Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μάλλον εσύ θα πρέπει να μας βοηθήσεις, να μας πεις τι ακριβώς κάνεις γιατί οι ρυθμίσεις που σου έδωσα πιο πάνω φαίνονται σωστές.

δες και αυτό με εικόνες αλλά από wm 2003. η διαφορά όπως είπα και πιο πάνω είναι ότι αυτά που βλέπεις στο δεύτερο post δεν είναι μέσσα στο start menu, αλλά μέσα στις ρυθμίσεις του inbox

οι ρυθμίσεις μου έγιναν ως εξής:

Έναρξη>Ρυθμίσεις>Συνδέσεις>GPRS>Μενού>Προσθήκη>Vodafon MMS>

Με τις εξής ρυθμίσεις:

Σύνδεση με

Ασφαλές δίκτυο WAP

Σημείο Πρόσβασης

mms.vodafon.net

Όνομα χρήστη

(κενο)

Κωδικός

(κενό)

Πρωτεύον DNS

0.0.0.0.

Δευτερεύων DNS

0.0.0.0

Διεύθυνση ΙΡ

(κενο)

Μετά πάλι Συνδέσεις>Μενού>για προχωρημένους

Σύνδεση ιντερνετ

Vodafon Web

Σύνδεση εργασίας

Αυτόματα

Σύνδεση WAP

Αυτόματα

Ασφαλής σύνδεση WAP

Vodafon MMS

Μετά Έναρξη>Μηνύματα>4MMS>Μενού>Επιλογές>Επιλογές λογαριασμού>MMS>Μενού>Ρυθμίσεις MMSC>Vodafon MMS

Με τις εξής ρυθμισεις:

Όνομα:

Vodafon MMS

Διεύθυνση URL MMSC

http://mms.vodafon.gr

Πύλη WAP

213.249.19.49

Θύρα

9201

Σύνδεση μέσω

Ασφαλές δίκτυο WAP

Μέγεθος αποστολής

300κ

Έκδοση WAP

WAP 1.2

Αυτά. Έχω ελέγξει τη γλώσσα γραφής (αγγλικά), έχω βάλει όνομα χρήστη και κωδικό (user & pass) και τα έχω βγάλει πάλι, αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα.

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με μια ματιά φαίνονται όλα σωστά εκτός από ένα!!

το vodafone το γράφεις έτσι όπως το γράφεις και στο παραπάνω post? αν μέσα στο κινητό είναι γραμμένο vodafon, φυσικά και δεν μπορούν να δουλέψουν οι ρυθμίσεις..

με μια ματιά φαίνονται όλα σωστά εκτός από ένα!!

το vodafone το γράφεις έτσι όπως το γράφεις και στο παραπάνω post? αν μέσα στο κινητό είναι γραμμένο vodafon, φυσικά και δεν μπορούν να δουλέψουν οι ρυθμίσεις..

To γράφω ακριβώς έτσι:Vodafon MMS (με κεφαλαίο το πρώτο)

Μάλλον εννοεί τη διεύθυνση του mms server....

οι ρυθμίσεις μου έγιναν ως εξής:

Έναρξη>Ρυθμίσεις>Συνδέσεις>GPRS>Μενού>Προσθήκη>Vodafon MMS>

Με τις εξής ρυθμίσεις:

Σύνδεση με

Ασφαλές δίκτυο WAP

Σημείο Πρόσβασης

mms.vodafon.net

Όνομα χρήστη

(κενο)

Κωδικός

(κενό)

Πρωτεύον DNS

0.0.0.0.

