Jump to content

Βρείτε κάθε τι... τεχνολογικό στο fair.gr!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η αγορά ειδών τεχνολογίας είναι… αχανής και συχνά είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που θέλετε, τη στιγμή που το θέλετε και φυσικά… στην τιμή που το θέλετε. Μέσα στα εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες καταστήματα τεχνολογίας  και e-shops αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ξεχωρίζουν λίγα τα οποία συγκεντρώνουν τα προϊόντα και τα brands που αναζητούμε συνήθως, με άμεση εξυπηρέτηση και μια υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς, από τη στιγμή που θα μπείτε στο site τους μέχρι τη στιγμή που θα κάνετε το “unboxing”! Ένα από αυτά είναι το fair.gr, το οποίο σας περιμένει να ανακαλύψετε τη γκάμα του!

Το fair.gr είναι το e-shop του ομώνυμου καταστήματος, το οποίο φυσικά μπορείτε να επισκεφθείτε και σε δύο τοποθεσίες, αν σας εξυπηρετεί: Στην Μεταμόρφωση Αττικής (Κώστα Βάρναλη 57Α) αλλά και πιο κοντά στο κέντρο, Πανόρμου 37, στους Αμπελόκηπους, σχεδόν δίπλα στο Μετρό. Μέχρι να το κάνουμε και αυτό, όμως, πάμε να δούμε το e-shop του καταστήματος, στο fair.gr!

Με μια εξαιρετικά πιο πλούσια γκάμα συσκευών από τους χώρους της mobile τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών, του computing, του ήχου, του gaming αλλά και με τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, tech gadgets και παιχνίδια, το fair.gr είναι ένας μίνι-παράδεισος για κάθε σας ανάγκη!

Πατώντας στο ειδικό tab των προϊόντων πρόκειται να βρείτε: Κινητά Τηλέφωνα, tablets, αξεσουάρ και gadgets, smartwatches και wearables, αξεσουάρ bluetooth, προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας, υπολογιστές και συναφή αξεσουάρ, κονσόλες / gaming, αλλά και οικιακό εξοπλισμό όπως σκούπες ρομπότ και σκούπες χειρός. Κάθε προϊόν διαθέτει αναλυτική περιγραφή με τα specs του, ενώ επιπλέον μπορείτε να ορίσετε μια σειρά από φίλτρα, τα οποία θα σας διευκολύνουν σημαντικά στην αναζήτηση σας.

Στο e-shop του fair.gr θα δείτε να παρελαύνουν τα διασημότερα brands τεχνολογίας και ειδικότερα στα smartphones, τα tablets και τα wearables, όπου εξειδικεύεται το κατάστημα, θα βρείτε επιλογές από σχεδόν όποιον κατασκευαστή θέλετε! Εφόσον, επιλέξετε το προϊόν και το προσθέσετε στο καλάθι σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε την κράτηση και την παραλαβή τους από το φυσικό κατάστημα, είτε να διαλέξετε την αποστολή τους στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, με το fair.gr να φροντίζει για την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Φυσικά, κάνοντας εγγραφή στο e-shop μπορείτε να έχετε το δικό σας account και να ολοκληρώνετε τις αγορές ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα!

Το fair.gr είναι ένας από τους “must” προορισμούς για προϊόντα τεχνολογίας και mobiles και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...