p_k Δημ. Τρίτη στις 04:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:59 πμ Ευχαριστώ φίλε, μια ερώτηση. Το συγκεκριμένο wallpaper (τέλειο) έχει ανάλυση 1550 Χ 3100. Το κινητό μου έχει 1080 Χ 2460. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Το βάζουμε και προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη; Ή δεν κάθεται σωστά; Η ερώτηση είναι γενική και για άλλα wallpapers. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Τρίτη στις 11:19 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:19 πμ (edited) 6 ώρες πριν, p_k said: Ευχαριστώ φίλε, μια ερώτηση. Το συγκεκριμένο wallpaper (τέλειο) έχει ανάλυση 1550 Χ 3100. Το κινητό μου έχει 1080 Χ 2460. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Το βάζουμε και προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη; Ή δεν κάθεται σωστά; Η ερώτηση είναι γενική και για άλλα wallpapers. Όταν το wallpaper έχει μεγαλύτερη ανάλυση από την οθόνη τότε δεν μένει σταθερό αλλά υπάρχει κύληση. Εμένα αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ, το θέλω σταθερό το wallpaper... Για αυτό το λόγο έχω κατεβάσει την εφαρμογή Image Toolbox και φτιάχνω την ανάλυση ούτως ώστε το wallpaper να μένει σταθερό... Edited Τρίτη στις 11:25 πμ by atillas24 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 12:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:19 μμ 59 minutes ago, atillas24 said: Όταν το wallpaper έχει μεγαλύτερη ανάλυση από την οθόνη τότε δεν μένει σταθερό αλλά υπάρχει κύληση. Εμένα αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ, το θέλω σταθερό το wallpaper... Για αυτό το λόγο έχω κατεβάσει την εφαρμογή Image Toolbox και φτιάχνω την ανάλυση ούτως ώστε το wallpaper να μένει σταθερό... Πάντως σε Poco X6 που το δοκίμασα είναι σταθερό, δεν υπάρχει κυληση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Τρίτη στις 01:17 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:17 μμ 57 minutes ago, p_k said: Πάντως σε Poco X6 που το δοκίμασα είναι σταθερό, δεν υπάρχει κυληση. Φαντάζομαι ότι θα έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης από ότι το Motorola... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:42 μμ 25 minutes ago, atillas24 said: Φαντάζομαι ότι θα έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης από ότι το Motorola... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:38 πμ (edited) 22 ώρες πριν, p_k said: Πάντως σε Poco X6 που το δοκίμασα είναι σταθερό, δεν υπάρχει κυληση. Τώρα π είπες Poco X6 πήρε σήμερα το πρωί ένας φίλος π το χει Hyperos 2.0. Edited Τετάρτη στις 10:39 πμ by elkons Off Topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts