Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα

εχει γραφτει κανενας στο forum χρηστων της qtek στο site της?

Βαζω τους πρωτους 15 χαρακτηρες του ΙΜΕΙ της συσκευης και μου βγαζει οτι βαζω καποια λαθος παραμετρο!!!! καμια βοηθεια?

Ευχαριστω

N9 Best phone ever

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα

εχει γραφτει κανενας στο forum χρηστων της qtek στο site της?

Βαζω τους πρωτους 15 χαρακτηρες του ΙΜΕΙ της συσκευης και μου βγαζει οτι βαζω καποια λαθος παραμετρο!!!! καμια βοηθεια?

Ευχαριστω

Οχι :) Δες και το post 137

Παράθεση:

Αρχικό Μήνυμα από 6680_mark

δεν εχω περασει κανενα fileman ακομα,κατι αλλο προσπαθω να κανω register στην qtek hellas και συνεχως μου λεει οτι 1 νουμερο στο imei ειναι λαθος!!δεν το δεχεται με τιποτα..

At the forum right? Και εγω το ιδιο εχω παθει και σκεψου με συσκευη που η ACE μου εδωσε.

Με γεια μου, παλι!!!! :lol: Η 3η συσκευη 8500 είναι γεγονος!!!! :p Το αστειο είναι όταν μου δινει την καινουργια συσκευη, και το ανοιγω, ειχε και η καινουργια προβλημα στο φωτισμο. Μετα από αυτό εφερε 4 συσκευες και δοκιμασαμε και οι 2 ειχαν το ιδιο προβλημα:wacko: . Ελπιζω να μη χρειαστει να το ξαναπαω πισω αν και ζητησα το TyTN που το ειδα και τρελαθηκα, και να πληρωσω τη διαφορα, γυρω στα 180 euros. Περιμενω απαντηση απο την ACE αυριο

Το τηλέφωνο γενικότερα πώς είναι ρε παιδιά? Η οθόνη είναι τόσο καλή όσο στο 8310? Σε εφαρμογές κλπ το δοκίμασε κάποιος? ClearVue κλπ...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Το τηλέφωνο γενικότερα πώς είναι ρε παιδιά? Η οθόνη είναι τόσο καλή όσο στο 8310? Σε εφαρμογές κλπ το δοκίμασε κάποιος? ClearVue κλπ...

Mehri tora oti eho dokimasei den exei provlima, kai mono mia fora mou kolise me to facade

Αυτό το είδατε?

h**p://www.expansys.com.gr/product.asp?code=140427

Οπότε το φορτίζεις και ακούς μουσική ταυτόχρονα αν θες...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

καλα η αποστολη φωτο/mp3 ειναι κλειδωμενη? πως στελνεις αρχεια??

Διαλεγεις το αρχειο που θελεις να στελεις, επιλεγεις menu--->beam. Make sure though you have turned bluetooth on BEFORE sending the file.

Καινουργιο (?) bug που βρηκα. Και παρακαλω πολύ whomever εχει το 8500 ας επιβεβαιώσει. Πηρα ένα τηλεφωνο και δεν απαντουσανε, και πατησα το end call, instead of closing the lid, για να τερματισω τη κληση. Μολις τερματιζουμε μια κληση με τον τροπο αυτό, δε πηγαινει κατευθειαν στο Home screen αλλα βγαζει call ended, last call και μετα πηγαινει στο home screen. Εάν όμως (όπως στη περιπτωση μου σημερα) την ωρα που εχουμε τερματισει την κληση και πριν παει στο Home screen, δεχτουμε κληση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, thank you very much!!! Ας το δοκιμασει και καποιος άλλος, μηπως είναι προβλημα συσκευης και όχι software.

Λοιπον εχουμε και λεμε… ελειπα 3 ημερες στα Χανια, και δυστυχως το προβλημα με τα missed calls, εμφανισθηκε ξανα :( Δε μπορω να ξερω τι φταιει αλλα το μονο σιγουρο είναι ότι είναι παρα πολύ εκνευριστικο αυτό που συμβαινει. Υποθετω αυριο που θα παρω την ACE, θα μου πουνε ότι φταιει η Κρητη!!!.:lol: Ρε παιδια σε εσας δεν εχει συμβει ποτε το προβλημα με τα missed calls? Γιατι είναι λιγο περιεργο να ειμαι ο μοναδικος που εχει προβλημα :blink:

Η Cingular παρουσιασε το δικο της version του 8500, αυξησε τη ROM σε 128 και εβαλε μεγαλυτερη μπαταρια.

Cingular 3125

Re paidia antimetopzo provlima me to arxeio kleiseon kai pio sikekrimena den krataei oles tis kleiseis para mono se mia periodo 4 hmeron , eno ola ta alla smartphones pou eiha karatousan gia panta tis kliseis. gnorizei kaneis pos diothonete auto?:(
Johnny Be Good tonight ! ! !

Εγω αγορασα το 8500 την Παρασκευή, και η φωτογραφική και βιντεοκαμερα δεν ξεκινουσαν. Πατώντας το κουμπι δειχνει οτι φορτωνει αλλά δεν ανοιγει, ουτε φαινεται στο task manager οτι τρεχει. Πηρα την Qtek Hellas και μου ειπαν να κανω reset. Το εκανα, και τωρα δεν μου βγαινει καθόλου το εικονιδιο της φωτογραφικής ή της βιντεοκάμερας και από το πλάι που το πατάω κάνει πάλι τα ίδια (δείχνει οτι φορτώνει αλλά τελικά δεν...)...:cry:

Μαλλον με βλεπω για Αγ. Παρασκευή... :mad:

Re paidia antimetopzo provlima me to arxeio kleiseon kai pio sikekrimena den krataei oles tis kleiseis para mono se mia periodo 4 hmeron , eno ola ta alla smartphones pou eiha karatousan gia panta tis kliseis. gnorizei kaneis pos diothonete auto?:(

Πια ROM εχεις?

Εγω αγορασα το 8500 την Παρασκευή, και η φωτογραφική και βιντεοκαμερα δεν ξεκινουσαν. Πατώντας το κουμπι δειχνει οτι φορτωνει αλλά δεν ανοιγει, ουτε φαινεται στο task manager οτι τρεχει. Πηρα την Qtek Hellas και μου ειπαν να κανω reset. Το εκανα, και τωρα δεν μου βγαινει καθόλου το εικονιδιο της φωτογραφικής ή της βιντεοκάμερας και από το πλάι που το πατάω κάνει πάλι τα ίδια (δείχνει οτι φορτώνει αλλά τελικά δεν...)...:cry:

Μαλλον με βλεπω για Αγ. Παρασκευή... :mad:

Πηγαινε στην ACE. Θα στο αλλαξουν επιτοπου

Tin Elliniki ROM einai agorasmeno apo ACE Hellas!

Ζητησε να σου βαλουν αλλη ROM η αλλαγη. Το δικο μου δεν εχει προβλημα με registering calls, αλλα προβληματα εχει:p

telika na to paro?dn ksero polu fovamai oti dn aksizei,mp3 apo ta akoustika paizie kala?i na paro kalitera to s100?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

telika na to paro?dn ksero polu fovamai oti dn aksizei,mp3 apo ta akoustika paizie kala?i na paro kalitera to s100?

Τα ακουστικα παιζουν μια χαρα, αλλα δεν είναι πολύ comfortable to the ears. Κοιτα τις αναγκες σου. Η δικη μου αναγκη η τρέλα –πες το όπως θες- είναι clamshell smartphone!!! Τελειο τηλεφωνο δεν υπαρχει

ma epeidi exo to nokia 6233 jkai m dinoun qtek 8500 ti les oti kerdizo?paizoun dynata ta akoustiika?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Έχοντας περάσει το star trekάκι για 2 μέρες έχω να σου πω τα εξής:

-Πολύ καλή ακουστική (Τα ακουστικά παίζουν δυνατά και ποιοτικά,+μου άρεσε το μπάσο)

-Compact και ξεχωριστό design σε σχέση με το αδιάφορο 6233 (Είναι και 80 ευρώ ακριβότερο το 8500)

-Η εξωτερικη οθόνη του όταν ακούς μουσική έχει ενδείξεις κλπ σαν mp3 player

Γενικά θα προτιμούσα το 8500 απο το 6233 αν προτεραιότητα είχα το να ακούω mp3.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

ma epeidi exo to nokia 6233 jkai m dinoun qtek 8500 ti les oti kerdizo?paizoun dynata ta akoustiika?

Έχοντας περάσει το star trekάκι για 2 μέρες έχω να σου πω τα εξής:

-Πολύ καλή ακουστική (Τα ακουστικά παίζουν δυνατά και ποιοτικά,+μου άρεσε το μπάσο)

-Compact και ξεχωριστό design σε σχέση με το αδιάφορο 6233 (Είναι και 80 ευρώ ακριβότερο το 8500)

-Η εξωτερικη οθόνη του όταν ακούς μουσική έχει ενδείξεις κλπ σαν mp3 player

Γενικά θα προτιμούσα το 8500 απο το 6233 αν προτεραιότητα είχα το να ακούω mp3.

Γιατι συγκρινετε ανομοια πραγματα?? Το ενα ειναι smartphone, το αλλο ενα απλο series 40 κινητο. Τι σχεση μπορουν να εχουν το 8500 με το 6233?:wacko:

Εγώ μίλησα κατά βάση για τον τομέα των mp3 του 8500 επειδή ο φίλος παραπάνω έχει ενδοιασμούς εαν αξίζει.

Δεν αποσκοπούσα σε γενικότερη σύγκριση η οποία να είναι Καρπούζι VS μανταρίνι.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Αγόρασα από το expansys το κινητό και παρότι έγραφε πως υπάρχει Τ9 Ελληνικό διαπίστωσα πως δεν υπάρχει. Έχετε κάποια ιδέα πως θα γράφω Ελληνικά στα μηνύματα και στις επαφές; Για την γλώσσα του κινητού δεν πειράζει θα την αφήσω στα αγγλικά. Ευχαριστώ.