Jump to content

Resident evil 4 (PS2)

mobilemaniac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικα, το 2ο χειριστηριο θα το παρω sony.

Για την καρτα, οπως ειπα δεν ειχα βρει...

Θα κοιταξω για μια original να ησυχασω...

;)

Άμα κολλήσει να το σουτάρω???

Kawasaki Street Warriors

Βασικα, το 2ο χειριστηριο θα το παρω sony.

Για την καρτα, οπως ειπα δεν ειχα βρει...

Θα κοιταξω για μια original να ησυχασω...

;)

Κοίταξε να δεις! Υπάρχουν και τα χειρηστήρια της Logiteck για PS2 τα οποία είναι φθηνότερα από τα SONY και κυκλοφορούν και σε ασύρματη έκδοση...:happy:

Η Logiteck είναι άκρως αξιόπιστη εταιρία, ενώ αντίθετα αν βρεις άλλες μάρκες όπως SAITEC και λοιπά, μην αγοράσεις αν δε δοκιμάσεις αν τα αναγνωρίζει το PS2 :shifty:

:) TECHNOMANIAC :)

telika itan poly pio evkolo ap oti perimena,piga mia vdomada sto kollito mou,pou to eixe,kai to termatisa se 23 wres xwris kamia oikonomia,ta spatalousa ola,oute istories diavaza,alla trello paixnidi,sniper kai ta myala sta kagleka(twn zombie)
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Κι εγω εχω να πω πως το παιχνιδι πραγματικα σκιζει.Μεγαλη στροφη στην σειρα επιτελους απο την Capcom,ειχαμε βαρεθει τις στατικες καμερες και τα ηλιθια zombies.Το παιχνιδι το επαιξα στην εκδοση του GameCube που κυκλοφορησε 1 χρονο ακριβως πριν και διοτι απο τεχνικης αποψης ηξερα οτι θα υπερτερει,αλλα και επειδη δεν ελεγε να περιμενω 1 ολοκληρο χρονο για να βγει στο PS2...

Βεβαια εχοντας δει και αυτη την εκδοση εχω να πω πως οντω,και εκει το παιχνιδι σκιζει αλλα αν τα δειτε side by side η εκδοση GameCube μπορω να πω υπερτερει αρκετα αφου το aliasing στην εκδοση PS2 ειναι αρκετα εμφανες(κ ενοχλητικο πολλες φορες) ενω γενικα η διαφορα στα γραφικα φαινεται.Χωρις να σημαινει πως δεν ειναι εξισου εκπληκτικο στο PS2,αφου το φτανει στα ορια του...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Χωρίς να σημαινει πως δεν ειναι εξισου εκπληκτικο στο PS2,αφου το φτανει στα ορια του...

Αχ.... τέτοια μου λέτε και θέλω να πάρω το παιχνίδι αμέσως τώρα....:p

Δυστυχώς θα περιμένω 3-4 μέρες ακόμα να μου το δώσει ο ξαδέρφος μου που το έχει αγοράσει και το τερμάτισε...

Από αντοχή στο χρόνο το παιχνίδι τι λέει ? :O

:) TECHNOMANIAC :)

Και στην αντοχη στο χρονο σκιζει.Το παιχνιδι εχει διαρκεια περιπου 20 ωρων,διαρκεια που τα προηγουμενα Resident Evil ονειρευονταν καθως φταναν το πολυ τις 10 ωρες,αλλα ακομα και αν το τερματισεις υπαρχουν κ αλλα πολλα φανταστικα modes να περασεις την ωρα σου.Στην εκδοση PS2 η capcom προσθεσε ακομα μια επιλογη(να μπορεις να παιξεις με την Ada νομιζω).Η επιλογη αυτη δεν υπαρχει στην εκδοση του GameCube.H Capcom την προσθεσε μονο στο PS2 ως "ανταμοιβη" σε αυτους που περιμεναν εναν χρονο να παρουν το παιχνιδι εκει κ οχι αμεσως την εκδοση του "Κυβου".

Εν ολιγοις παρτο αμεσως αφπυ ειναι οχι μονο ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια αυτης της γενια,αλλα και ολων των εποχων.

Καντε μια βολτα στο http://www.gamerankings.com πατηστε αριστερα "The Rankings" και δειτε τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων με γνωμονα τα reviews τους απο ΟΛΑ τα sites.Οπως βλεπεται το RE4 ειναι στην 5η θεση(εκδοση GC) αλλα και στην 6η θεση(εκδοση PS2).Πρωτο ειναι -ποιο αλλο- το Legend Of Zelda: Ocarina Of Time....

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--