Δευτερεύων DNS

0.0.0.0

Διεύθυνση ΙΡ

(κενο)

Μετά πάλι Συνδέσεις>Μενού>για προχωρημένους

Σύνδεση ιντερνετ

Vodafon Web

Σύνδεση εργασίας

Αυτόματα

Σύνδεση WAP

Αυτόματα

Ασφαλής σύνδεση WAP

Vodafon MMS

Μετά Έναρξη>Μηνύματα>4MMS>Μενού>Επιλογές>Επιλογές λογαριασμού>MMS>Μενού>Ρυθμίσεις MMSC>Vodafon MMS

Με τις εξής ρυθμισεις:

Όνομα:

Vodafon MMS

Διεύθυνση URL MMSC

http://mms.vodafon.gr

Πύλη WAP

213.249.19.49

Θύρα

9201

Σύνδεση μέσω

Ασφαλές δίκτυο WAP

Μέγεθος αποστολής

300κ

Έκδοση WAP

WAP 1.2

Αυτά. Έχω ελέγξει τη γλώσσα γραφής (αγγλικά), έχω βάλει όνομα χρήστη και κωδικό (user & pass) και τα έχω βγάλει πάλι, αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα.

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Σωστα δεν τα έχω;

είναι φανερό οτι δεν μπορούμε να συνενοηθούμε, γι αυτό είναι το τελευταίο μου post για αυτό το θέμα.

σου τόνισα στο προηγουμενο οτι τη λέξη vodafone τη γράφεις λάθος. θέλει και e στο τέλος. εσύ επιμένεις να τη γράφεις vodafon. αν το γράφεις έτσι και στο κινητο, στο access point και στο mmsc url τότε εκεί είναι το λάθος σου

είναι φανερό οτι δεν μπορούμε να συνενοηθούμε, γι αυτό είναι το τελευταίο μου post για αυτό το θέμα.

σου τόνισα στο προηγουμενο οτι τη λέξη vodafone τη γράφεις λάθος. θέλει και e στο τέλος. εσύ επιμένεις να τη γράφεις vodafon. αν το γράφεις έτσι και στο κινητο, στο access point και στο mmsc url τότε εκεί είναι το λάθος σου

έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, όντως το "e" πέρασε απαρατήρητο, οχι μόνο από μένα αλλά και σε άλλους φίλους που ασχολήθηκαν με το κινητό. Ναι, αυτό φταίει, βάζοντάς το σωστά το κινητό λαμβάνει κανονικά και στέλνει mms. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου, κάποιες φορές αυτά που είναι εμφανή διαφεύγουν της προσοχής μας.

Μπορεί κάποιος να μου πει,πως μπορώ να έχω συνέχεια ανοικτό το φωτισμό των πλήκτρων?

Γεια χαρά,

Είμαι και εγώ μια νέα κάτοχος του Qtek 8500 αλλά και νέο μέλος αυτού του foroum :) . Ψάχνοντας εδώ και καμιά βδομάδα το κινητό δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα απο όσα αναφέρθηκαν παλαιότερα σε αυτήν την ενότητα...ένα όμως που δεν μου άρεσε είναι ότι η φωτογραφική δεν έχει νυχτερινή λήψη, όπως κάποια απλά κινητά, δεν έχω πολλές απαιτήσεις από την φωτογραφική ενός κινητού - έχω την ψηφιακή μου - αλλά αν ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να βάλω φως θα ήταν καλά (στις ρυθμίσεις τα έχω όλα στο full σε ό,τι αφορά τον φωτισμό).

Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν σηκώνει microSD 2 Gb ή σταματάει να την βλέπει στο 1 Gb?

Τέλος, έχω προσθέσει κάποια απλά προγραμματάκια (freeware :p ) όπως ξυπνητήρι, recorder κ.ά. αλλά κάποια άλλα προγραμματάκια δεν μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση γιατί μου βγάζει είτε error ότι έχει βγει νέα version, είτε ότι δεν έχω τα δικαιώματα αν και είναι freeware, όπως επίσης δεν μπορώ να εγκαταστήσω το ClearVue - μου βγάζει εγκατάσταση απέτυχε (να αναφέρω ότι ακόμα δεν έχω τοποθετήσει κάποια microSD αν αυτό έχει κάποια σημασία)

Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην σας κούρασα με αυτό το post.

Καλές διακοπές :)

Μπορεί κάποιος να μου πει,πως μπορώ να έχω συνέχεια ανοικτό το φωτισμό των πλήκτρων?

