eliasj Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 λοιπον δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει μετα mp3 φιλε eliasj,κανω ενημερωση ο media player τα παιζει αλλα σαν ηχο τιποτα λες να φταιει ο pocket tv?η rom version ειναι : 1.02.261 και κατι αλλο format πως, επαναφορα και κωδικο η και αλλιως??:) Format της καρτας or the phone? Για format πηγαινε στο clear storage δωσε το κωδικο 1234 και θα το κανει μονο του. Ο άλλος τροπος είναι να κλεισεις το τηλεφωνο, πιεσε το 2 soft keys, αυτά πανω από το πρασινο και κοκκινο ακουστικο βαλε τη κοπελα σου να ανοιξει το τηλεφωνο (γιατι εσυ εχεις πατημενα τα soft keys :p ) και μολις ανοιξει αφηνεις τα κουμπια, και θα σε ρωτησει αν θελεις να κανεις reset πιεζοντας το 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 η rom version ειναι : 1.02.261 Εγω εχω την 1.02.251.1 επομενως παλαιοτερη σε καινουργια συσκευη :wacko: Εχω ψιλοβαρεθει με αυτο το τηλεφωνο τα προβληματα του.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 paidia molis to parelava.. exei mia eksosi ROM 1.02.251.1 epidi tin vlepo poli argei.. pou tha vro na valo mia neoteri? to kinito einai qtek 8500.. ginete na valo ROM apo I-mate ?? nomizo einai oi kaliteres ... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 paidia molis to parelava.. exei mia eksosi ROM 1.02.251.1 epidi tin vlepo poli argei.. pou tha vro na valo mia neoteri? to kinito einai qtek 8500.. ginete na valo ROM apo I-mate ?? nomizo einai oi kaliteres ... Και πως ξερεις ότι η άλλη είναι πιο γρηγορη??? Εγω αλλαξα το δικο μου για το προβλημα που εχω αναφερει πολλες φορες στα posts μου παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Και πως ξερεις ότι η άλλη είναι πιο γρηγορη??? Εγω αλλαξα το δικο μου για το προβλημα που εχω αναφερει πολλες φορες στα posts μου παραπανω. panta ma panta se ola ta smartphone kai pocket pc phones pou eixa oi ROM tis i-mate htan poli kaliteres apo tis qtek!!! kai pio statheres kai pio grigores kai pio olokliromenes!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 panta ma panta se ola ta smartphone kai pocket pc phones pou eixa oi ROM tis i-mate htan poli kaliteres apo tis qtek!!! kai pio statheres kai pio grigores kai pio olokliromenes!!! I haven't experienced crashes so far but the missed calls issue only. Δε ξερω ποσο καιρο εχεις το 8500 για να μου πεις αν εχει συμβει και σε σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 mono merikes ores... :D kai mou fenonte poli perierga ta pliktra... malon den tha to kratiso gia poli.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 mono merikes ores... :D kai mou fenonte poli perierga ta pliktra... malon den tha to kratiso gia poli.. Σαν του V3 ειναι τα πληκτρα. Δεν ειχα προβλημα να τα συνηθισω μετα το 6260 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 λοιπον σχετικα με ο προβλημα στα mp3 για ηχους κλησης,εκανα μια εκαθαριση μνημης και ολα ok!αν και εψαχνα κανενα μισαωρο μεχρι να βαλω τα ελληνικα.υπαρχει καμια εκδοση profimail συμβατη?και κατι αλλο ποια εκδοση xbar δουλευει οκ? Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 λοιπον σχετικα με ο προβλημα στα mp3 για ηχους κλησης,εκανα μια εκαθαριση μνημης και ολα ok!αν και εψαχνα κανενα μισαωρο μεχρι να βαλω τα ελληνικα.υπαρχει καμια εκδοση profimail συμβατη?και κατι αλλο ποια εκδοση xbar δουλευει οκ? Η 3.1 νομιζω που ειναι και η τελευταια. Εσυ πια εκδοση εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 δεν εχω περασει κανενα fileman ακομα,κατι αλλο προσπαθω να κανω register στην qtek hellas και συνεχως μου λεει οτι 1 νουμερο στο imei ειναι λαθος!!δεν το δεχεται με τιποτα.. Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 δεν εχω περασει κανενα fileman ακομα,κατι αλλο προσπαθω να κανω register στην qtek hellas και συνεχως μου λεει οτι 1 νουμερο στο imei ειναι λαθος!!δεν το δεχεται με τιποτα.. At the forum right? Και εγω το ιδιο εχω παθει και σκεψου με συσκευη που η ACE μου εδωσε :wacko: η οποια εχει και προβλημα στο keyboard illumination:mad: Οταν επιστρεψω απο το ταξιδι μου γιατι φευγω Παρασκευη το εχω δωσει το τηλεφωνο γιατι βαρεθηκα πια. Τελικα το προβλημα με τα missed calls δεν σου εχει παρουσιαστει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 ευτυχως οχι δεν εχει παρουσιασει τιποτα:) Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 ευτυχως οχι δεν εχει παρουσιασει τιποτα:) Με τη καινουργια ROM ουτε εμενα ακομα. Με πηρε παντως σημερα ο Niclas Nielsen για να μου ζητησει το ΙΜΕΙ και του ανεφερα το προβλημα με το keyboard, και μου ειπε να το παω πισω να παρω άλλο!!!!!!! :shock: Εχω βαρεθει να μου δινουν καινουργια συσκευη συνεχεια. Μηπως μπορειτε να μου δωσετε και το 9000 ώστε να μη σας ενοχλω συνεχεια?:p Besides τη πλακα όμως δε νομιζω ότι υπαρχει άλλη εταιρια που αντι να το κραταει στο service σου δινει άλλη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 re paidia exei kataferi kanenas na kani sinxronismo meso BT ?? den mporo na ta katafero me tipota.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 PLEASE HELP ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΙΑ ΧΩΡHΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΑΣ MICROSD ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ QTEK 8500 ? Παράθεση Johnny Be Good tonight ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 μακαρι να μου δινανε και εμενα καινουργιο!! το n80 εχει παει γερμανια και το περιμενω σε 20 και να δουμε.. Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Θέλω να πάρω το τηλέφωνο αλλά με τρομάξατε λίγο με τα προβλήματα που αναφέρατε και ειδικότερα αυτό με τις χαμένες κλήσεις που μάλλον είναι θέμα τι συσκευή θα σου τύχει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με τα WM δεν θέλω να έχει ελληνικά αλλά αγγλικά και απο ότι κατάλαβα το τηλέφωνο έχει ελληνικά , υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βάλω αγγλικά WM5 και αν ναί πως ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Θέλω να πάρω το τηλέφωνο αλλά με τρομάξατε λίγο με τα προβλήματα που αναφέρατε και ειδικότερα αυτό με τις χαμένες κλήσεις που μάλλον είναι θέμα τι συσκευή θα σου τύχει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με τα WM δεν θέλω να έχει ελληνικά αλλά αγγλικά και απο ότι κατάλαβα το τηλέφωνο έχει ελληνικά , υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βάλω αγγλικά WM5 και αν ναί πως ? Thanks Μπορείς να το πάρεις από εξωτερικό σε πολύ χαμηλότερη τιμή με default αγγλικά, αλλά να έχει και Ελληνικά. ΑΝ το πάρεις από Ελλάδα μπορείς να αλλάξεις ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Θέλω να πάρω το τηλέφωνο αλλά με τρομάξατε λίγο με τα προβλήματα που αναφέρατε και ειδικότερα αυτό με τις χαμένες κλήσεις που μάλλον είναι θέμα τι συσκευή θα σου τύχει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με τα WM δεν θέλω να έχει ελληνικά αλλά αγγλικά και απο ότι κατάλαβα το τηλέφωνο έχει ελληνικά , υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βάλω αγγλικά WM5 και αν ναί πως ? Thanks Δεν είναι θεμα συσκευης αλλα θεμα ROM. Φυσικα εχει αγγλικα;) . Και εγω το δικο μου στα αγγλικα το εχω. Απλα πας sta regional settings και βαζεις τα παντα english Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Μπορείς να το πάρεις από εξωτερικό σε πολύ χαμηλότερη τιμή με default αγγλικά, αλλά να έχει και Ελληνικά. ΑΝ το πάρεις από Ελλάδα μπορείς να αλλάξεις ROM. Δε χρειαζεται να αλλαξει ROM για να εχει αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Δε χρειαζεται να αλλαξει ROM για να εχει αγγλικα. Nαι, το είπα επειδή σε κάποιο posts νομίζω ένας χρήστης είχε πρόβλημα με τα αγγλικά της ACE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Nαι, το είπα επειδή σε κάποιο posts νομίζω ένας χρήστης είχε πρόβλημα με τα αγγλικά της ACE. Ασχετο αλλα ας το αναφερω. Οι συσκευες που δινονται στην ACE για αλλαγη, οπως καλη ωρα η δικες μου- στελνονται πισω στην HTC για ελεγχο. Ο Niclas με ενημερωσε οτι στα κεντρικα του ειπαν οτι μεχρι στιγμης ειμαι ο μονος :lol: Ελληνας που του ετυχε το προβλημα με τα Missed calls και μου ζητησε με email να του στειλω αναλυτικα το usage που εκανα το δικτυο που χρησιμοποιω (Vodafone) και τις περιοχες οπου δεχομαι και κανω τα περισσοτερα τηλεφωνηματα. Αυριο παντως, οnce again, παιρνω καινουργια συσκευη. Αντε να δουμε που θα παει το θεμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 re paidia exei kataferi kanenas na kani sinxronismo meso BT ?? den mporo na ta katafero me tipota.. Why don't you use the cable? Much easier and faster:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Why don't you use the cable? Much easier and faster:) auto kano pros to paron.. alla kalo tha itan kai mia sindesi meso BT gia na akouo online radio otan ime ksaplomenos sto krevati.. :P Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts