Andrgry Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Εδώ και δύο μέρες με android 14 στο g84. Το κινητό πραγματικά φυσάει είναι πάρα μα πάρα πολύ γρήγορο και smooth. Από μπαταρία και λοιπές λειτουργίες θα δείξει είναι ακόμα σε δοκιμή. Edited 26 Μαρτίου by Andrgry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 25/3/2024 at 6:08 ΜΜ, CaptainChris said: Στην σειρά Edge 3 αναβάθμισης λογισμικού και 4 χρόνια ενημερώσεις. Από το 40 μοντέλο και μετά Μέχρι το edge 30 ήταν δύο εκδόσεις Android και 3 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου (edited) On 1/4/2024 at 2:42 ΠΜ, Voltron said: Από το 40 μοντέλο και μετά Μέχρι το edge 30 ήταν δύο εκδόσεις Android και 3 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας Καλήμέρες..σωστά..και για το g84 ισχύει το ίδιο..2 εκδόσεις Android A13-A14 και ενημερώσεις έως Σεπτέμβριο 2026. Μετά ή και πιο πριν unlock bootloader, και πάμε σε lineage, evolution-x, DerpFest, κλπ κλπ.. όποιος θέλει TWRP recovery, και ROM πληροφοριακά υπάρχουν ήδη.. Edited 2 Ιουνίου by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου είμαι ένα κλικ πριν την αγορά του. (Το έχω στο καλάθι) Αλλά ψάχνοντας βλέπω αναφορές σχετικά με τα Notifications. Αρκετοί γράφουν ότι δεν εμφανίζονται. Ειδικά στην εφαρμογή Whatsapp και όχι μόνο. Αν σκεφτούμε ότι πολλοί χρησιμοποιούμε περισσότερο τέτοιου είδους εφαρμογές παρά τις κλήσεις, αυτός είναι σημαντικός λόγος να προσπεράσω το κινητό. Έχει κανείς πληροφορίες τι γίνεται; Είναι θέμα που έχει ληθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου δε βλέπω συμμετοχή. Το πήρα τελικά το κινητό, ωραίο είναι, με καλή αίσθηση λόγω του πάχους του αλλά κάνει κάποια κολπάκια που έχουν αναφερθεί και κάποια άλλα που δεν είχα διαβάσει. Καταρχήν το χειρότερο. Με έχουν τρελάνει τα notifications. Χτυπάει συνέχεια και δε μπορώ να τα σταματήσω. Πολλές φορές χτυπάει και δεν έχω βρει τον λόγο. Μετά από μέρες κατάλαβα ότι επειδή έχω το wifi calling ενεργοποιημένο, μόλις βρει ιντερνετ χτυπάει. Και μάλλον επειδή έχω 2 sim, χτυπάει επι 2. Σε xiaomi δε το έκανε αυτό. Κάποιες άλλες φορές που χτυπαέι δε κατάλαβα τον λόγο, θεωρησα ότι χτυπάει (κάτι σαν snooze) όταν αφήνω αδιάβαστες ανακοινώσεις, αλλά δεν είναι αυτό. Το whatsapp δε το έχω βάλει αλλά με το messenger έχω θέμα με τα notification. Τουλάχιστον δεν έχω με το viber που χρησιμοποιώ, Το hotspot έχει θέμα. Έχω 2 sim με ιντερνετ στη 2η. Ανοίγω το hotspot, τίποτα, Μόλις κάνω εναλλαγή το internet στην 1η sim έχω internet. Γυρίζω πίσω στη 2η, έχω κι εκεί. Μικρό το κακό. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχω πακέτο με data στην 1η sim? Αν κάνω την εναλλαγή και να γυρίσω πάλι πίσω στην 2,θα με χρεώνει. Δοκιμάζω .. κλείνω ανοίγω τα δεδομένα, κάνω ρεσταρτ το κινητό, βγάζω off την 1η sim..Γενικά τα δοκιμάζω όλα και τελικά έχω ιντερνετ. Δεν ξέρω όμως πως επανέρχεται.. Απλά τα δοκιμάζω όλα με τη σειρά μέχρι να δώσει ιντερνετ. Κάποια στιγμή έχει δώσει με απλό restart, κάποιες φορές με έχει παιδέψει. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τις sim μήπως και στη θέση 1 δεν έχω τέτοιο θέμα. Επίσης ένα άλλο κακό είναι ότι όταν κάνω hotspot δεν έχω ιντερνετ στο κινητό. Αυτό είναι πολύ σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Και εμένα το μόνο εκνευριστικο που κάνει ειναι οι ειδοποιήσεις του fb messenger.Καποια στιγμή εστρωσε αλλά μετά από λίγες ημέρες επανήλθε το πρόβλημα . Με hotspot δεν έχω κανένα θέμα πάντως.Δυο κάρτες cosmote χρησιμοποιώ και στη θέση 2 είναι data sim. Επίσης κάποιες φορές που μου έρχεται push notification για να εγκρίνω μια συναλλαγή από nbg δεν μου εμφανίζει πάντα την επιλογή να εγκρίνω και απλά μου ανοίγει την εφαρμογή. Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts