255; που ειναι ολες οι κεραιες και εχει και τις nova ; αλλη κεραια κινητης δεν υπαρχει στην περιοχη εκτος απο τα βουνα που βλεπω που ειναι απιστευτα μακρυα

εκπομπη στην κεραιες κινητης τηλεφωνιας που ρωτησα μου ειπανε οτι τα πιατα εκπεμπουνε πολυ και οταν ειχα παει να βγαλω φωτογραφιες μου ειπανε οτι δεν επρεπε να παω τοσο κοντα . Διοτι στα πιατα η εκπομπη ακτινοβολιας ειναι πολυ μεγαλη ελα ομως που διπλα απο την κεραια σε αστικο κεντρο του οτε υπαρχουνε ελιες και μπορεις να πας κοντα και να βγαλεις φωτογραφια . Λες οτι πρεπει να φροντιζουνε να μην υπαρχει εμποδιο κα ομως ανθρωπινη παρουσια υπαρχει αρκετα κοντα στο πιατο λογω ελιων τριγυρω. 

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...