Τσέκαρε σε : Ρυθμίσεις -> Διαχείρηση ενέργειας -> Χρονικό όριο οθόνης - > Ποτέ

Υποθέτω αυτό είναι :)

Γράψε λάθος, τώρα πρόσεξα ότι είπες για τα πλήκτρα και όχι για την οθόνη :O

@m3shY

2Gb κάρτα του έχω, μια Transcend, μια χαρά παίζει.

Το ClearVue θέλει παραπάνω χώρο για εγκατάσταση, πρέπει να βάλεις κάρτα και θα εγκατασταθεί μια χαρά.

@bbbb

Για τα πλήκτρα, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα φωτός. Settings->Power Management->Light Sensor Enable=Off

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Γεια χαρά,

Είμαι και εγώ μια νέα κάτοχος του Qtek 8500 αλλά και νέο μέλος αυτού του foroum :) . Ψάχνοντας εδώ και καμιά βδομάδα το κινητό δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα απο όσα αναφέρθηκαν παλαιότερα σε αυτήν την ενότητα...ένα όμως που δεν μου άρεσε είναι ότι η φωτογραφική δεν έχει νυχτερινή λήψη, όπως κάποια απλά κινητά, δεν έχω πολλές απαιτήσεις από την φωτογραφική ενός κινητού - έχω την ψηφιακή μου - αλλά αν ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να βάλω φως θα ήταν καλά (στις ρυθμίσεις τα έχω όλα στο full σε ό,τι αφορά τον φωτισμό).

Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν σηκώνει microSD 2 Gb ή σταματάει να την βλέπει στο 1 Gb?

Τέλος, έχω προσθέσει κάποια απλά προγραμματάκια (freeware :p ) όπως ξυπνητήρι, recorder κ.ά. αλλά κάποια άλλα προγραμματάκια δεν μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση γιατί μου βγάζει είτε error ότι έχει βγει νέα version, είτε ότι δεν έχω τα δικαιώματα αν και είναι freeware, όπως επίσης δεν μπορώ να εγκαταστήσω το ClearVue - μου βγάζει εγκατάσταση απέτυχε (να αναφέρω ότι ακόμα δεν έχω τοποθετήσει κάποια microSD αν αυτό έχει κάποια σημασία)

Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην σας κούρασα με αυτό το post.

Καλές διακοπές :)

Η μόνη ρύθμιση που υπάρχει για νυχτερινή λήψη είναι "μενού->λευκή ισορροπία->νύχτα"από το μενού της κάμερας κατά την άποψη μου βεβαία δεν κάνει τπτ:p 2GB καρτα υποστηρίζει τουλάχιστον με την έκδοση ROM 3.6.251 που έχω δοκιμάσει εγώ και με κάρτα της TRANSCEND. όσο για τα προβλήματα της εγκατάστασης πιθανών είναι λόγω χώρου στη συσκευή όμως πρέπει να δεις πιο ακριβώς είναι το error και να τσεκάρεις τη συμβατότητα της εφαρμογής με την συσκευή μιας και αρκετές εφαρμογές WM5 δεν είναι απόλυτα συμβατές με το 8500

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Σας ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη (!) απάντησή σας.

Και επειδή, μπορώ να πω, είμαι λίγο ψιλοάσχετη :O και θέλω να αποφύγω τυχόν λάθη, αυτή εδώ υποθέτω κάνει? http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=3201&v_Item=5489

Μια χαρά είναι, βούτα το πακέτο...

Να' σαι καλά! Είχα μαζέψει και κάποιες άλλες απορίες αλλά όσο καιρό περίμενα για την ενεργοποίηση του λογ/σμού μου στο forum τις ξέχασα :p και άλλες τις έλυσα τελικά μόνη μου :D , οπότε θα επιστρέψω και με άλλες ερωτήσεις σύντομα :p χεχε ελπίζοντας να μην σας κουράσω :worry:

Υ.Γ. Μακάρι να ήταν έτσι γρήγορες οι απαντήσεις και η ενημέρωση όπως είναι σε αυτό το forum από τους χρήστες του και σε πολλά από αυτά τα λεγόμενα "τμήματα εξυπηρέτησης (..χμμ) πελατών"

θα ηθελα πολυ να ειχα την εφαρμογη που λες.Πηρα το τηλ. απο e-shop και στελνει 70 χ. μηνυμα.... :( αν γινεται 160 θα ειναι τελεια..::)

την εφαρμογή την δίνει η ίδια η ACE από εδω βέβαια πρέπει να εγγραφείς στο forum

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

@m3shY

2Gb κάρτα του έχω, μια Transcend, μια χαρά παίζει.

Το ClearVue θέλει παραπάνω χώρο για εγκατάσταση, πρέπει να βάλεις κάρτα και θα εγκατασταθεί μια χαρά.

@bbbb

Για τα πλήκτρα, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα φωτός. Settings->Power Management->Light Sensor Enable=Off

Το έκανα αυτό,αλλά πρέπει να ακουμπάω τον αντίχειρα μου πάνω στο 1 για να ανάβει το φως.Μόλις πάρω το χέρι μου σβήνει.Αμα είσαι σε σχετικά σκοτεινό μέρος,δεν μπορείς να γράψεις μήνυμα ή να πάρεις τηλ με το 1 χέρι.

Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό?:worry:

Υ.Γ. Έχω βάλει και την rom που δίνει στο forum της η qtek,αλλά το πρόβλημα που αναφέρω παρέμεινε.Βασικά την μόνη αλλαγή που είδα ήταν ότι στην εξωτερική οθόνη η ημερομηνία εμφανίζεται πλέον με τη μορφή,ημέρα/μήνας/έτος

Το έκανα αυτό,αλλά πρέπει να ακουμπάω τον αντίχειρα μου πάνω στο 1 για να ανάβει το φως.Μόλις πάρω το χέρι μου σβήνει.Αμα είσαι σε σχετικά σκοτεινό μέρος,δεν μπορείς να γράψεις μήνυμα ή να πάρεις τηλ με το 1 χέρι.

Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό?:worry:

Υ.Γ. Έχω βάλει και την rom που δίνει στο forum της η qtek,αλλά το πρόβλημα που αναφέρω παρέμεινε.Βασικά την μόνη αλλαγή που είδα ήταν ότι στην εξωτερική οθόνη η ημερομηνία εμφανίζεται πλέον με τη μορφή,ημέρα/μήνας/έτος

αν με ΑΠενεργοποιημένο τον αισθητήρα φωτός δεν σου ανάβει το πληκτρολόγιο παρά μόνο όταν πατάς το 1 τότε φίλε μου το κινητό σου έχει πρόβλημα:( αυτο που περιγράφεις δεν είναι το φυσιολογικό του κινητού και ακουγετε κ σαν hardware βλάβη άρα η αναβάθμιση της ROM δεν βοηθάει:(

Καλημέρα σας,

Επανέρχομαι λοιπόν με ένα προβληματάκι, όσον αφορά τα sms. Κάνω δημιουργία νέου μηνύματος και ενώ κάτω μου γράφει 0/160 (χαρακτήρες), με το που γράφω το δεύτερο γράμμα στο μήνυμα αυτόματα παει 2/70, δηλ. κατεβαίνει μόνο του αυτόματα στους 70 χαρακτήρες αντί για 160 που είναι το κανονικό (είτε γράφω με Τ9 είτε όχι) :mad: . Η επιλογή Unicode είναι τσεκαρισμένη γιατί όταν δοκίμασα να στείλω sms χωρίς αυτή την επιλογή, έστελνε μόνο ερωτηματικά. Η γλώσσα του τηλ. μου είναι ελληνικά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί χρησιμοποιώ αρκετά την υπηρεσία των sms.

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα σας,

Επανέρχομαι λοιπόν με ένα προβληματάκι, όσον αφορά τα sms. Κάνω δημιουργία νέου μηνύματος και ενώ κάτω μου γράφει 0/160 (χαρακτήρες), με το που γράφω το δεύτερο γράμμα στο μήνυμα αυτόματα παει 2/70, δηλ. κατεβαίνει μόνο του αυτόματα στους 70 χαρακτήρες αντί για 160 που είναι το κανονικό (είτε γράφω με Τ9 είτε όχι) :mad: . Η επιλογή Unicode είναι τσεκαρισμένη γιατί όταν δοκίμασα να στείλω sms χωρίς αυτή την επιλογή, έστελνε μόνο ερωτηματικά. Η γλώσσα του τηλ. μου είναι ελληνικά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί χρησιμοποιώ αρκετά την υπηρεσία των sms.

Ευχαριστώ πολύ

Κατέβασε το πρόγραμμα της ace-hellas για ελληνικά στα sms από

http://briefcase.pathfinder.gr/browse/tauri/21919/

“Don’t expect something for nothing.”

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μια χαρά!:D Επί την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι άλλο μιας που το θυμήθηκα τώρα. Μπορώ να απενεργοπoιήσω την φόρτιση μέσω Η/Υ? Αν ναι, πώς? Είναι κακό γενικότερα να φορτίζει μέσω Η/Υ ή αδιάφορο?

Τέλος, έχω βρει κάποια sites με freeware, αν έχετε υπόψιν σας κανένα άλλο site με freeware, το οποίο βρίσκεται πιο δύσκολα και μου έχει ξεφύγει ή κανένα "υπόγειο", όπως τα λένε, ευπρόσδεκτα... αν έχετε την όρεξη και την υπομονή. Αν χρειαστεί και δεν γίνεται εδώ μέσα τότε μέσω mail.

Ευχαριστώ και πάλι :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μια χαρά!:D Επί την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι άλλο μιας που το θυμήθηκα τώρα. Μπορώ να απενεργοπoιήσω την φόρτιση μέσω Η/Υ? Αν ναι, πώς? Είναι κακό γενικότερα να φορτίζει μέσω Η/Υ ή αδιάφορο?

Τέλος, έχω βρει κάποια sites με freeware, αν έχετε υπόψιν σας κανένα άλλο site με freeware, το οποίο βρίσκεται πιο δύσκολα και μου έχει ξεφύγει ή κανένα "υπόγειο", όπως τα λένε, ευπρόσδεκτα... αν έχετε την όρεξη και την υπομονή. Αν χρειαστεί και δεν γίνεται εδώ μέσα τότε μέσω mail.

Ευχαριστώ και πάλι :)

Η απενεργοποίηση της φόρτισης μέσω usb κλείνει μόνο με επέμβαση στη registry του κινητού:O δεν έχει καμία διαφορά από την φόρτιση του φορτιστή και αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι πως είναι πιο γρήγορη;) αν παρ ολa αυτά θέλεις να την απενεργοποιήσεις καλύτερα να χρησιμοποιήσεις tweaks προγράμματα όπως το AmpTweaks

Ευχαριστώ πολύ και πάλι :) Και συνεχίζω ακάθεκτη με τις "n00bικες" απορίες μου :p :O Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν με καλούν και δεν μπορώ να απαντήσω να κάνω mute τον ήχο της κλήσης, χωρίς να τερματίσω την κλήση (κοινώς χωρίς να το κλείσω σε κάποιον στην μάπα :p )

Η απενεργοποίηση της φόρτισης μέσω usb κλείνει μόνο με επέμβαση στη registry του κινητού:O δεν έχει καμία διαφορά από την φόρτιση του φορτιστή και αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι πως είναι πιο γρήγορη;) αν παρ ολa αυτά θέλεις να την απενεργοποιήσεις καλύτερα να χρησιμοποιήσεις tweaks προγράμματα όπως το AmpTweaks

με ενα απλό registry editor μπορείς να κάνεις τις εξής ρυθμίσεις

"HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\usbfndrv" και βάλε το "EnableUsbCharge" στη τιμή "0"

“Don’t expect something for nothing.”