anastasios_s Δημοσιεύτηκε October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2005 Έχω το εξής πρόβλημα με το check disk των windows. Όταν του λέω να κάνει check disk με automatically fix system errors μου γράφει ότι θα το κάνει την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει ο υπολογιστής (αφού πρέπει για να συμβεί αυτό να μην είναι ανοιχτό κάποιο πρόγραμμα). Όλα εδω όλα καλά.Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω πάλι τον υπολογιστή μου και πάει να τρέξει το check disk, γράφει ότι δεν μπορεί να ανοίξει το δίσκο. Έτσι όχι μόνο δεν κάνει το check disk, αλλά όταν πάω να κάνω defragment μου γράφει ότι δεν μπορεί να κάνει γιατί έχει προγραμματιστεί check disk και πρέπει να γίνει πρώτα αυτό. 10 μέρες τώρα προσπαθώ να κάνω κάτι αλλά τίποτα. Υπ' όψιν ότι κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστεί προσπαθέι να κάνει check disk αλλά κάθε φορά λέει ότι δεν μπορεί να ανοίξει τον δίσκό. Άν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 phgaine enarksh>ektelesh kai grapse cmd meta grapse chkdsk kai pes mas sto telos tou scan ti errors vgazei. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasios_s Δημ. October 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Μου γράφει ότι διορθώνει τα λάθη στο volume bitmap και από κάτω γράφει ότι τα windows found problems with the file system. run chkdsk with the /f (fix) option to correct these. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το κάνω μου γράφει ότι θα το κάνει όταν γίνει επανεκκίνηση, αλλά τότε δεν μπορεί να ανοίξει το volume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts