Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για το link. Το εγκατέστησα αν και δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω δίνει μια κάποια λύση στο πρόβλημα. Μηπως έχει κανείς τις ρυθμίσεις για το Vodafone gprs και vodafone mms?

Αγόρασα από το expansys το κινητό και παρότι έγραφε πως υπάρχει Τ9 Ελληνικό διαπίστωσα πως δεν υπάρχει. Έχετε κάποια ιδέα πως θα γράφω Ελληνικά στα μηνύματα και στις επαφές; Για την γλώσσα του κινητού δεν πειράζει θα την αφήσω στα αγγλικά. Ευχαριστώ.

Για να γραψεις Τ9 πατας συνεχομενα το αστεράκι (*) και σου βγάζει επιλογή γλώσας και Τ9. Τουλάχιστον στο δικό μου 8500 έτσι βγαίνει ;)

Αυτό συμβαίνει με τα κινητα που υποστηρίζουν ελληνικό T9. Στο δικό μου με το * εμφανίζονται αρκετές γλώσσες όχι όμως η ελληνική.

Ευχαριστώ για το link. Το εγκατέστησα αν και δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω δίνει μια κάποια λύση στο πρόβλημα. Μηπως έχει κανείς τις ρυθμίσεις για το Vodafone gprs και vodafone mms?

Εδω :) Ειναι τα ιδια για το 8500

Βασικα ημουν πολυ ενθουσιασμενος με αυτο το κινητο μεχρι που διαβασα ολα αυτα τα προβληματα που αντιμετωπισατε και αντιμετωπιζετε :cry:

Δηλαδη αν αποφασισω να το παρω τελικα θα τρεχω συνεχεια για service?:worry:

Βασικα ημουν πολυ ενθουσιασμενος με αυτο το κινητο μεχρι που διαβασα ολα αυτα τα προβληματα που αντιμετωπισατε και αντιμετωπιζετε :cry:

Δηλαδη αν αποφασισω να το παρω τελικα θα τρεχω συνεχεια για service?:worry:

Εχω το κινητό 2 εβδομάδες. Το αγόρασα από site του εξωτερικού. Δεν είχε ελληνικά σαν γλώσσα καθώς και Τ9 ελληνικό. Αυτά δεν είναι προβλήματα. Τα περισσότερα που αναφέρονται ως προβλήματα παραπάνω δεν υπάρχουν στο δικό μου. Κλησεις δεν χάνονται ο ήχος στα mp3 είναι καινονικός. (εξαρτάται και από την ποιοτητα του mp3). Τα προβλήματα που αναφέρονται σε forum του εξωτερικού είναι προβλήματα που λύνονται τις περισσοτερες φορές με μια απλή επέμβαση στη registry.

Υ.Γ. ελληνικό Τ9 πέρασα. Τώρα είμαι στην φάση που προσπαθώ να λύσω το θέμα των 70 χαρακτήρων στα sms.

Εχω το κινητό 2 εβδομάδες. Το αγόρασα από site του εξωτερικού. Δεν είχε ελληνικά σαν γλώσσα καθώς και Τ9 ελληνικό. Αυτά δεν είναι προβλήματα. Τα περισσότερα που αναφέρονται ως προβλήματα παραπάνω δεν υπάρχουν στο δικό μου. Κλησεις δεν χάνονται ο ήχος στα mp3 είναι καινονικός. (εξαρτάται και από την ποιοτητα του mp3). Τα προβλήματα που αναφέρονται σε forum του εξωτερικού είναι προβλήματα που λύνονται τις περισσοτερες φορές με μια απλή επέμβαση στη registry.

Υ.Γ. ελληνικό Τ9 πέρασα. Τώρα είμαι στην φάση που προσπαθώ να λύσω το θέμα των 70 χαρακτήρων στα sms.

Τι ενοεις κανονικος? Δεν ακουγεται οταν εισαι σε μερος με φασαρια. Ειναι χαμηλη η ενταση οχι μονο σε MP3, και στο λεω εγω που αλλαξα 4 συσκευες. Οσο αφορα επεμβαση στο registry, δεν διορθωνει τις χαμενες κλησεις ;)

Τι ενοεις κανονικος? Δεν ακουγεται οταν εισαι σε μερος με φασαρια. Ειναι χαμηλη η ενταση οχι μονο σε MP3, και στο λεω εγω που αλλαξα 4 συσκευες. Οσο αφορα επεμβαση στο registry, δεν διορθωνει τις χαμενες κλησεις ;)

Μπορεί να είναι έτσι όπως το λές. Δεν δοκίμασα να ακούσω τραγούδια στο δρόμο παρά μόνο στο γραφείο και στο σπίτι. Επίσης έκανα συγκριση με το 8010 που είχα μέχρι σήμερα. Διαπίστωσα μια διαφορά στην ένταση σε κάποια κομάτια και τα τσεκαρα στο pc μου. Ηταν όμως αρχεία που και εκεί διέφεραν. Δοκίμασα να ακούσω και με τα ακουστικά. Εκεί είχα παρα πολύ καλή ποιότητα. Για τις χαμένες κλήσεις δεν ξέρω γιατί δεν είχα πρόβλημα, βρήκα όμως σε ένα forum ένα pach που έλεγε πως έλυνε το πρόβλημα που είχαν καποιες rom. Υπόσχομαι να ψάξω να το ξαναβρώ να δώσω το link. Από την έως τώρα εμπειρία μου με όλων των ειδών ηλεκτρονικές συσκευές προβλήματα έχουμε όσοι βιαζόμαστε και περνουμε αμέσως ένα προϊόν. Μετά τα προβλήματα λύνονται.

Μπορεί να είναι έτσι όπως το λές. Δεν δοκίμασα να ακούσω τραγούδια στο δρόμο παρά μόνο στο γραφείο και στο σπίτι. Επίσης έκανα συγκριση με το 8010 που είχα μέχρι σήμερα. Διαπίστωσα μια διαφορά στην ένταση σε κάποια κομάτια και τα τσεκαρα στο pc μου. Ηταν όμως αρχεία που και εκεί διέφεραν. Δοκίμασα να ακούσω και με τα ακουστικά. Εκεί είχα παρα πολύ καλή ποιότητα. Για τις χαμένες κλήσεις δεν ξέρω γιατί δεν είχα πρόβλημα, βρήκα όμως σε ένα forum ένα pach που έλεγε πως έλυνε το πρόβλημα που είχαν καποιες rom. Υπόσχομαι να ψάξω να το ξαναβρώ να δώσω το link. Από την έως τώρα εμπειρία μου με όλων των ειδών ηλεκτρονικές συσκευές προβλήματα έχουμε όσοι βιαζόμαστε και περνουμε αμέσως ένα προϊόν. Μετά τα προβλήματα λύνονται.

Για τον ηχο κλησεις λεω οτι ακουγεται σιγα, οχι για τα MP3 απο τα ακουστικα. Οσο για τη ROM που λες, ακομα το προβλημα παραμενει. Δε ξερω τι χρηση κανεις εσυ, αλλα επειδη μιλαω πολυ στο τηλεφωνο ισως για αυτο το λογο εχω πιο συχνα το συγκεκριμενο προβλημα

Για τον ηχο κλησεις λεω οτι ακουγεται σιγα, οχι για τα MP3 απο τα ακουστικα. Οσο για τη ROM που λες, ακομα το προβλημα παραμενει. Δε ξερω τι χρηση κανεις εσυ, αλλα επειδη μιλαω πολυ στο τηλεφωνο ισως για αυτο το λογο εχω πιο συχνα το συγκεκριμενο προβλημα

Η χρήση που κάνω εγώ είναι περίπου 60 με 70 λεπτά την ημέρα και περί τα 10 sms. Το δίκτυο μου είναι vodafone αν αυτό έχει κάποια σημασία και η λήψη σήματος κατά της ώρες που είμαι στο γραφείο είναι ιδιαίτερα προβληματικη (υπόγειο). Παλαιότερα κάποια Nokia (6110, 6310) είχαν παρόμοιο πρόβλημα μόνο σε vodafone.

Η χρήση που κάνω εγώ είναι περίπου 60 με 70 λεπτά την ημέρα και περί τα 10 sms. Το δίκτυο μου είναι vodafone αν αυτό έχει κάποια σημασία και η λήψη σήματος κατά της ώρες που είμαι στο γραφείο είναι ιδιαίτερα προβληματικη (υπόγειο). Παλαιότερα κάποια Nokia (6110, 6310) είχαν παρόμοιο πρόβλημα μόνο σε vodafone.

Το αστειο ειναι οτι εχω Vodafone επειδη ειναι η μονη εταιρια που εχω σημα στο γραφειο (Υπογειο:lol: ) Εγω μιλαω γυρω στις 2-3 ωρες την ημερα και δε στελνω sms. Το φορτιζω 2 φορες την ημερα

• 4 weeks later...

Παιδιά έχω το κινητό εδώ και ένα μήνα περίπου και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Υπάρχει περίπτωση να διαβάσουμε κανένα review ή preview στο site?

Σαν νέα κάτοχος του κινητού, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:

Πόσο πρέπει να διαρκέσει η πρώτη φόρτιση; Εσείς τι κάνατε;

Αυτή τη στιγμή το σύνδεσα στο φορτιστή, πότε θα ήταν καλό να το βγάλω;

Στο Πλαίσιο btw, δε μου ανέφεραν τίποτα για φόρτιση.

Σαν νέα κάτοχος του κινητού, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:

Πόσο πρέπει να διαρκέσει η πρώτη φόρτιση; Εσείς τι κάνατε;

Αυτή τη στιγμή το σύνδεσα στο φορτιστή, πότε θα ήταν καλό να το βγάλω;

Στο Πλαίσιο btw, δε μου ανέφεραν τίποτα για φόρτιση.

Οταν σβησει το λαμπακι;)

Οταν σβησει το λαμπακι;)

Xμ... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! :)

Αλλά τι εννοείς "όταν σβήσει το λαμπάκι"; Όταν το έβαλα στην πρίζα έγινε πορτοκαλί και μετά από 1 ώρα περίπου έγινε πράσινο, το οποίο φαντάζομαι ότι σημαίνει ότι έχει φορτίσει. Από τότε πέρασαν περίπου 4 ώρες και το λαμπάκι παραμένει πράσινο. Πρέπει να περιμένω να σβήσει;

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά κάθε φορά που παίρνω καινούριο κινητό, η πρώτη φόρτιση είναι σκέτο μπέρδεμα...!!!

Α! Και κάτι άλλο, σχετικά με τη χαμηλή ένταση του ηχείου στα ringtones!

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το προηγούμενο τηλέφωνό μου, το MPx220.

Το έλυσα μετατρέποντας τα mp3 που ήθελα για ήχους κλήσης σε wma.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακούγονται πολύ πολύ δυνατότερα!

Πιθανότατα να βοηθάει την κατάσταση και με το 8500, θα το δοκιμάσω όταν το ανοίξω γιατί ακόμα κάνει την πρώτη του φόρτιση! :)

Xμ... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! :)

Αλλά τι εννοείς "όταν σβήσει το λαμπάκι"; Όταν το έβαλα στην πρίζα έγινε πορτοκαλί και μετά από 1 ώρα περίπου έγινε πράσινο, το οποίο φαντάζομαι ότι σημαίνει ότι έχει φορτίσει. Από τότε πέρασαν περίπου 4 ώρες και το λαμπάκι παραμένει πράσινο. Πρέπει να περιμένω να σβήσει;

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά κάθε φορά που παίρνω καινούριο κινητό, η πρώτη φόρτιση είναι σκέτο μπέρδεμα...!!!

Sorry for not being specific. Οταν γινει πρασινο:) Ετσι και αλλιως -υποθετω - οτι καθε μερα θα το κανεις synchronize επομενως θα φορτιζει οπως και το MPx220

Α! Και κάτι άλλο, σχετικά με τη χαμηλή ένταση του ηχείου στα ringtones!

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το προηγούμενο τηλέφωνό μου, το MPx220.

Το έλυσα μετατρέποντας τα mp3 που ήθελα για ήχους κλήσης σε wma.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακούγονται πολύ πολύ δυνατότερα!

Πιθανότατα να βοηθάει την κατάσταση και με το 8500, θα το δοκιμάσω όταν το ανοίξω γιατί ακόμα κάνει την πρώτη του φόρτιση! :)

Πολυ πολυ δυνατοτερα δεν θα ακουστουν ποτε σε αυτο το τηλεφωνο, πιστεψε με. Και αν τα φτιαξεις ανεβαζοντας την ενταση, θα παραμορφωση τον ηχο. Οτι θελεις παντως εδω ειμαστε.:D

Πολυ πολυ δυνατοτερα δεν θα ακουστουν ποτε σε αυτο το τηλεφωνο, πιστεψε με. Και αν τα φτιαξεις ανεβαζοντας την ενταση, θα παραμορφωση τον ηχο. Οτι θελεις παντως εδω ειμαστε.:D

To δοκίμασα με το Love Me (by Morandi) σε wma και ο ήχος είναι ικανοποιητικά δυνατός, τουλάχιστον σε σύγκριση με το MPx220. :)

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!!!!!!!!!! :mobile:

Kαι επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις... :lol:

1. Μπορώ να απενεργοποιήσω το ενεργό πορτάκι;

2. Δε μου εμφανίζονται στην εξωτερική οθόνη οι φωτογραφίες που έχω αντιστοιχίσει στις Επαφές μου. Τι μπορεί να συμβαίνει;

3. Γιατί ανεξάρτητα με το color scheme που χρησιμοποιώ, η οθόνη κλήσης είναι μπλε;

Καλημέρα!! :happy:

Kαι επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις... :lol:

1. Μπορώ να απενεργοποιήσω το ενεργό πορτάκι;

2. Δε μου εμφανίζονται στην εξωτερική οθόνη οι φωτογραφίες που έχω αντιστοιχίσει στις Επαφές μου. Τι μπορεί να συμβαίνει;

3. Γιατί ανεξάρτητα με το color scheme που χρησιμοποιώ, η οθόνη κλήσης είναι μπλε;

Καλημέρα!! :happy:

1: Start--->Settings--->Phone--->Answer Mode--->Any Key to answer

2: Τις εμφανιζει σε πολυ μικρο thumbnail. Αν στο δικο σου δε δειχνει τιποτα ξανα περασε τα photos sta contacts.

3. Δεν αλλαζει απο τα themes αυτο. Ισως μεσω registry μονο.

P.S. Δηλαδη το MPx220 ακουγοταν χαμηλοτερα????:wacko:

Καλημερα:happy:

1: Start--->Settings--->Phone--->Answer Mode--->Any Key to answer

2: Τις εμφανιζει σε πολυ μικρο thumbnail. Αν στο δικο σου δε δειχνει τιποτα ξανα περασε τα photos sta contacts.

3. Δεν αλλαζει απο τα themes αυτο. Ισως μεσω registry μονο.

P.S. Δηλαδη το MPx220 ακουγοταν χαμηλοτερα????:wacko:

Καλημερα:happy:

Πόσο χαίρομαι που μου απαντάει κάποιος!!!! :happy:

Σ' ευχαριστώ και καλημέρα! Με κάλυψες (προς το παρόν... :p )

Θα προσπαθήσω να ασχοληθώ με το ερώτημα 3 και να κάνω κάτι με τη registry, αν και βλέπω μεγάλες διαφορές από τα WM2003SE, οπότε θέλει ψάξιμο.

ΥΓ: Κι όμως, το ηχείο του MPx220 ήταν χαμηλότερο! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το 8500! Είδες που υπάρχουν και χειρότερα; Xi Xi Xi!

Πάντως, συνιστώ για ήχο κλήσης αρχεία wma, υπάρχει έντονη διαφορά στην ένταση!

(Τερτίπια της Mirosoft...)

Τελικά έπρεπε να κάνω απλά επανεκίννηση! :lol:

Βέβαια παρόλο που έχω με το ACDSee κάνει τις φωτογραφίες 128x128 (σε πολύ καλή ποιότητα) για να ταιριάζουν στην εξωτερική οθόνη, φαίνονται 'γεμάτες pixel'. Γιατί; Είναι κρίμα γιατί είναι τόσο ωραίο που εμφανίζονται σε ολόκληρη την εξωτερική οθόνη! :confused:

Τελικά έπρεπε να κάνω απλά επανεκίννηση! :lol:

Βέβαια παρόλο που έχω με το ACDSee κάνει τις φωτογραφίες 128x128 (σε πολύ καλή ποιότητα) για να ταιριάζουν στην εξωτερική οθόνη, φαίνονται 'γεμάτες pixel'. Γιατί; Είναι κρίμα γιατί είναι τόσο ωραίο που εμφανίζονται σε ολόκληρη την εξωτερική οθόνη! :confused:

Ισως αυτο ειναι το προβλημα in the first place. Afou to default einai ta thumbnails, οταν το κανεις να πιανουν ολη την εξωτερικη οθονη θα φαινονται με pixels. Ι guess:D