Mmosgr Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Καλημερα εχει γραφτει κανενας στο forum χρηστων της qtek στο site της? Βαζω τους πρωτους 15 χαρακτηρες του ΙΜΕΙ της συσκευης και μου βγαζει οτι βαζω καποια λαθος παραμετρο!!!! καμια βοηθεια? Ευχαριστω Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Καλημερα εχει γραφτει κανενας στο forum χρηστων της qtek στο site της? Βαζω τους πρωτους 15 χαρακτηρες του ΙΜΕΙ της συσκευης και μου βγαζει οτι βαζω καποια λαθος παραμετρο!!!! καμια βοηθεια? Ευχαριστω Οχι :) Δες και το post 137 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από 6680_mark δεν εχω περασει κανενα fileman ακομα,κατι αλλο προσπαθω να κανω register στην qtek hellas και συνεχως μου λεει οτι 1 νουμερο στο imei ειναι λαθος!!δεν το δεχεται με τιποτα.. At the forum right? Και εγω το ιδιο εχω παθει και σκεψου με συσκευη που η ACE μου εδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Με γεια μου, παλι!!!! :lol: Η 3η συσκευη 8500 είναι γεγονος!!!! :p Το αστειο είναι όταν μου δινει την καινουργια συσκευη, και το ανοιγω, ειχε και η καινουργια προβλημα στο φωτισμο. Μετα από αυτό εφερε 4 συσκευες και δοκιμασαμε και οι 2 ειχαν το ιδιο προβλημα:wacko: . Ελπιζω να μη χρειαστει να το ξαναπαω πισω αν και ζητησα το TyTN που το ειδα και τρελαθηκα, και να πληρωσω τη διαφορα, γυρω στα 180 euros. Περιμενω απαντηση απο την ACE αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Το τηλέφωνο γενικότερα πώς είναι ρε παιδιά? Η οθόνη είναι τόσο καλή όσο στο 8310? Σε εφαρμογές κλπ το δοκίμασε κάποιος? ClearVue κλπ... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Το τηλέφωνο γενικότερα πώς είναι ρε παιδιά? Η οθόνη είναι τόσο καλή όσο στο 8310? Σε εφαρμογές κλπ το δοκίμασε κάποιος? ClearVue κλπ... Mehri tora oti eho dokimasei den exei provlima, kai mono mia fora mou kolise me to facade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Αυτό το είδατε? h**p://www.expansys.com.gr/product.asp?code=140427 Οπότε το φορτίζεις και ακούς μουσική ταυτόχρονα αν θες... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 καλα η αποστολη φωτο/mp3 ειναι κλειδωμενη? πως στελνεις αρχεια?? Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 καλα η αποστολη φωτο/mp3 ειναι κλειδωμενη? πως στελνεις αρχεια?? Διαλεγεις το αρχειο που θελεις να στελεις, επιλεγεις menu--->beam. Make sure though you have turned bluetooth on BEFORE sending the file. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Διαλεγεις το αρχειο που θελεις να στελεις, επιλεγεις menu--->beam. Make sure though you have turned bluetooth on BEFORE sending the file. thank u!!:D Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 thank u!!:D Don't mention it. Κανενα προβλημα σου εχει βγαλει μεχρι τωρα οπως το δικο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Καινουργιο (?) bug που βρηκα. Και παρακαλω πολύ whomever εχει το 8500 ας επιβεβαιώσει. Πηρα ένα τηλεφωνο και δεν απαντουσανε, και πατησα το end call, instead of closing the lid, για να τερματισω τη κληση. Μολις τερματιζουμε μια κληση με τον τροπο αυτό, δε πηγαινει κατευθειαν στο Home screen αλλα βγαζει call ended, last call και μετα πηγαινει στο home screen. Εάν όμως (όπως στη περιπτωση μου σημερα) την ωρα που εχουμε τερματισει την κληση και πριν παει στο Home screen, δεχτουμε κληση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, thank you very much!!! Ας το δοκιμασει και καποιος άλλος, μηπως είναι προβλημα συσκευης και όχι software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Λοιπον εχουμε και λεμε… ελειπα 3 ημερες στα Χανια, και δυστυχως το προβλημα με τα missed calls, εμφανισθηκε ξανα :( Δε μπορω να ξερω τι φταιει αλλα το μονο σιγουρο είναι ότι είναι παρα πολύ εκνευριστικο αυτό που συμβαινει. Υποθετω αυριο που θα παρω την ACE, θα μου πουνε ότι φταιει η Κρητη!!!.:lol: Ρε παιδια σε εσας δεν εχει συμβει ποτε το προβλημα με τα missed calls? Γιατι είναι λιγο περιεργο να ειμαι ο μοναδικος που εχει προβλημα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Η Cingular παρουσιασε το δικο της version του 8500, αυξησε τη ROM σε 128 και εβαλε μεγαλυτερη μπαταρια. Cingular 3125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Re paidia antimetopzo provlima me to arxeio kleiseon kai pio sikekrimena den krataei oles tis kleiseis para mono se mia periodo 4 hmeron , eno ola ta alla smartphones pou eiha karatousan gia panta tis kliseis. gnorizei kaneis pos diothonete auto?:( Παράθεση Johnny Be Good tonight ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g39n22e Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Εγω αγορασα το 8500 την Παρασκευή, και η φωτογραφική και βιντεοκαμερα δεν ξεκινουσαν. Πατώντας το κουμπι δειχνει οτι φορτωνει αλλά δεν ανοιγει, ουτε φαινεται στο task manager οτι τρεχει. Πηρα την Qtek Hellas και μου ειπαν να κανω reset. Το εκανα, και τωρα δεν μου βγαινει καθόλου το εικονιδιο της φωτογραφικής ή της βιντεοκάμερας και από το πλάι που το πατάω κάνει πάλι τα ίδια (δείχνει οτι φορτώνει αλλά τελικά δεν...)...:cry: Μαλλον με βλεπω για Αγ. Παρασκευή... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Re paidia antimetopzo provlima me to arxeio kleiseon kai pio sikekrimena den krataei oles tis kleiseis para mono se mia periodo 4 hmeron , eno ola ta alla smartphones pou eiha karatousan gia panta tis kliseis. gnorizei kaneis pos diothonete auto?:( Πια ROM εχεις? Εγω αγορασα το 8500 την Παρασκευή, και η φωτογραφική και βιντεοκαμερα δεν ξεκινουσαν. Πατώντας το κουμπι δειχνει οτι φορτωνει αλλά δεν ανοιγει, ουτε φαινεται στο task manager οτι τρεχει. Πηρα την Qtek Hellas και μου ειπαν να κανω reset. Το εκανα, και τωρα δεν μου βγαινει καθόλου το εικονιδιο της φωτογραφικής ή της βιντεοκάμερας και από το πλάι που το πατάω κάνει πάλι τα ίδια (δείχνει οτι φορτώνει αλλά τελικά δεν...)...:cry: Μαλλον με βλεπω για Αγ. Παρασκευή... :mad: Πηγαινε στην ACE. Θα στο αλλαξουν επιτοπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Tin Elliniki ROM einai agorasmeno apo ACE Hellas! Παράθεση Johnny Be Good tonight ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Tin Elliniki ROM einai agorasmeno apo ACE Hellas! Ζητησε να σου βαλουν αλλη ROM η αλλαγη. Το δικο μου δεν εχει προβλημα με registering calls, αλλα προβληματα εχει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 telika na to paro?dn ksero polu fovamai oti dn aksizei,mp3 apo ta akoustika paizie kala?i na paro kalitera to s100? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 telika na to paro?dn ksero polu fovamai oti dn aksizei,mp3 apo ta akoustika paizie kala?i na paro kalitera to s100? Τα ακουστικα παιζουν μια χαρα, αλλα δεν είναι πολύ comfortable to the ears. Κοιτα τις αναγκες σου. Η δικη μου αναγκη η τρέλα –πες το όπως θες- είναι clamshell smartphone!!! Τελειο τηλεφωνο δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 ma epeidi exo to nokia 6233 jkai m dinoun qtek 8500 ti les oti kerdizo?paizoun dynata ta akoustiika? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Έχοντας περάσει το star trekάκι για 2 μέρες έχω να σου πω τα εξής: -Πολύ καλή ακουστική (Τα ακουστικά παίζουν δυνατά και ποιοτικά,+μου άρεσε το μπάσο) -Compact και ξεχωριστό design σε σχέση με το αδιάφορο 6233 (Είναι και 80 ευρώ ακριβότερο το 8500) -Η εξωτερικη οθόνη του όταν ακούς μουσική έχει ενδείξεις κλπ σαν mp3 player Γενικά θα προτιμούσα το 8500 απο το 6233 αν προτεραιότητα είχα το να ακούω mp3. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ma epeidi exo to nokia 6233 jkai m dinoun qtek 8500 ti les oti kerdizo?paizoun dynata ta akoustiika? Έχοντας περάσει το star trekάκι για 2 μέρες έχω να σου πω τα εξής: -Πολύ καλή ακουστική (Τα ακουστικά παίζουν δυνατά και ποιοτικά,+μου άρεσε το μπάσο) -Compact και ξεχωριστό design σε σχέση με το αδιάφορο 6233 (Είναι και 80 ευρώ ακριβότερο το 8500) -Η εξωτερικη οθόνη του όταν ακούς μουσική έχει ενδείξεις κλπ σαν mp3 player Γενικά θα προτιμούσα το 8500 απο το 6233 αν προτεραιότητα είχα το να ακούω mp3. Γιατι συγκρινετε ανομοια πραγματα?? Το ενα ειναι smartphone, το αλλο ενα απλο series 40 κινητο. Τι σχεση μπορουν να εχουν το 8500 με το 6233?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Εγώ μίλησα κατά βάση για τον τομέα των mp3 του 8500 επειδή ο φίλος παραπάνω έχει ενδοιασμούς εαν αξίζει. Δεν αποσκοπούσα σε γενικότερη σύγκριση η οποία να είναι Καρπούζι VS μανταρίνι. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unicrdc Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Αγόρασα από το expansys το κινητό και παρότι έγραφε πως υπάρχει Τ9 Ελληνικό διαπίστωσα πως δεν υπάρχει. Έχετε κάποια ιδέα πως θα γράφω Ελληνικά στα μηνύματα και στις επαφές; Για την γλώσσα του κινητού δεν πειράζει θα την αφήσω στα αγγλικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts